הגיעה ה-ps50c550 שלי, ואבוי... בעיה קשה
הגיעה פגומה (כאילו צריבה על המסך...)
למרות זאת איכות התמונה ב SD פשוט מדהימה, לא נתקלתי גם בהשתקפות משמעותית. ביוק מה שחיפשתי.
עכשיו, אני צריך להפרד ממנה לשלום ולצערי אין עוד במלאי (ולא ברור מתי יהיו?! )
בכול מקרה, אני צריך עכשיו לבחור עם מה להחליף אותה.... THP50S10M של פנסוניק או PK550 של LG.
אנא, עזרתכם המהירה.....
אוף!
למרות זאת איכות התמונה ב SD פשוט מדהימה, לא נתקלתי גם בהשתקפות משמעותית. ביוק מה שחיפשתי.
עכשיו, אני צריך להפרד ממנה לשלום ולצערי אין עוד במלאי (ולא ברור מתי יהיו?! )
בכול מקרה, אני צריך עכשיו לבחור עם מה להחליף אותה.... THP50S10M של פנסוניק או PK550 של LG.
אנא, עזרתכם המהירה.....
אוף!
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
ה THP50S10M כבר לא נמצא במלאי, אלא אם במקרה נשאר במחסן של איזו חנות...
הייתי ממליץ לך לחכות בסבלנות למשלוח נוסף או לשדרג ל V10/V20 של פנסוניק. מכוון שה C550 הרבה יותר טוב מ PK550 של LG או U20 של פנסוניק.
הייתי ממליץ לך לחכות בסבלנות למשלוח נוסף או לשדרג ל V10/V20 של פנסוניק. מכוון שה C550 הרבה יותר טוב מ PK550 של LG או U20 של פנסוניק.
קצת יותר יקר, כן....
ה SD של ה 550 (שעדיין בביתי) - איכות מאוד מאוד טובה.
קשה להתרשם מ SD ממירים שבחנויות.... ה REVIEW שקראתי על ה S10 שידורי ה SD היו בינוניים
אגב, הרמקולים של ה C550 חזקים מאוד (תיקון מה B550), נתון שמשך את תשומת ליבי
ה SD של ה 550 (שעדיין בביתי) - איכות מאוד מאוד טובה.
קשה להתרשם מ SD ממירים שבחנויות.... ה REVIEW שקראתי על ה S10 שידורי ה SD היו בינוניים
אגב, הרמקולים של ה C550 חזקים מאוד (תיקון מה B550), נתון שמשך את תשומת ליבי
נקודת אור בקצה המנהרה:
נאמר לי שהגיע משלוח חדש שך ps50c550 ואוכל לקבל מוצר חדש - עד אמצע שבוע הבא.
המכשיר נקנה מחנות רחובותית (לא רשת, אך פועלת ברחובות מאז שאני זוכר את עצמי שם - כ 30 שנה...), כך שאם מישהו נוסף מחפש את הדגם הזה, - יש כתובות.
אני יודע שמדובר ביבוא מקביל (מה שאומר שיש גם חיבור סקארט, שזו נקודה חיובית נוספת)
אודיע לכם כשאגיע למנוחה ולנחלה ואקבל את המכשיר
תודה לעוזרים
המכשיר נקנה מחנות רחובותית (לא רשת, אך פועלת ברחובות מאז שאני זוכר את עצמי שם - כ 30 שנה...), כך שאם מישהו נוסף מחפש את הדגם הזה, - יש כתובות.
אני יודע שמדובר ביבוא מקביל (מה שאומר שיש גם חיבור סקארט, שזו נקודה חיובית נוספת)
תודה לעוזרים
מי החנות המדוברת
אני גם כן מרחובותroco10 כתב:נקודת אור בקצה המנהרה:
תודה לעוזרים...
מה שם החנות ומה מחירה של הפלזמה?
אפשר לדעת על סמך מה אתה אומר את זה?שי-כ כתב:ה THP50S10M כבר לא נמצא במלאי, אלא אם במקרה נשאר במחסן של איזו חנות...
הייתי ממליץ לך לחכות בסבלנות למשלוח נוסף או לשדרג ל V10/V20 של פנסוניק. מכוון שה C550 הרבה יותר טוב מ PK550 של LG או U20 של פנסוניק....
היי,
אני רואה שיש ביקוש אז:
החנות אינה חנות מתמחה בלעדית בוידאו-אודיו (אם כי ההיצע לא קטן), אבל אחרי שיודעים מה רוצים, זה נראה לי מקום ותיק ואמין כדי לבצע את הרכישה (אם המחיר טוב יותר!)
נקרא: סלון להט, ברח' בית הפועלים ברחובות
אתה יכול דבר עם מוטי לגבי מחיר 0505269299
בהצלחה!
אני רואה שיש ביקוש אז:
החנות אינה חנות מתמחה בלעדית בוידאו-אודיו (אם כי ההיצע לא קטן), אבל אחרי שיודעים מה רוצים, זה נראה לי מקום ותיק ואמין כדי לבצע את הרכישה (אם המחיר טוב יותר!)
נקרא: סלון להט, ברח' בית הפועלים ברחובות
אתה יכול דבר עם מוטי לגבי מחיר 0505269299
בהצלחה!
