רכישת נגן בלו ריי
שלום רב,
אני רוצה לרכוש Blu Ray נגן והמסך LCD שלי הוא HD REDY אני מוריד סרטים באיכות של 720P ולכן אני שוקל לבצע את הקניה שאלותי הן כאלו:
1. האם המעבר ל Blu Ray באיכות צפיה של 720P יהיה משמעותי כול כך ואני ארגיש בהבדל ככך שהמעבר יהיה משמעותי הן מבחינת הקול וכמובן התמונה ??
2. האם יש משהו שאני חייב לדעת לפני שאני רוכש את הDVD? האם יש פונקציות שאני חייב שיהיו לי בנגן?
3.האם יש לכם נגן במחיר אטרקטיבי שאתם ממליצים עליו?
תודה מקרב לב ,
גיא
אני רוצה לרכוש Blu Ray נגן והמסך LCD שלי הוא HD REDY אני מוריד סרטים באיכות של 720P ולכן אני שוקל לבצע את הקניה שאלותי הן כאלו:
1. האם המעבר ל Blu Ray באיכות צפיה של 720P יהיה משמעותי כול כך ואני ארגיש בהבדל ככך שהמעבר יהיה משמעותי הן מבחינת הקול וכמובן התמונה ??
2. האם יש משהו שאני חייב לדעת לפני שאני רוכש את הDVD? האם יש פונקציות שאני חייב שיהיו לי בנגן?
3.האם יש לכם נגן במחיר אטרקטיבי שאתם ממליצים עליו?
תודה מקרב לב ,
גיא
אני גם חשבתי לקנות נגן בלו ריי אבל בסוף החלטתי להשקיע קצת יותר וקניתי סוני פלסטיישן 3 עם 250gb זיכרון.
לדעתי, זה המכשיר הכי משתלם.
זו קונסולת משחקים מדהימה,נגן בלו ריי עם כל הפורמטים שיש בשוק,בלותות ,נגן די וי די מעולה ,סטרימר אדיר שאפשר לאחסן בו כל דבר {מוסיקה,תמונות,סרטים ומה לא...} האיכות לדעתי מעולה.
אני ממליץ לך לחשוב על האופציה הזו לפני הכל.
לדעתי, זה המכשיר הכי משתלם.
זו קונסולת משחקים מדהימה,נגן בלו ריי עם כל הפורמטים שיש בשוק,בלותות ,נגן די וי די מעולה ,סטרימר אדיר שאפשר לאחסן בו כל דבר {מוסיקה,תמונות,סרטים ומה לא...} האיכות לדעתי מעולה.
אני ממליץ לך לחשוב על האופציה הזו לפני הכל.
לגבי קניית בלו ריי אני ממליץ לך ללכת לחנות עם סרט בלו ריי(עדיף מקורי) כדי שתראה את האיכות בין כל הנגנים בתקציב שלך...נגן בלו ריי יש בו הרבה דברים שצריכים שיהיו כדי שתראה סרט בצורה המושלמת...חשוב שהמהירות תגובה תיהיה מהירה בעיקר...
ובקשר להמלצה שמעליי...הייתי פוסל אותה כבר מעכשיו..נגן הבלו ריי של הפליסטיישן שלוש..הוא בקבוצה הנמוכה ביותר של נגני הבלו ריי..
אני גם לא ממש הבנתי..ורצתי לקנות נגן בלו ריי של אל ג'י יחסית זול..וממש התאכזבתי...אחרי חודש...שדרגתי לבלוריי של אונקיו..
ואחי בלו ריי משדר ב1080פי...ואתה תשים לב להבדל בוודאות.
אבל אם אין לך טלוויזה [full hd אתה לא תהנה מהאיכות המירבית של הבלו ריי אז פשוט תקנה די וי די hd או סטרימר עם יציאת hd שיעביר לך את הסרטים ב720 כמו שאתה רואה...
ובנוסף מה שאני הכי אהבתי בבלו ריי זה הפורמטי סאונד שהוא משדר בו(DTSHD DOLBDY TRUE HD) שהם פשט משפרים את חוויות האזנה והצפייה בכמה רמות..
ובקשר להמלצה שמעליי...הייתי פוסל אותה כבר מעכשיו..נגן הבלו ריי של הפליסטיישן שלוש..הוא בקבוצה הנמוכה ביותר של נגני הבלו ריי..
