אבטיח
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כמו שגיא כתב - קונים חצי.
וחמי טוען - אם יש באבטיח סדקים כאלה כמו אחרי רעידת אדמה בנוסח הסרט 2012, סימן שהאבטיח טעים.
וחמי טוען - אם יש באבטיח סדקים כאלה כמו אחרי רעידת אדמה בנוסח הסרט 2012, סימן שהאבטיח טעים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
להצמיד את האוזן ולהקשיב היטב בזמן שמקישים עליו. צריך להיות הדהוד כזה כאילו שזה ריק בפנים. רצוי גם שיהיה כתם צריבה של השמש (צבע צהבהב בהיר) שמכסה את האיזור של הפיטם (ככה קוראים לזה??) - אף פעם לא נפלתי עם השיטה הזו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
חחח
בדיוק אשתי הביאה הביתה אבטיח שלא היה מספיק מתוק. נראה שיש מגפה של כאלה לאחרונה.
איפה הימים הטובים של "על הסכין" שאפשר היה לקבל חתיכה משולשת ואם זה טוב, קונים, אם לא - הסוחר אכל אותה.
איפה הימים הטובים של "על הסכין" שאפשר היה לקבל חתיכה משולשת ואם זה טוב, קונים, אם לא - הסוחר אכל אותה.
זה היתרון של ירקן. אני קונה "על הסכין" כל הזמן, ובנוסף יש "אחריות" על כל הפירות. אני יכול להגיע אליו שבוע אחרי שקניתי ולהגיד לו שהאפרסקים משבוע שעבר נרקבו אחרי יומיים, או לא היו טובים - והוא יתן לי חדשים במקום בחינם.oferlaor כתב:
איפה הימים הטובים של "על הסכין" שאפשר היה לקבל חתיכה משולשת ואם זה טוב, קונים, אם לא - הסוחר אכל אותה....
המחירים אמנם יקרים יותר מהמחירים בשוק או ברשתות, אבל אני קונה בהקפה ("תרשום לי"), הוא עושה משלוחים חינם, הסחורה טובה ואיכותית יותר, וכמו שאמרתי - יש "אחריות" (בארבע השנים האחרונות היו רק פעמיים שבהן נפלתי עם פירות ממנו).
You are never fully dressed without a smile
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ב"לוינסקי" בתל אביב...oferlaor כתב:חחח
איפה הימים הטובים של "על הסכין" שאפשר היה לקבל חתיכה משולשת ואם זה טוב, קונים, אם לא - הסוחר אכל אותה....
בנוסף, ברחוב עוצרים גם במעדניה של חיים רפאל,
לוקחים בלוק בולגרית של "המאירי", ואתה מסודר..
...