הגאלאקסי בעצמו הוא חיקוי אייפון.
בכלל, כל ה-"אייפון קילרז" החדשים, הם בעצם חיקויי אייפון כמעט מושלמים.
לא ברור איך רוצים לנצח את האייפון אם מייצרים מכשירים שנראים ומתנהגים כמעט זהה לו, למעט העובדה שהוא פשוט יותר טוב
חבל, בא לי לקנות משהו אחר במקום אייפון 4 אבל פשוט אין תחליף.
moti_r כתב:הגאלאקסי בעצמו הוא חיקוי אייפון.
בכלל, כל ה-"אייפון קילרז" החדשים, הם בעצם חיקויי אייפון כמעט מושלמים.
לא ברור איך רוצים לנצח את האייפון אם מייצרים מכשירים שנראים ומתנהגים כמעט זהה לו, למעט העובדה שהוא פשוט יותר טוב
חבל, בא לי לקנות משהו אחר במקום אייפון 4 אבל פשוט אין תחליף.
הכל זה חיקוי לאיפון בגלל הסיבה הראשונה, הוא הטאץ הראשון שיצא
אי לכך כל מה שבא אחריו והוא גם טאץ הוא חיקוי... נו באמת
זה דיון שלא יגמר
המצב הקיים פשוט, האנדרואיד כובש את השוק לאט לאט, הניצחון היחיד לתפוח הוא הAPPS וזה רק בגלל ההתחלה המוקדמת שלהם, בקרוב האנדרואיד יעקוף גם את זה
תמיד יש איזה HTC שאוטוטו יוצא והוא-הוא יהיה הקילר, ואיכשהו זה אף פעם לא קורה.
הנה, עכשיו זה ה-Ace. אוטוטו יוצא. נראה...
iakovl - אני לא כ"כ מסכים איתך. ראה מה מיקרוסופט עשו עם WIN7MOB - בין אם אתה אוהב את זה או לא, הם לקחו כיוון אחר ושונה.
כל הוידאוז שראיתי על מכשירי אנדרויד, גם עם CPU 1Ghz, נראים עם lag נוראי בתחושת המסך. באייפון זה פשוט חלק לגמרי.
לגבי האפסטור - האמת שאני כבר בשל לוותר על היתרון הזה. בחודשים האחרונים אני מתקין פחות ופחות שטויות, ויותר משתמש בטלפון ל-productivity. למרות זאת, אפליקציה כמו Shopper (רשימת קניות, מסתנכרן עם ה-web, מאוד נוח להפעלה) תהיה חסרה לי באנדרואיד. אבל אני, כאמור, מוכן לוותר.
עדיין, לצערי, שום דבר לא נראה ומרגיש כמו האייפון... אולי בדור הבא?
מוטי מוטי מוטי... תקרא ביקורת אחת לפחות על הגאלקסי S ואז תחזור אלי... הפלאפון הזה אוכל וידאו לא מקודד מחדש... RAW!!!
האיפון לעומתו הוא ביזיון שחייב קידוד מחדש לקבצי הוידאו בשביל שירוצו עליו
אם אני אקדד מחדש וידאו בשביל הנקסוס שלי גם אצלי הוא ירוץ חלק, לפחות עם הROCK שיש עכשיו הוא גם מנגן MKV בצורה נורמלית, משהו שלא תשמע בשום איפון.
מה לעשות שרבים בעולם הולכים אחרי התפוח בגלל שזה סמל סטטוס היום, אני אישית מתנגד לחברה הזאת בכל צורה שהיא
נגני MP3? יש לי זוג נגני COWON שאוכלים כל דבר בלי מלח עם מגבר אימתני וסוללה מטורפת
פלאפון? אני הפכתי להיות איש אנדרויד
טאבלט? אולי הוא לא מושלם אבל לפחות בניגוד לIPAD לV7 שלי יש יציאת HDMI ו USB, המצאה מטורפת, מי חשב על להוסיף את זה למכשיר?
אני מעולם לא קודדתי וידאו ואין לי שום צורך לראות וידאו על הסלולרי שלי.
אני משתמש בו כטלפון, PIM, נגן MP3, מכשיר GPS ועוד כמה אפליקציות נוחות קטנות (+ משחק אחד או שניים). זהו.
עבור הצורך הזה, האייפון הוא נהדר. אמנם כמכשיר טלפון הוא בינוני, אבל הוא עונה על כל שאר הנקודות באופן קרוב למושלם. בנוסף, התמיכה שלו בעברית היא מלאה לגמרי (לא חשוב לי ה-interface, אלא רק ישור לימין ומקלדת נוחה). תיקון השגיאות של המקלדת הוא נהדר.
