ערוצי HD ביס:

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #1 

היי,
יש לי מס' שאלות,אשמח אם תענו עליהן:
1.מישהו יודע עד מתי יימכרו את ממירי היס מקס[המקליט הרגיל]?
3.אילו ערוצי HD צפויים לעלות[חוץ מספורט1HD]?צפוי לצאת בקרוב ממיר חדש/מה הדבר הבא ביס?
4.האם ידוע למישהו האם יעלה ביס ערוץ כדורסל ייעודי[זוהי אחת מהאפשרויות שהבנתי שנבחנות ששם ישודרו משחקי ליגת העל בכדורסל]/מישהו יודע היכן ישודרו השנה משחקי ליגת העל בכדורסל?
5.האם ידוע למישהו על מו"מ/הערכה האם ערוץ ביפ יעלה ביס בתחילת שנת2011/אילו אפשרויות נבחנות כרגע בעקבות ירידת ערוץ ביפ מהוט?
תודה רבה ושבוע טוב!
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 08/08/2010 12:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #2 

חבר'ה,4 ימים בלי תשובה...
זקוק להמלצה בעקבות התלבטות האם לרכוש את הממיר,כל השאלות בראש האשכול...
שבוע טוב!

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

מישהו יכול לעזור?
תודה רבה בכל מקרה...
1.מישהו יודע עד מתי יימכרו את ממירי היס מקס[המקליט הרגיל]?
3.אילו ערוצי HD צפויים לעלות[חוץ מספורט1HD]?צפוי לצאת בקרוב ממיר חדש/מה הדבר הבא ביס?
4.האם ידוע למישהו האם יעלה ביס ערוץ כדורסל ייעודי[זוהי אחת מהאפשרויות שהבנתי שנבחנות ששם ישודרו משחקי ליגת העל בכדורסל]/מישהו יודע היכן ישודרו השנה משחקי ליגת העל בכדורסל?
5.האם ידוע למישהו על מו"מ/הערכה האם ערוץ ביפ יעלה ביס בתחילת שנת2011/אילו אפשרויות נבחנות כרגע בעקבות ירידת ערוץ ביפ מהוט?
שבוע טוב!

ray1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

בתמצות :
1 .יש הרבה במלאי למרות שמשקיעים רק בכיוון ה HD
2 .דילגת על 2
3.לא יודע לגבי ערוצי HD חדשים .יהיו גירסאות מתקדמות לאותו ממיר TOTAL .4
4 .לא נשמע לי ,אם כבר ערוץ NBA
5.ערץ ביפ לא יעלה ביס מאותם סיבות שירד בהוט (מבחינתי טוב שכך),אבל זה לא יהיה קשה לבנות ערוץ אחר דומה לו

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

לגבי מה שענית לו ב-3, בזמן הקרוב \ שנה קרובה לא צפוי לעלות ממיר חדש, אולם בעתיד ככל הנראה לאחר שיהיו יותר ערוצי HD ישווק ממיר חדש של TB.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

1.נכון,וכששאלתי אותם לגבי הממיר yesHD אז הם אמרו שהם לא מוכרים את זה-הם מסתירים מהלקוחות או שבאמת נגמר במלאי[כדאי לקנות וכיצד אפשר לקנות אותו?]?
2.מה ז"א גרסאות מתקדמות[עדכון גרסא פשוט או אותו שירות [מקליט+HD+VOD]וממיר חדש יותר?
3.מישהו יודע היכן ישודרו השנה משחקי ליגת העל בכדורסל?ראיתי כמה כתבות על כך שרוצים להקים ערוץ רק של כדורסל שבו יהיה חלק מהמשחקים ללא תשלום וחלק בתשלום ממס' ליגות באירופה,כולל משחקים מישראל ונדמה לי שהוזכר מס' משחקי NBA שגם ישודרו שם]מאיפה יביא ערוץ NBA[יבואו בטענה שספורט5 משדרים מספיק משחקים מהNBA...]
4.מאיזה סיבות ערוץ ביפ ירד מהוט בדיוק?זה ערוץ בידור יחסית ישראלי וביס אין את התוכן שמשודר שם[סאות'פארק,חברים,סיינפלד,מס' תוכניות ישראליות מצחיקות וכו'],שמעתי שהוא יעלה ב2011 כנראה באינטרנט,פרסמו קישור בדף הפייסבוק של ביפ...

