רשת באג והפרסומת עם קובי פרץ

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
הצטרף: מאי 2008
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #1 

יצא לי לראות את הפרסומת של רשת "באג" (בדיוטי פרי) שמככב בה איש האשכולות והמשורר הדגול קובי פרץ.

לדעתי עברו לגמרי את גבול הטעם הטוב פה. איך רשת מכובדת וותיקה משתמשת במישהו שכרגע נחקר בחשד להעלמת מס גדולה? זה הדובר שלכם? אלה הפנים שלכם? איזה מסר זה שולח למעריצים שלו, בעיקר הצעירים - יאללה, תשאפו לרמות את המדינה שלכם, ואולי יקחו אתכם לעשות פרסומת. הרי ברור שבכלל לא היו חושבים לקחת אותו לפרסומת הזאת אם הוא לא היה עושה את העבירה הזאת קודם.
איך החלטה כזאת עברה אישור מלמטה ועד הדרגים הגבוהים במשרד הפרסום ובבאג, בלי שאף אחד שם יקום ויגיד "רגע, לא הגזמנו קצת?"

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
הצטרף: דצמבר 2005
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

פרסומת מפגרת וחסרת טעם בדיוק כמו 95% מהפרסומות היום, מעבר לזה אני לא רואה שום דבר חריג.
אם יש ילדים שלוקחים אדם כזה בתור דוגמה לחיים ועוד בגלל פרסומות דבילית אזי ההורים אשמים ולא אף אחד אחר, חברה מסחרית לא צריכה להיות אחראית לחינוכו של הדור הצעיר. האלו ההורים שצריכים לחנך את הילדים שלהם שלא להתלהב מעבריינות ופרסומות מפגרות ואז חברות מסחריות מראש לא ימצאו סיבה לעשות כאלו.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

מהלך פירסומי מבריק בעיני. אם זה גורם לאנשים לשייך את קובי פרץ לבאג, וכל פעם שנשמע משהו על קובי פרץ בחדשות\תכנית בידור מישהו יחשוב על באג - סימן שהפרסומת עבדה מעולה. הסיפור עם קובי פרץ כנראה ימשיך הרבה אחרי שהפרסומת לבאג תרד ממסך הטלויזיה ואם זה ימשיך ליצור תודעה, כל הכבוד להם.
אני חשבתי שהיא מאוד מצחיקה. יש הרבה פרסומות פי מיליון יותר מעצבנות בטלויזיה, זה דווקא היה מצחיק וגם מהלך יחסי ציבור טוב של קובי פרץ להראות הומור עצמי.
חוץ מזה - דיברת על זה פה? שאפו לפרסומאים.

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
הצטרף: מאי 2008
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #4 

flsh כתב:מהלך פירסומי מבריק בעיני. אם זה גורם לאנשים לשייך את קובי פרץ לבאג, וכל פעם שנשמע משהו על קובי פרץ בחדשות\תכנית בידור מישהו יחשוב על באג - סימן שהפרסומת עבדה מעולה. הסיפור עם קובי פרץ כנראה ימשיך הרבה אחרי שהפרסומת לבאג תרד ממסך הטלויזיה ואם זה ימשיך ליצור תודעה, כל הכבוד להם.
אני חשבתי שהיא מאוד מצחיקה. יש הרבה פרסומות פי מיליון יותר מעצבנות בטלויזיה, זה דווקא היה מצחיק וגם מהלך יחסי ציבור טוב של קובי פרץ להראות הומור עצמי.
חוץ מזה - דיברת על זה פה? שאפו לפרסומאים.
...
כמה מחמאות הרעפת בלי שום הסתייגות, אתה מחברת הפרסום או משהו.. ?