אני גם לא ממש הבנתי..ורצתי לקנות נגן בלו ריי של אל ג'י יחסית זול..וממש התאכזבתי...אחרי חודש...שדרגתי לבלוריי של אונקיו..
ואחי בלו ריי משדר ב1080פי...ואתה תשים לב להבדל בוודאות.
אבל אם אין לך טלוויזה [full hd אתה לא תהנה מהאיכות המירבית של הבלו ריי אז פשוט תקנה די וי די hd או סטרימר עם יציאת hd שיעביר לך את הסרטים ב720 כמו שאתה רואה...
ובנוסף מה שאני הכי אהבתי בבלו ריי זה הפורמטי סאונד שהוא משדר בו(DTSHD DOLBDY TRUE HD) שהם פשט משפרים את חוויות האזנה והצפייה בכמה רמות..
ongo 1
מי שלא יודע ..לא מגיב..ותאמין לי שאני יודע..כי לא סתם עשיתי אלף חיפושים עד שקניתי את הבלו ריי שלי..ומצטער מאוד לאכזב אותך..שב-ps3
האיכות לא מתקרבת לנגני בלו ריי ב-2000 ומעלה...כי זאת לא המטרה העיקרית שלו...ואם שמת לב..יש הרבה סרטים שרשום להם מאחורי האריזה שהוא לא תומך בנגנים של ה ps3.
9000es
כמעט בכל די וי די אייצ' די אתה בוחר את רמת הרזולוציה...אבל כמו שאמרתי היחודיות של הבלו ריי שהוא ברזולוציה של 1080..אז אם אתה מחפש רזולוציה נמוכה יותר...קנה סטרימר...או פשוט יותר חבר דיסקונקי לאל סי די שלך עם סרטים ברזולוציה הזאת..
מי שלא יודע ..לא מגיב..ותאמין לי שאני יודע..כי לא סתם עשיתי אלף חיפושים עד שקניתי את הבלו ריי שלי..ומצטער מאוד לאכזב אותך..שב-ps3
האיכות לא מתקרבת לנגני בלו ריי ב-2000 ומעלה...כי זאת לא המטרה העיקרית שלו...ואם שמת לב..יש הרבה סרטים שרשום להם מאחורי האריזה שהוא לא תומך בנגנים של ה ps3.
9000es
כמעט בכל די וי די אייצ' די אתה בוחר את רמת הרזולוציה...אבל כמו שאמרתי היחודיות של הבלו ריי שהוא ברזולוציה של 1080..אז אם אתה מחפש רזולוציה נמוכה יותר...קנה סטרימר...או פשוט יותר חבר דיסקונקי לאל סי די שלך עם סרטים ברזולוציה הזאת..
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אני לא מכיר שום DVD (HD או לא HD) שיודע לנגן קובץ MKV.dz1988 כתב:ongo 1
9000es
כמעט בכל די וי די אייצ' די אתה בוחר את רמת הרזולוציה...אבל כמו שאמרתי היחודיות של הבלו ריי שהוא ברזולוציה של 1080..אז אם אתה מחפש רזולוציה נמוכה יותר...קנה סטרימר...או פשוט יותר חבר דיסקונקי לאל סי די שלך עם סרטים ברזולוציה הזאת.....
אם אתה לרכוש בלו ריי זול, בלי הרבה להשקיע. יש לך את LG ב - 140 דולר בדיוטי .
אם באמת אין לך תקציב - אני יודע שאני יקבל כאן תגובות לא סימפטיות, אבל יש בלו ריי מדבקה של פוגי'קום ב 450 ש"ח.
אלה נגנים ממש זולים. אין לצפות מהמם ליותר מדי. LG נראה לי סבבה.
הבנתי שעומדים להיכנס עכשיו הרבה פירמות מדבקה של בלו ריי במחרים ממש זולים ממה שרשמתי.
אבל לדעתי אם קונים עדיף לקנות משהו טוב ואיכותי.
אם באמת אין לך תקציב - אני יודע שאני יקבל כאן תגובות לא סימפטיות, אבל יש בלו ריי מדבקה של פוגי'קום ב 450 ש"ח.
הבנתי שעומדים להיכנס עכשיו הרבה פירמות מדבקה של בלו ריי במחרים ממש זולים ממה שרשמתי.
