התאמת רמקולי סראונד למערכת קולנע ביתי
אני מעוניין להתאים רמקולי סראונד למערכת קולנוע ביתית שלי שהיא:
רסיבר פיוניר 920
רמקולים קדמיים:b&w 685
סנטר jamo e600
סאבוופר:yamaha yst 250 8inch
תקציב 2500 שקל...חשוב לי מאוד שאלה יהיו רמקולים סטליטים כי בחדר שלי לא יתאים ממש מבחינת נוחות ,סאונד ועיצוב רמקולים מדפיים..שאלתי מספר חנויות והציעו לי את המיקרופוד של פוד ספיקרס..או בי אנד דאבליו (vm1) מד דעתכם יתאים יותר ? או אם יש הצעות אחרות אשמח לקבל...
רסיבר פיוניר 920
רמקולים קדמיים:b&w 685
סנטר jamo e600
סאבוופר:yamaha yst 250 8inch
תקציב 2500 שקל...חשוב לי מאוד שאלה יהיו רמקולים סטליטים כי בחדר שלי לא יתאים ממש מבחינת נוחות ,סאונד ועיצוב רמקולים מדפיים..שאלתי מספר חנויות והציעו לי את המיקרופוד של פוד ספיקרס..או בי אנד דאבליו (vm1) מד דעתכם יתאים יותר ? או אם יש הצעות אחרות אשמח לקבל...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בדוק אם ה AXIOM QS4 יתאימו מבחינת מחיר (אני זוכר שהם עולים כ 2000, לא בטוח מה המיסים), מבחינת איכות הם מדהימים (יש לי את ה V1 כשהיום נמכרים ה V3).
אתה יכול גם לקנות מה Factory Outlet שלהם עם 10% הנחה - http://www.axiomaudio.com/factoryoutlet.html
אתה יכול גם לקנות מה Factory Outlet שלהם עם 10% הנחה - http://www.axiomaudio.com/factoryoutlet.html
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
חסכתי לך 2200 ש'ח
במידה ואתה רוצה רק סטלייט....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33868
אם אתה מחפש מדפי יש דברים יותר טובים.
לא לטעות המורל האלה מצוינים מניסיון!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33868
אם אתה מחפש מדפי יש דברים יותר טובים.
לא לטעות המורל האלה מצוינים מניסיון!
אין ספק שאקסיום איכותי אבל...
אני לא בטוח שהוא יתאים לבי אנד דאבליו...לבי אנד דאבליו יש גוון צליל שונה מאקסיום..ואני לא רוצה לערבב יותר מידי את המערכת...
- tomerz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
Re: אין ספק שאקסיום איכותי אבל...
dz1988 כתב:אני לא בטוח שהוא יתאים לבי אנד דאבליו...לבי אנד דאבליו יש גוון צליל שונה מאקסיום..ואני לא רוצה לערבב יותר מידי את המערכת......
מה הגוון צליל של אקסיום
האים הוא מתאים לפוקל
תומר TOMER
- tomerz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
Re: אין ספק שאקסיום איכותי אבל...
dz1988 כתב:אני לא בטוח שהוא יתאים לבי אנד דאבליו...לבי אנד דאבליו יש גוון צליל שונה מאקסיום..ואני לא רוצה לערבב יותר מידי את המערכת......
מה הגוון צליל של אקסיום
האים הוא מתאים לפוקל
תומר TOMER
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אם גוון הצליל כ"כ חשוב לך, איך זה שהסנטר שלך לא מאותה הסדרה כמו הקדמיים?
בנוסף, השאלה היא מה המטרה שלך - אם האחוריים הם בעיקר למוזיקה, ייתכן ויש צדק בדברייך. אם המטרה היא לק"ב בעיקר, לדעתי עדיף רמקולים "ריאליסטיים" ככל האפשר ובתחום הזה ה AXIOM מאוד בולטים מבחינת יצירת מיקום האפקטיםץ
בנוסף, השאלה היא מה המטרה שלך - אם האחוריים הם בעיקר למוזיקה, ייתכן ויש צדק בדברייך. אם המטרה היא לק"ב בעיקר, לדעתי עדיף רמקולים "ריאליסטיים" ככל האפשר ובתחום הזה ה AXIOM מאוד בולטים מבחינת יצירת מיקום האפקטיםץ
uriler כתב:אם גוון הצליל כ"כ חשוב לך, איך זה שהסנטר שלך לא מאותה הסדרה כמו הקדמיים?
בנוסף, השאלה היא מה המטרה שלך - אם האחוריים הם בעיקר למוזיקה, ייתכן ויש צדק בדברייך. אם המטרה היא לק"ב בעיקר, לדעתי עדיף רמקולים "ריאליסטיים" ככל האפשר ובתחום הזה ה AXIOM מאוד בולטים מבחינת יצירת מיקום האפקטיםץ...
התאמת הסנטר לקדמיים הרבה יותר חשובה והתאמת אחוריים לקדמיים חשובה, לדעתי, רק במוזיקה רב ערוצית.
ארז
צודק..בהקשר לסנטר
מוזיקה אני לא שומע בסראונד...אבל בכל זאת חשוב שתיהיה סוג של התאמה בינהם לבין הג'אמו שבסרט מוציא את הסאונד של הדיבור והסאונד הישיר...והקדמיים(בי אנד דאבליו) שומציאים את מירב האפקטים והסאונד ...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
dz1988,
אם אתה רואה סרטים ולא מרגיש בעיה בחוסר ההתאמה בין ה Jamo לקדמיים שלך (כשיש צליל שחוצה משמאל לימין בחזית), לא תהיה לך שום בעיה בהתאמה בין האחוריים לקדמיים.
שוב, אם האחוריים מיועדים לקולנוע, ויש לך את התקציב - עדיף לך (לדעתי) להתמקד ברמקולים שיתנו תחושת צליל היקפי טובה ככל האפשר.
אם אתה רואה סרטים ולא מרגיש בעיה בחוסר ההתאמה בין ה Jamo לקדמיים שלך (כשיש צליל שחוצה משמאל לימין בחזית), לא תהיה לך שום בעיה בהתאמה בין האחוריים לקדמיים.
שוב, אם האחוריים מיועדים לקולנוע, ויש לך את התקציב - עדיף לך (לדעתי) להתמקד ברמקולים שיתנו תחושת צליל היקפי טובה ככל האפשר.