הומור עצמי זה נהדר, למשל זה עבד יופי בפרסומת עם מתי כספי. אבל פה מדובר על בן אדם שנמצא בחקירה על עבירות מס די חמורות (מילא, תעשו את זה אחרי המשפט, אם הוא יזוכה לגמרי). במקום להוקיע את התופעה של סגידה לעבריינים עוד עושים לה סוג של לגיטימציה. באותה מידה יכלו לקחת את את חנן גולדבלט או בני סלע בשלב המשפט שלהם שיצחקו על עצמם באותה פרסומת. אני פשוט לא מבין למה חברה לגיטימית תרצה להיות מזוהה עם סוג כזה של אנשים.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

א) אחרי המשפט אף אחד לא ידבר על זה. זה או שישתמשו בו בזמן המשפט, או לא להשתמש בו בכלל. אתה לא מצליח להבין את זה? הרעיון פה זה שיזכרו את באג הרבה אחרי שהפרסומת תרד בגלל האיזכורים על העלמות המס של קובי פרץ.
ב) אתה משווה העלמת מס לאונס? ברצינות? יש הבדל אסטרונומי בין להיות מזוהה עם קובי פרץ לבין להיות מזוהה לאנסים. אם אתה לא רואה את זה אז....

אני לא עובד בחברת פרסום, דרך אגב. אני גם לא לומד פרסום. זה פשוט נראה לי מצחיק שדווקא על הפרסומת הזאת מישהו יתלונן.. אין פה לגיטימציה בפרסומת... איפה הלגיטימציה לעבריינות? יותר קל לי לראות ונדטה שלך נגד קובי פרץ או באג או נגד הפרסומות הישראליות מאשר את צדקת הטענה שלך שהפרסומת מקדשת פשע או שהיא חסרת טעם.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
הצטרף: פברואר 2009
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #6 

פריס הילטון ומפעל הפיס יותר טוב ?
Vocare Ad Regnum

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
הצטרף: מאי 2008
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #7 

flsh כתב: ב) אתה משווה העלמת מס לאונס? ברצינות? יש הבדל אסטרונומי בין להיות מזוהה עם קובי פרץ לבין להיות מזוהה לאנסים. אם אתה לא רואה את זה אז....
...
כן, ברצינות. בשבילי העניין מאוד ברור: לא אכפת לי מה הפשע. פושעים גדולים או קטנים צריכים לשלם על מה שהם עשו, לא לקבל פרס.
אבל במדינה שבה הגבול מטושטש לגמרי, עבריינים מקבלים יחס כמו סלבז, עושים ראיונות בעיתון ומופיעים במדורי רכילות, למה כבר יש לצפות. זה חלק מהעניין שבגללו אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
הצטרף: אפריל 2005
מיקום: קרית שמונה
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #8 

תראה מי הם נבחרי הציבור שלנו.
אני חושב שהאמנים זו הדאגה האחרונה שלנו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #9 

כמה דברים.

1. הפרסום כשלעצמו גאוני מכיוון שהוא גרם לכולנו (גם אני אתמול בערב) להרים גבה או שניים לאור נושא הריתוק של הבחור לישראל.

2. גם באג נחשדו בזמנו ונחקרו בהקשר של בעיות עם הדיוטי פרי והמס.

3. ישראלים אוהבים מאוד כאלה שטיקים. הרבה אנשים עכשיו אומרים "קובי פרץ מעלים מס, אבל כולם מעלימים מס - עליו יורדים בגלל גזענות". להערכתי באג קיבלו כאן הרבה נקודות זכות אצל הישראלי הממוצע שמבקר בדיוטי פרי.

4. אם זה בטעם טוב או לא? לדעתי הם צוחקים על המצב שלו, הוא צוחק על המצב שלו וכולם מקבלים נקודות.

זה פוגע במישהו? זה אומר שכדאי להעלים מס? ההיפך, הם דווקא צוחקים על זה שהוא חטף כבר איזה עונש.

לדעתי זה בטעם טוב, זה נעשה באופן מחוכם וזה מעודד מכירות. גם אם אני לא מעריץ של הבחור, ולא מעלים מס בעצמי (או מעריץ מעלימי מס) אני מוריד את הכובע כשאני רואה הברקת ליהוק ופרסום כזו.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
הצטרף: אוגוסט 2005
מיקום: צפת-אין רמזורים-יש אוויר
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #10 

מה אתם רוצים מקובי מפרץ הוא הודה הרי בכל הסעיפים
אמן מייסר

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”