אבל לדעתי אם קונים עדיף לקנות משהו טוב ואיכותי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
רק לתקן ולדייק...avrla כתב:אם אתה לרכוש בלו ריי זול, בלי הרבה להשקיע. יש לך את LG ב - 140 דולר בדיוטי .
אבל לדעתי אם קונים עדיף לקנות משהו טוב ואיכותי....
LG דגם 370 שנמכר בדיוטי הוא דגם מוצלח ומומלץ במחירו 179$. (לא יודע מאיפה הבאת מחיר של 140$...).
מוצרי מדבקה לא שווים גם 100$ בייחוד שיש אופציות במחירים שפויים כמו ה LG.
נגנים טובים יותר מה LG , עולים בארץ לפחות כפול ממנו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dz1988dz1988 כתב:ongo 1
9000es
כמעט בכל די וי די אייצ' די אתה בוחר את רמת הרזולוציה...אבל כמו שאמרתי היחודיות של הבלו ריי שהוא ברזולוציה של 1080..אז אם אתה מחפש רזולוציה נמוכה יותר...קנה סטרימר...או פשוט יותר חבר דיסקונקי לאל סי די שלך עם סרטים ברזולוציה הזאת.....
גם לדיוידי של פיוניר 410 יש יכולת לשדר 1080 אבל זה לא אומר שהוא HD .
מה הקשר לבלוריי או סטרימר . גם סטרימר משדר ב 1080 .
בנוסף אין לי lcd
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... 0V-K?tab=B
ה-pioneer 410 עושה רק upscale. כבר חשבתי שפספסתי משהו:)
ה-pioneer 410 עושה רק upscale. כבר חשבתי שפספסתי משהו:)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dima_vydima_vy כתב:http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... 0V-K?tab=B
ה-pioneer 410 עושה רק upscale. כבר חשבתי שפספסתי משהו:)...
נכון מאוד שה 410 עושה אפסקל ..... אבל יש חברים שחושבים שזה נגן HD
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
ה-PS3 עולה 2000 בערך...dz1988 כתב:ongo 1
9000es
וברצינות, אלא אם כן אתה מתכוון להוציא 5000+ ש"ח רק על נגן בלו ריי, PS3 יעשה את העבודה כמו שצריך - אני השוויתי בין נגן ייעודי של פנסוניק ל-PS3 ולא ראיתי הבדל שמצדיק הוספת אלפי שקלים. ולנגנים הזולים של LG כמו בדיוטי פרי? עדיף לא להתקרב אליהם. יש להם דגמים יותר טבים, שכמובן לא מביאים לארץ (כמו סוני, פנסוניק וכו').
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אל תעשה הכללות סתם ...ivanhoe888 כתב:ה-PS3 עולה 2000 בערך...dz1988 כתב:ongo 1
9000es
וברצינות, אלא אם כן אתה מתכוון להוציא 5000+ ש"ח רק על נגן בלו ריי, PS3 יעשה את העבודה כמו שצריך - אני השוויתי בין נגן ייעודי של פנסוניק ל-PS3 ולא ראיתי הבדל שמצדיק הוספת אלפי שקלים. ולנגנים הזולים של LG כמו בדיוטי פרי? עדיף לא להתקרב אליהם. יש להם דגמים יותר טבים, שכמובן לא מביאים לארץ (כמו סוני, פנסוניק וכו')....
להגיד כסיסמא "הנגנים הזולים של LG כמו בדיוטי פרי? עדיף לא להתקרב אליהם" זה לא ממש חכם.
חזרתי מטיול באירופה לא מזמן, והנגן של LG דגם 370, נמכר על המדף לצג נגנים אחרים של סמסונג ופיליפס באותם מחירים פחות או יותר.
בהרבה ביקורות מקצועיות כתבו שדגם 370 של LG נותן תמורה מצויינת ולא נופל מאף נגן ברמת המחיר שלו ובכלל עד 250$ לערך.
אני מאמין שנגנים שעולים כפול ומעלה יהיו יותר טובים אבל מדובר כבר בהוצאה של מעל ל 2,000 ש"ח שפותח השרשור לא רוצה להשקיע לפי מה שהבנתי.
שמגיעים לרמת המחיר הזו, אפשר בהחלט כבר לשקול PS3 עם היתרונות והחסרונות שבכך.
היום, בארץ, ועד 250$ אין נגן טוב ומשתלם יותר מLG 370 .
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אם רק היה דרך להשיג בארץ את ה-LG390...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.