שלום חברים,
לפני כמה ימים ואחרי משא ומתן מפרך מול YES שדרגתי ל YesMAX Total והותקן בביתי Max HD.
המכשיר עובד נהדר ושידורי ה HD מדהימים!
אבל...קבעתי לי הקלטה של כל הסדרות שזוגתי ואני אוהבים לראות וכבר שלושה ימים אנחנו מגיעים בלילה לצפות במה שהוקלט וחצי מההקלטות מתחילות באמצע התוכנית. לדוגמא המירוץ למיליון, שכתוב בתוכניות המוזמנות שיתחיל ב 22:30 באופן שיטתי כבר 3 ימים מתחיל ב 22:45.
ניסיתי לאתחל את המכשיר כמה פעמים - אך הבעיה חוזרת.
אשמח לדעת אם אני עושה משהו לא בסדר או שמא המכשיר שלי תקול?
אודה לתגובותיכם!
עידו
Max HD חדש עם אופי משלו - או - למה הוא בוחר להקליט מאמצע תוכניות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
idobi,
לצערי כל נושא ה-RESCHEDULING של המכשיר לוקה מאוד בחסר. הוא יודע בתאכלס להקליט רק שתי תוכניות בו זמנית.
אם יש התנגשות משולשת הוא עלול לא לשים לב לזה ואז להקליט רק מאותה נקודה שבה הוא יכול.
במקרה כזה, צריך פשוט ידנית לזהות את המצב ולהקליט את התוכניות הללו ידנית.
לצערי כל נושא ה-RESCHEDULING של המכשיר לוקה מאוד בחסר. הוא יודע בתאכלס להקליט רק שתי תוכניות בו זמנית.
אם יש התנגשות משולשת הוא עלול לא לשים לב לזה ואז להקליט רק מאותה נקודה שבה הוא יכול.
במקרה כזה, צריך פשוט ידנית לזהות את המצב ולהקליט את התוכניות הללו ידנית.
עפר, תודה רבה על התגובה!
מאוד מוזר בעיני...למה אם הוא לא מצליח להקליט מתחילת התכנית הוא לא עובר אוטומטית להקלטת שידור חוזר שלה? אני כבר שנים עם Media Center ושני כרטיסי טלוויזיה שמקליטים שני ערוצים במקביל ואף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת.
מעצבן למדי...
מאוד מוזר בעיני...למה אם הוא לא מצליח להקליט מתחילת התכנית הוא לא עובר אוטומטית להקלטת שידור חוזר שלה? אני כבר שנים עם Media Center ושני כרטיסי טלוויזיה שמקליטים שני ערוצים במקביל ואף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת.
מעצבן למדי...