כל מכשיר אחר יבחן אצלי קודם כל לפי הפרמטרים האלה. אם המסך מלא מדי באינפורמציה, או שלא נוח לסדר קונטקטים, או שהתגובה איטית מדי - המכשיר הופך את עצמו ללא רלוננטי עבורי. אני גם מאוד אשמח לאפקטים גרפיים, כי אני מת על התחושה הגאדג'טית הזו שהאייפון נותן לך ביד.
מהמקום בו אני נמצא, נראה כאילו iOS4 ואייפון 4 (אולי אפילו 3GS) עונים על כל הצרכים שלי. העובדה שאני מחפש טלפון אחר נעוצה בשתי סיבות עיקריות:
1. נשמע מטופש, אבל אין באייפון דרך לשים את לוח הפגישות שלך על עמוד הנעילה, בלי jail break. היום אני עם lockscreen calendar אבל בעתיד אני אעדיף לא לפרוץ את המכשיר, וזו בעיה.
2. היחס של אפל ללקוחות שלה באמת כבר עלה אצלי מעל הקו האדום. מילא הזלזול המזעזע בנושא האנטנה, אבל אין שום מכשיר בעולם שקניתי מתוך ידיעה שאין אחריות, גם כשמוכרים לי אותו בחברה מסודרת. אתה צריך ללכת לטכנאי כדי לסדר כל דבר, כי פרטנר בעצמם שולחים את המכשיר לחו"ל, מה שיכול לקחת אפילו חודש (!), בגלל שאפל אוסרת (?!?) עליהם לתקן בעצמם בארץ.
לכן, אם אמצא מכשיר אחר שיתן פייט אמיתי לאייפון, אשמח מאוד לאמץ אותו.
ולגבי האייפד: לטעמי מדובר במכשיר נישה מאוד לא מעניין. לא ברור לי למה להשתמש בשטות הזו, שסגורה לכל כך הרבה סטנדרטים.
מכשיר כזה בלי USB זו איוולת שהופכת את המכשיר לבלתי שימושי בעליל, עבורי.
ראיתי תמונה מצחיקה שכותרתה: "נפתרה בעיית ההדפסה באייפד!" ובתמונה עצמה רואים מכשיר אייפד מונח על... מכונת צילום
יש כבר היום מכשירים שנותנים תחרות קשה מאד לאייפון,
ה-Desire, ה-EVO והגלאקסי S.
אני בטוח שאלו מכשירים שמדאיגים מאד את אפל.
ה-Desire HD או בשמו השני ה-ACE הוא Desire על סטרואידים, או EVO מותאם ל-3G, ואני רק יכול להניח שגם הוא יתן תחרות קשה לאייפון.
בכל אופן, אולי שווה לפתוח על זה דיון חדש (יהיה מעניין, אני בטוח) ולהשאיר את השרשור הזה לדיון במכשיר החדש של סמסונג.
איך שאני רואה את זה, אפל, במהלכים האחרונים שלהם, הצליחו להרגיז לא מעט משתמשים.
אני בטוח שזה ישפיע, רק שאני (ואני לא חושב שיש מישהו) לא יכול לנחש עד כמה זה ישפיע, זה כנראה יהיה שולי מאד.
שוק האנדרואיד מתפתח בקצב מדהים, עם גידול של 886%!!! מהשנה שעברה, בארה"ב כבר מדווח על כך שהאנדרואיד עקף את ה-iOS.
יש היצע גדול מאד של מכשירים מיצרנים שונים, כמעט כל יצרן מוציא היום מכשיר מבוסס אנדרואיד בכל מיני תצורות, עם מקלדת, בלי מקלדת, עם מצלמה קדמית, ובלי וכו'...
שוק האפליקציות שלו מתפתח בקצב מהיר מאד, קהילת המפתחים מאמצת את מ"ה בחום.
עוד משהו חשוב.
החומרה באייפון מתעדכנת פעם בשנה, ואילו זו של האנדרואיד מאד ורסטילית.
לא שיש בעיה עם עדכון חומרה פעם בשנה, אבל אנשים אוהבים שינויים, אוהבים חידושים, גם אם הם פחות משמעותיים להם.
אריה,
מוטורולה עושים צעד מוזר בכך שהם חוסמים את המכשירים לשידרוגי רום (כבר צייצנו על זה ).
למשתמש הממוצע זה לא ממש משנה, אבל אנשים שאוהבים לשחק במכשירים שלהם (כמוך למשל), יחרימו אותם.
למרות ה-CPU החזק של הדרויד X (כמה הוא? 1 GHZ?) עדיין יש lag מעצבן שאני לא יכול לסבול.
הבחור מזיז את האצבע, ורק 100 מילישניות אח"כ המסך ממש זז. באייפון זה חלק לגמרי.
הויכוחים איזה מכשיר יותר טוב מיותרים בעיני.
בטווח הארוך אמרתי ברגע שאנדרואיד יצא, שהוא ינצח כמ"ה
פשוט המודל של הפיתוח והמכירה שלו כאלה, שהמודל הסגור של אפל, ישאר מאחור, ראה מק.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