ב-MCE 2005, האופציה Online Spotlight לא כוללת שום דבר!
האופציה Online Spotlight לא כוללת אצלי שום דבר מעניין אלא רק כמה טיפים לגבי כל מני דברים.
לפי האתר של Microsoft האופציה הזו צריכה להציע לי תכנים דרך האינטרנט כמו סרטים, תוכניות טלוויזיה, משחקים וכו' (ראו תמונה מצורפת).
אני מניח שהתכנים מוצגים בהתאם למדינה ע"פ המיקוד, אבל האם אין דרך להציג תכנים כלשהם גם כאן?
תודה,
טל.
לפי האתר של Microsoft האופציה הזו צריכה להציע לי תכנים דרך האינטרנט כמו סרטים, תוכניות טלוויזיה, משחקים וכו' (ראו תמונה מצורפת).
אני מניח שהתכנים מוצגים בהתאם למדינה ע"פ המיקוד, אבל האם אין דרך להציג תכנים כלשהם גם כאן?
תודה,
טל.
-
- ככה זה אמור להראות לפי האתר של Microsoft
נערך לאחרונה על ידי iamtal ב 13/04/2006 23:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אתה מכיר את השיר ?
"יום יבוא , יום יבוא ,ומיקרוסופט תראה לכולם , איך שהם , מנצחים , את כולללללםם!! "

"יום יבוא , יום יבוא ,ומיקרוסופט תראה לכולם , איך שהם , מנצחים , את כולללללםם!! "
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
אני ממש לא מסכים שזה לא מעניין !!
אם יש לך אינטרנט מהיר (לפחות 1.5MB אך רצוי יותר) אתה יכול לראות שם עשרות ערוצי טלוויזיה עם כתבות וחדשות מהעולם, שלא לדבר על רדיו עם כל התחנות האפשרייות בכלל...
בנוסף, יש הרבה תוכנות שמאפשרות לך לשמור ישר את הקישורים הנ"ל בתוך MORE PORGRAMS וזה באמת להיט, למשל ערוץ מתכונים, או תחנות מועדפות.
אם יש לך אינטרנט מהיר (לפחות 1.5MB אך רצוי יותר) אתה יכול לראות שם עשרות ערוצי טלוויזיה עם כתבות וחדשות מהעולם, שלא לדבר על רדיו עם כל התחנות האפשרייות בכלל...
בנוסף, יש הרבה תוכנות שמאפשרות לך לשמור ישר את הקישורים הנ"ל בתוך MORE PORGRAMS וזה באמת להיט, למשל ערוץ מתכונים, או תחנות מועדפות.
יתכן שלא הבהרתי את עצמי
הבעיה שלי היא לא טיב התכנים שמופיעים ב-Online spotlight אלא שאצלי לא מופיע כלום למעט כמה טיפים (אין לי Movies, Music וכו' כפי שמופיע בתמונה שצירפתי).
השאלה שלי היא איך אפשר לגרום לכל הדברים האילו להופיע גם אצלי.
השאלה שלי היא איך אפשר לגרום לכל הדברים האילו להופיע גם אצלי.