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #7 

אני שוקל לחדש חוזה עם YES ולקחת ממירי HD. הבעיה שזה יקר לעומת הוט, במיוחד כאשר מסתכלים על עלויות התקשורת הכוללת של טלויזיה+טלפון+אינטרנט.
YES התחייבו לי שכל ערוץ HD שהוא של YES עצמה - הוא יהיה פתוח למי שיש לו ממיר TOTAL.
הוט לא התחייבו לכלום. כמות הערוצי סרטי HD וסדרות שלהם מאוד קטנה. בעיקר ערוץ סרטים HD וערוץ 3 HD.
לYES יש שני ערוצי סרטים HD1 HD2, ושני ערוצי סדרות.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

MrMoris כתב:אני שוקל לחדש חוזה עם YES ולקחת ממירי HD. הבעיה שזה יקר לעומת הוט, במיוחד כאשר מסתכלים על עלויות התקשורת הכוללת של טלויזיה+טלפון+אינטרנט.
YES התחייבו לי שכל ערוץ HD שהוא של YES עצמה - הוא יהיה פתוח למי שיש לו ממיר TOTAL.
הוט לא התחייבו לכלום. כמות הערוצי סרטי HD וסדרות שלהם מאוד קטנה. בעיקר ערוץ סרטים HD וערוץ 3 HD.
...
אוקיי,אתה צודק שליס יש יותר תוכן בHD,השאלה היא האם המחיר הנוסף של 3 ממירים שכ"א עולה 1800 ש"ח בנוסף לחבילת הערוצים שווה את הכסף והאם כדאי להשקיע בזה?
כמה אתה משלם כיום[מעניין אם יש אנשים שמשלמים מתחת ל49.90 בחודש על הממיר טוטאל/maxHD,כי הנציגה של יס אמרה שהיא משלמת גם 49.90 וכך כל אחד מהצוות ומהלקוחות ואין מישהו שמשלם פחות וזה המחיר]
איך אני מוריד את המחיר לסביבות ה30 ש"ח?את הממיר הזה אני משער שיס לא מייצרת,השאלה היא אם אותה חברה [במידה ויש כזו] מוכרת את הממיר[נגיד בלי הכיתוב של yesmaxHD/טוטאל על גב המכשיר]ואם כן,מהו מכיר המכשיר והאם הוא שונה מהמכשיר שאותו יס מוכרת?

ariku
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

לי יש חבר שהוא איים להתנתק מיס אם לא יקבל ממיר HD רגיל לא מקליט, אחרי שהם טענו שאין להם במלאי כאלה ממירים יותר, הוא הצליח להשיג שני ממירים כאלה.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

ariku כתב:לי יש חבר שהוא איים להתנתק מיס אם לא יקבל ממיר HD רגיל לא מקליט, אחרי שהם טענו שאין להם במלאי כאלה ממירים יותר, הוא הצליח להשיג שני ממירים כאלה.
...
לפני כמה זמן זה קרה?ובכמה הוא רכש אותם?
שוב אני שואל כי אין לי כח להתעסק עם השירות לקוחות,
איך אני מוריד את המחיר של הטוטאל לסביבות ה30 ש"ח?
ואת כל הממירים אני משער שיס לא מייצרת,השאלה היא אם אותה חברה [במידה ויש כזו] מוכרת את הממיר[נגיד בלי הכיתוב שיש על כל ממיר[hd רגיל,max רגיל,maxHD,טוטאל] על גב המכשיר]ואם כן,מהו מחיר המכשיר והאם הוא שונה מהמכשיר שאותו יס מוכרת?ומאיפה משיגים אותו?

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #11 

uh99 כתב:
MrMoris כתב:אני שוקל לחדש חוזה עם YES ולקחת ממירי HD. הבעיה שזה יקר לעומת הוט, במיוחד כאשר מסתכלים על עלויות התקשורת הכוללת של טלויזיה+טלפון+אינטרנט.
...
אוקיי,אתה צודק שליס יש יותר תוכן בHD,השאלה היא האם המחיר הנוסף של 3 ממירים שכ"א עולה 1800 ש"ח בנוסף לחבילת הערוצים שווה את הכסף והאם כדאי להשקיע בזה?
כמה אתה משלם כיום[מעניין אם יש אנשים שמשלמים מתחת ל49.90 בחודש על הממיר טוטאל/maxHD,כי הנציגה של יס אמרה שהיא משלמת גם 49.90 וכך כל אחד מהצוות ומהלקוחות ואין מישהו שמשלם פחות וזה המחיר]
איך אני מוריד את המחיר לסביבות ה30 ש"ח?את הממיר הזה אני משער שיס לא מייצרת,השאלה היא אם אותה חברה [במידה ויש כזו] מוכרת את הממיר[נגיד בלי הכיתוב של yesmaxHD/טוטאל על גב המכשיר]ואם כן,מהו מכיר המכשיר והאם הוא שונה מהמכשיר שאותו יס מוכרת?
...
אני כרגע במשא ומתן איתם והוא לא ממש זז לשום מקום. אני לקוח קיים עם 2 ממירים רגילים + עינית וחבילה די רגילה שמסתבר שהיא מאוד זולה לטענתם. כרגע הם לא רוצים שום דבר מעבר למבצע סטנדרטי ביותר.
לפי המחיר שלהם אנחנו עוברים להוט. כאשר משקללים את עלות התקשורת הכוללת, יש הבדל של 130 שח בערך. זה לא הולך ברגל, וגם אם הוט נותנים הרבה סרטי הום סינמה+ זיכוי של עד 50 שח בVOD בשנה הראשונה - זה עדיין הרבה יותר מדי כסף שיוצא מהכיס.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