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
כן.oshri8 כתב:אפשר לדעת על סמך מה אתה אומר את זה?שי-כ כתב:ה THP50S10M כבר לא נמצא במלאי, אלא אם במקרה נשאר במחסן של איזו חנות...
הייתי ממליץ לך לחכות בסבלנות למשלוח נוסף או לשדרג ל V10/V20 של פנסוניק. מכוון שה C550 הרבה יותר טוב מ PK550 של LG או U20 של פנסוניק.......
למסך C550 של סמסונג יש פילטר נוגד השתקפות אשר מאוד חשוב בפלזמה, למרות שזה לא פותר הכל. אתה בעצמך טענת שיש בעיות השתקפות חזקות ב PK550.
לסמסונג יש שפע של חיבורים (דוגמת 4 HDMI) פאנל יותר איכותי עם מנגנון פריים ביינים להחלקת תנועה.
פרט לכך למסכי LG יש בעיות ידועות של צבירה/צריבה, אשר המסך של סמסונג יותר "חסין" בפנייהם.
בקשר ל U20, קרא את הביקורות באתר בעצמך.
אני מסכים איתך לגבי ההשתקפויות, אכן זה החסרון הגדול של ה LG על הסמסונג.שי-כ כתב:כן.oshri8 כתב:אפשר לדעת על סמך מה אתה אומר את זה?שי-כ כתב:ה THP50S10M כבר לא נמצא במלאי, אלא אם במקרה נשאר במחסן של איזו חנות...
הייתי ממליץ לך לחכות בסבלנות למשלוח נוסף או לשדרג ל V10/V20 של פנסוניק. מכוון שה C550 הרבה יותר טוב מ PK550 של LG או U20 של פנסוניק.......
למסך C550 של סמסונג יש פילטר נוגד השתקפות אשר מאוד חשוב בפלזמה, למרות שזה לא פותר הכל. אתה בעצמך טענת שיש בעיות השתקפות חזקות ב PK550.
לסמסונג יש שפע של חיבורים (דוגמת 4 HDMI) פאנל יותר איכותי עם מנגנון פריים ביינים להחלקת תנועה.
פרט לכך למסכי LG יש בעיות ידועות של צבירה/צריבה, אשר המסך של סמסונג יותר "חסין" בפנייהם.
בקשר ל U20, קרא את הביקורות באתר בעצמך....
מצד שני, C550 לא יכולה לנגן סרטי 24P בלי pulldown וזה גורם להרבה judder בסרטי 24P.
בקשר ל U20, אני מסכים שהיא לא VT20 אבל ממה שקראתי בביקורת החסרון העקרי שלה הוא התמחור הגבוהה.
C550 מסך מצויין ותעיד על זה הביקורת של צ'אד.
אבל הכתרתו כמלך הבלתי מעורער בטווח מחירים זה זאת לדעתי החפזות למסקנות.
לכל אחד משלושת המסכים האלה יש יתרונות וחסרונות על השתים האחרים.
כל אחד צריך להחליט איזה משקל לתת לחסרונות והיתרונות של כל טלויזיה.
סוף דבר (כמעט)
=================
כפי שהובטח לי, קיבלתי היום את המסך החדש
אין שום צריבות, הכול תקין ומעולה (ח"ח)
הפעם חיברתי את הממיר של HOT ב SCART (חשבתי שזה ישפר את האיכות אפילו יותר), לצערי עם ה SACRT (לציין כי זה הוא הזול ביותר) יש מעט הפרעות (פסים לרוחב המסך) ב SD. המתקין אמר שצריך לבקש מבקכלים להוסיף איזה פילטר לפני הממיר שמתקן את זה (לא שוכר בדיוק את השם), אז חזרתי לחיבור הסטנדרטי (ללא הפרעות)
אני לא בטוח שזה עניין של הפילטר הזה, אולי הכבר באיכות ירודה... בכול מקרה, אני כרגה עובד ללא ה SCART. - יש למישהו רעיון?
אולי בקרוב אמיר ל ממיר HD.
חבל מאוד שבהוט אין HD+MAGIC באותו ממיר. חלמאות.
=================
כפי שהובטח לי, קיבלתי היום את המסך החדש
אין שום צריבות, הכול תקין ומעולה (ח"ח)
הפעם חיברתי את הממיר של HOT ב SCART (חשבתי שזה ישפר את האיכות אפילו יותר), לצערי עם ה SACRT (לציין כי זה הוא הזול ביותר) יש מעט הפרעות (פסים לרוחב המסך) ב SD. המתקין אמר שצריך לבקש מבקכלים להוסיף איזה פילטר לפני הממיר שמתקן את זה (לא שוכר בדיוק את השם), אז חזרתי לחיבור הסטנדרטי (ללא הפרעות)
אני לא בטוח שזה עניין של הפילטר הזה, אולי הכבר באיכות ירודה... בכול מקרה, אני כרגה עובד ללא ה SCART. - יש למישהו רעיון?
אולי בקרוב אמיר ל ממיר HD.
חבל מאוד שבהוט אין HD+MAGIC באותו ממיר. חלמאות.