'הקלטת סדרה' במקסHD כבר לא מקליט רק עונות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

עד כמה שזה נשמע לנו מוזר בהתחלה שהקלטת סדרה במקסHD הקליט לנו רק עונה, עכשיו זה התקדם, סופסוף אפשר להקליט סדרה שלמה מבלי לדאוג מתי העונה הבאה תיהיה.
מספר סדרות אשר החלו השנה בשידורם בערוצי הSTARZ כמו 'שקר לי' ו'מספ7ים' סימנו להקלטה גם את הפרקים הבאים שבמקרה זה היה העונה האחריה, אני די בטוח שזה גם במקס הרגיל הרי המקס מפענח את קוד השידור ורואה לפי המיספור שלו, ייתכן כי yes החלה לסמן במיספור השידור כי זה מאותה סדרה ועכשיו זה מקליט סדרה שלמה במקום רק עונה.
דוגמה נוספת היא 'ניצולים' שהתחלתי לראות ממרתון שידורים חוזרים לפני תחילת שידור העונה השנייה אשר הקליט לי גם את העונה הראשונה והמשיך לי לעונה השנייה כך שעכשיו אני עושה מרתונים מהנים מבלי לדאוג לסמן את העונה השנייה.
או שאני פשוט לא מעודכן וממזמן עושים את זה?

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

זה קיים מזמן וזה מאד מעצבן. אני שמתי להקליט את עונה 5 של איך פגשתי את אמא, שזו העונה הנוכחית שמשודרת. זמן קצר לאחר מכן, יס התחילו להריץ את כל העונות מההתחלה בשידור יומי וזה התחיל להקליט לי גם את הפרקים האלו, שכמובן לא ביקשתי ואין לי צורך בהם. כל שבוע מצאתי את עצמי מבזבז זמן על מחיקות.

ועוד דבר מעצבן ודומה - הסדרה משפחה מודרנית גם מוקלטת אצלי. השבוע יס התחילה לשדר את כל הפרקים מההתחלה (במקביל לשידור של הפרק החדש בכל יום שבת) וראיתי שבתוכניות המוזמנות הוסיפו לי להקלטה את פרק 1, שכמובן כבר הקלטתי כשהוא שודר במקור ומחקתי אותו אחרי שצפיתי בו.

מסקנה - לא מעוניין שיס תגדיל ראש. ביקשתי להקליט עונה מסויימת - אל תקליטו לי דברים אחרים.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

אני מעדיף שיקליטו לפי סדרות, זה הרבה יותר מעצבן לפספס פרק מאשר שיקליטו לך פרק שלא רצית.
אם העונה הסתיימה ואתה לא רוצה שהממיר ימשיך להקליט את העונות הבאות אז פשוט תבטל את ההקלטה של הסדרה, אפשר לעשות את זה גם בלי למחוק את ההקלטות.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

Nunatak כתב:אני מעדיף שיקליטו לפי סדרות, זה הרבה יותר מעצבן לפספס פרק מאשר שיקליטו לך פרק שלא רצית.
אם העונה הסתיימה ואתה לא רוצה שהממיר ימשיך להקליט את העונות הבאות אז פשוט תבטל את ההקלטה של הסדרה, אפשר לעשות את זה גם בלי למחוק את ההקלטות.
...
כשמדובר בעונות חדשות אתה צודק. אבל אם תקרא את הדוגמאות שהבאתי, הם מקליטים אוטומטית גם שידורים חוזרים וזה מטרד.

UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

Nunatak כתב:אני מעדיף שיקליטו לפי סדרות, זה הרבה יותר מעצבן לפספס פרק מאשר שיקליטו לך פרק שלא רצית.
...
הוא מדבר על כך שעל רקע הפרקים החדשים בסוף השבוע לאורך השבוע ישנם שידורים חוזרים של פרקים ישנים וזה מקליט גם אותם.
אני אישית מוצא בזה עכשיו נוחות של במקום לראות "סוף עונה" וישר להתחיל לחכות לעונה הבאה וללחוץ על הכפתור הירוק, המקס פשוט יקליט את זה אוטומטית.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #6 

amir073 כתב:
...
כשמדובר בעונות חדשות אתה צודק. אבל אם תקרא את הדוגמאות שהבאתי, הם מקליטים אוטומטית גם שידורים חוזרים וזה מטרד.
...
לדעתי זו תקלה, נתקלתי בזה בעבר אבל ב99% מהסדרות זה לא ככה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”