בוקר טוב,
אני מחפש טלויזיה 37" חשבתי על Panasonic THL37X20 LCD 37
המחיר שלה היום הוא 2976 ש"ח עם אחריות של יורוקום.
השימושים שלי יהיה 99% שידורי הוט דיגיטלי רגיל.
יש לכם המלצות/ביקרות על הדגם הזה?
או המלצות ביקרות לטלוזיה 37" בתקציב דומה?
קישור למוצר:
http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?F ... ntID=20779
תודה מראש.
37" Panasonic
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ican_a1ican_a1 כתב:בוקר טוב,
אני מחפש טלויזיה 37" חשבתי על Panasonic THL37X20 LCD 37
המחיר שלה היום הוא 2976 ש"ח עם אחריות של יורוקום.
השימושים שלי יהיה 99% שידורי הוט דיגיטלי רגיל.
יש לכם המלצות/ביקרות על הדגם הזה?
או המלצות ביקרות לטלוזיה 37" בתקציב דומה?
קישור למוצר:
http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?F ... ntID=20779
תודה מראש....
במסכי LCD יש מותגים טובים יותר מאשר פנאסוניק .
המלצתי היא מסך סמסונג דגם B-530 גודל 37 אינצ' .מסך איכותי לכל סוגי התכנים .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ican_a1, יש לפנסוניק או הייתה לפנסוניק פלזמה בגודל כזה, שאני מאמין שהייתה עונה על צרכיך. מאחר וככל הנראה היא אינה משווקת בישראל יותר (חיפשתי באתר שלהם בישראל ולא מצאתי), כדאי שתעבוד לLCD מתצרת חברות אחרות. למה ? כי ההתמחות של פנסוניק היא בפלזמות, ואני לא חושב שיש מישהו בפורום שלא יסכים איתי על הקביעה הזו. אני לא יכול להמליץ לך על LCD מטעמי חוקי הפורום. אבל יש מגוון יפה של מסכים בשוק בגודל המבוקש. המלצה נוספת היא כי תעשה חיפוש בפורום ותראה אילו מסכים הומלצו לאחרונה.
עוד המלצה היא להגיע לחנויות ולבדוק, המתמחות תוכלנה לתת לך מענה הולם מאוד, רק תזכור להדגיש אילו תכנים אתה הולך לבדוק, היות ולרוב מקרינים על המסכים תכני HD וזה יכול להטעות. תעשה לעצמך סיכום של שלושה הכי מומלצים ואיתם תלך לחנות, זה יתן לך מיקוד טוב יותר ויכולת להגיע להחלטה מושכלת ונכונה לגבי המסך.
דבר אחרון בהחלט: אין טוב ממראה עיניים. אם לי מסך של סמסונג נראה יותר טוב מאשר זה של שארפ - זה לא אומר כלום, לשכן שלי תהיה טושיבה והיא תראה יותר טוב, ולחבר תהיה פיליפס וזה יותר טוב (בעיניו), אז ההערות של כל אחד מכאן הן אובייקטיביות באשר לאמינות ויכולות, אבל באשר למה אתה מעדיף - זה כבר סובייקטיבי ועל זה אין וויכוח.
המשך חיפוש מוצלח !
עוד המלצה היא להגיע לחנויות ולבדוק, המתמחות תוכלנה לתת לך מענה הולם מאוד, רק תזכור להדגיש אילו תכנים אתה הולך לבדוק, היות ולרוב מקרינים על המסכים תכני HD וזה יכול להטעות. תעשה לעצמך סיכום של שלושה הכי מומלצים ואיתם תלך לחנות, זה יתן לך מיקוד טוב יותר ויכולת להגיע להחלטה מושכלת ונכונה לגבי המסך.
דבר אחרון בהחלט: אין טוב ממראה עיניים. אם לי מסך של סמסונג נראה יותר טוב מאשר זה של שארפ - זה לא אומר כלום, לשכן שלי תהיה טושיבה והיא תראה יותר טוב, ולחבר תהיה פיליפס וזה יותר טוב (בעיניו), אז ההערות של כל אחד מכאן הן אובייקטיביות באשר לאמינות ויכולות, אבל באשר למה אתה מעדיף - זה כבר סובייקטיבי ועל זה אין וויכוח.
המשך חיפוש מוצלח !
Vocare Ad Regnum