MrMoris כתב:
uh99 כתב:
...
...
אני כרגע במשא ומתן איתם והוא לא ממש זז לשום מקום. אני לקוח קיים עם 2 ממירים רגילים + עינית וחבילה די רגילה שמסתבר שהיא מאוד זולה לטענתם. כרגע הם לא רוצים שום דבר מעבר למבצע סטנדרטי ביותר.
לפי המחיר שלהם אנחנו עוברים להוט. כאשר משקללים את עלות התקשורת הכוללת, יש הבדל של 130 שח בערך. זה לא הולך ברגל, וגם אם הוט נותנים הרבה סרטי הום סינמה+ זיכוי של עד 50 שח בVOD בשנה הראשונה - זה עדיין הרבה יותר מדי כסף שיוצא מהכיס.
...
הבעיה שלי היא שאני לקוח חדש...

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #13 

uh99 כתב:
MrMoris כתב:
uh99 כתב:
...
...
...
הבעיה שלי היא שאני לקוח חדש...
...
יס היא היחידה שמשווקת ממירים כאלו בארץ.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אה,אוקיי,מה המחיר של הממיר yesHD?אני שוקל פשוט לקנות 1-3 ממירים של yesHD וגם 1-3 ממירים של yes max הרגיל,
הVOD לפי דעתי מיותר כי זה תוכן מוקלט ותמיד יש בטלויזיה שידורים חוזרים/שיש לך אפשרות להקליט בעצמך מה שבא לך,
אולי כל ממיר בנפרד ייצא יותר זול...
איך אפשר להוריד את המחיר של yes max total/yes maxHD לסביבות ה30 ש"ח?מקודם אמרו שיש חבר שהצליח לאחר איום התנתקות לקנות 2 ממירים של yes HD זה אומר שהם מחביאים מהלקוחות את הממירים הנ"ל כנראה,כיצד אפשר להשיג את זה ומישהו יכול לפרט את החבילה שלו[אני רוצה בסה"כ את חבילת הבסיס+סדרות+סרטים+ילדים+ספורט[כולל 5LIVE]+ספורט1 ו2,כמה זה יוצא בערך וכמובן שפלוס ממיר או שניים של maxHD/טוטאל...
תודה!

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

uh99 כתב:אה,אוקיי,מה המחיר של הממיר yesHD?אני שוקל פשוט לקנות 1-3 ממירים של yesHD וגם 1-3 ממירים של yes max הרגיל,
הVOD לפי דעתי מיותר כי זה תוכן מוקלט ותמיד יש בטלויזיה שידורים חוזרים/שיש לך אפשרות להקליט בעצמך מה שבא לך,
אולי כל ממיר בנפרד ייצא יותר זול...
איך אפשר להוריד את המחיר של yes max total/yes maxHD לסביבות ה30 ש"ח?מקודם אמרו שיש חבר שהצליח לאחר איום התנתקות לקנות 2 ממירים של yes HD זה אומר שהם מחביאים מהלקוחות את הממירים הנ"ל כנראה,כיצד אפשר להשיג את זה ומישהו יכול לפרט את החבילה שלו[אני רוצה בסה"כ את חבילת הבסיס+סדרות+סרטים+ילדים+ספורט[כולל 5LIVE]+ספורט1 ו2,כמה זה יוצא בערך וכמובן שפלוס ממיר או שניים של maxHD/טוטאל...
תודה!
...
אשמח אם תענו על השאלות כאן,עבר כמעט שבוע ,תודה.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

עדיין לא עניתם על השאלות:
עבר כמעט חודש!

ray1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #17 

לגבי ממירי HD כנראה חסר להם והם מעדיפים לדחוף את הMAX HD .
הVOD בא חינם עם הMAXHD ככה שפה לא תוכל לחסוך משהו והאמת גם חבל כי הוא די טוב והולך וצובר תכנים .
לגבי השאר אין לי מושג .

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

מה עם משחקי ליגת העל בכדורסל[הם ישודרו באינטרנט איפה שהוא?האם יקום ערוץ כדורסל ייעודי?one מקימים ערוץ כדורסל בטלויזיה?]יהיה שידור בסלולר?

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

מה עם משחקי ליגת העל בכדורסל[הם ישודרו באינטרנט איפה שהוא?האם יקום ערוץ כדורסל ייעודי?one מקימים ערוץ כדורסל בטלויזיה?]יהיה שידור בסלולר?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”