למה בחניות זה נראה כול כך חד ויפה בבקשה עזרה
שלום אני קניתי לפני כחודש LCD LED 42 וכשהיא היתה בחנות היא היתה נראית כול כך חדה ומלא פירוט ממש מאורת כזאות וגם הטלוזיות האחרות וכשהגעתי הביתה וחברתי אותו למייממיר שלי כסוף וחברתי כבל סקרט HD
לא ראיתי באותו רמה בכלל מה הם עושים שם שזה ככה הרבה חברים ואנשים שקנו אומרים לי ככה
מה יש איזה פונקציה בטלווזית שמגדילה תאיכות ותבהירות היום היתי בחנות ובחנתי תדגמים כביכול נחותים משלי בהרבה ועדיין רואים יותר טוב שם זה ממש מעצבן שבנאדם משקיע 8.5 אלף ולא רואה כמו בחנות האם זה ככה רק עצלי או שזה עצל כולם לא רואים בדיוק כמו בחנות או שצרכים כבלים "מיוחדים" מממיר HD
תודה לעוזרים
וסליחה על החפירה
לא ראיתי באותו רמה בכלל מה הם עושים שם שזה ככה הרבה חברים ואנשים שקנו אומרים לי ככה
מה יש איזה פונקציה בטלווזית שמגדילה תאיכות ותבהירות היום היתי בחנות ובחנתי תדגמים כביכול נחותים משלי בהרבה ועדיין רואים יותר טוב שם זה ממש מעצבן שבנאדם משקיע 8.5 אלף ולא רואה כמו בחנות האם זה ככה רק עצלי או שזה עצל כולם לא רואים בדיוק כמו בחנות או שצרכים כבלים "מיוחדים" מממיר HD
תודה לעוזרים
וסליחה על החפירה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כשבדקת בחנות איזה תכנים ראו ? משהו שמשדר HD ? אם כן אז זו התשובה שלך.
אין המון מה לשפר. יש כיולים למסך, לא כתבת איזה דגם, אז קצת קשה לכוון אותך.
אופציה של 100 הרץ בדרגה הנמוכה ביותר אמורה לתת שיפור קל של התמונה, מעבר לזה יש אפשרויות כיול מתקדמות אבל אליהם אפשר יהיה להתייחס רק כשתציין את הדגם הספציפי.
אין המון מה לשפר. יש כיולים למסך, לא כתבת איזה דגם, אז קצת קשה לכוון אותך.
אופציה של 100 הרץ בדרגה הנמוכה ביותר אמורה לתת שיפור קל של התמונה, מעבר לזה יש אפשרויות כיול מתקדמות אבל אליהם אפשר יהיה להתייחס רק כשתציין את הדגם הספציפי.
Vocare Ad Regnum
זה היה דווקא גם בשדורי SD רגילים
רוב התכנים שצפיתי שם זה היה שדורי SD רגילים והאיכות היתה מדהימה הדגם שלי LG 42SL90QR LED
ותגיד איך זה ששמה זה יותר מאור והאיכות הרבה יותר טובה מה הם עושים שזה היה ככה?
ותגיד איך זה ששמה זה יותר מאור והאיכות הרבה יותר טובה מה הם עושים שזה היה ככה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
סקרט HD? אין דבר כזה.
רק קומפוננט, VGA ו-HDMI מעבירים HD.
רק קומפוננט, VGA ו-HDMI מעבירים HD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
סליחה תצודק חיברתי כבל -HDMI לכבל של המחשב שיש שם חיבור -HDMI
חשבתי שכבל HD זה כבל סקרט פשוט אני מאוד חובבן בתחום וזה הטלוזיה הראשונה שלי לא מבין כול כך בסוגי החבורים וכדומה ושוב עם תיכול לענות לי צפציפית למה בחנות ראיתי יותר טוב ובבית פחות טובה בבקשה תענה על זה
חשבתי שכבל HD זה כבל סקרט פשוט אני מאוד חובבן בתחום וזה הטלוזיה הראשונה שלי לא מבין כול כך בסוגי החבורים וכדומה ושוב עם תיכול לענות לי צפציפית למה בחנות ראיתי יותר טוב ובבית פחות טובה בבקשה תענה על זה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
בהנחה שאין משהו תקול אצלך, לדעתי אתה יושב צמוד מדי לטלוויזיה ומחפש פגמים. נסה להתרווח על הספה/כורסא שמול המסך ואז לראות איך זה...
כמו כן, תוודא שהממיר לא מוציא בטעות 576I (יש אפשרות כזאת, ביחוד אם הוא היה מחובר קודם לטלוויזית CRT ישנה) אלא 1080I.
עוד אפשרות זה שצריך פשוט לכייל את המסך.
כמו כן, תוודא שהממיר לא מוציא בטעות 576I (יש אפשרות כזאת, ביחוד אם הוא היה מחובר קודם לטלוויזית CRT ישנה) אלא 1080I.
עוד אפשרות זה שצריך פשוט לכייל את המסך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קצת מוזר לי כל הדיון הזה האמת,
הדעה הרווחת היא שבדרך כלל בחנויות רואים הרבה יותר גרוע מאשר בבית.
בדיוק בגלל זה, אנשים ממליצים כאן לרוב לא לקחת את האיכותהירודה שמוצגת בחנות כאיזה רפרנס למשהו.
בכל מקרה,
אף אחד לא עבד עליך ואין לחנות שום אמצעי של חיבור / ממיר / תכנים שטובים אפילו במעט ממה שיש בבית. ההפך הוא הנכון.
כנראה מה שקורה אצלך זה שהמסך שלך לא מכויל מספיק טוב ו/או התכנים שלך לא באיכות משהו + אתה כנראה מחפש מה לא בסדר..
נסה לכוון אותו קצת ולהינות ממנו..
תתחדש בכל מקרה.
הדעה הרווחת היא שבדרך כלל בחנויות רואים הרבה יותר גרוע מאשר בבית.
בדיוק בגלל זה, אנשים ממליצים כאן לרוב לא לקחת את האיכותהירודה שמוצגת בחנות כאיזה רפרנס למשהו.
בכל מקרה,
אף אחד לא עבד עליך ואין לחנות שום אמצעי של חיבור / ממיר / תכנים שטובים אפילו במעט ממה שיש בבית. ההפך הוא הנכון.
כנראה מה שקורה אצלך זה שהמסך שלך לא מכויל מספיק טוב ו/או התכנים שלך לא באיכות משהו + אתה כנראה מחפש מה לא בסדר..
נסה לכוון אותו קצת ולהינות ממנו..
תתחדש בכל מקרה.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 05/08/2010 23:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
Re: זה היה דווקא גם בשדורי SD רגילים
איציק, הוא כתב מה הדגם:
matan147 כתב:רוב התכנים שצפיתי שם זה היה שדורי SD רגילים והאיכות היתה מדהימה הדגם שלי LG 42SL90QR LED
ותגיד איך זה ששמה זה יותר מאור והאיכות הרבה יותר טובה מה הם עושים שזה היה ככה?...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: זה היה דווקא גם בשדורי SD רגילים
ariel-roariel-ro כתב:איציק, הוא כתב מה הדגם:
matan147 כתב:רוב התכנים שצפיתי שם זה היה שדורי SD רגילים והאיכות היתה מדהימה הדגם שלי LG 42SL90QR LED
ותגיד איך זה ששמה זה יותר מאור והאיכות הרבה יותר טובה מה הם עושים שזה היה ככה?......
בפתיחת השרשור לא הוזכר הדגם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"