רכישת נגן בלו ריי

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
guyj56 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

אני רוצה לרכוש Blu Ray נגן והמסך LCD שלי הוא HD REDY אני מוריד סרטים באיכות של 720P ולכן אני שוקל לבצע את הקניה שאלותי הן כאלו:

1. האם המעבר ל Blu Ray באיכות צפיה של 720P יהיה משמעותי כול כך ואני ארגיש בהבדל ככך שהמעבר יהיה משמעותי הן מבחינת הקול וכמובן התמונה ??

2. האם יש משהו שאני חייב לדעת לפני שאני רוכש את הDVD? האם יש פונקציות שאני חייב שיהיו לי בנגן?

3.האם יש לכם נגן במחיר אטרקטיבי שאתם ממליצים עליו?

תודה מקרב לב ,
גיא

ongo1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה #2 

אני גם חשבתי לקנות נגן בלו ריי אבל בסוף החלטתי להשקיע קצת יותר וקניתי סוני פלסטיישן 3 עם 250gb זיכרון.
לדעתי, זה המכשיר הכי משתלם.
זו קונסולת משחקים מדהימה,נגן בלו ריי עם כל הפורמטים שיש בשוק,בלותות ,נגן די וי די מעולה ,סטרימר אדיר שאפשר לאחסן בו כל דבר {מוסיקה,תמונות,סרטים ומה לא...} האיכות לדעתי מעולה.
אני ממליץ לך לחשוב על האופציה הזו לפני הכל.

dz1988
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

לגבי קניית בלו ריי אני ממליץ לך ללכת לחנות עם סרט בלו ריי(עדיף מקורי) כדי שתראה את האיכות בין כל הנגנים בתקציב שלך...נגן בלו ריי יש בו הרבה דברים שצריכים שיהיו כדי שתראה סרט בצורה המושלמת...חשוב שהמהירות תגובה תיהיה מהירה בעיקר...
ובקשר להמלצה שמעליי...הייתי פוסל אותה כבר מעכשיו..נגן הבלו ריי של הפליסטיישן שלוש..הוא בקבוצה הנמוכה ביותר של נגני הבלו ריי..
אני גם לא ממש הבנתי..ורצתי לקנות נגן בלו ריי של אל ג'י יחסית זול..וממש התאכזבתי...אחרי חודש...שדרגתי לבלוריי של אונקיו..
ואחי בלו ריי משדר ב1080פי...ואתה תשים לב להבדל בוודאות.
אבל אם אין לך טלוויזה [full hd אתה לא תהנה מהאיכות המירבית של הבלו ריי אז פשוט תקנה די וי די hd או סטרימר עם יציאת hd שיעביר לך את הסרטים ב720 כמו שאתה רואה...

ובנוסף מה שאני הכי אהבתי בבלו ריי זה הפורמטי סאונד שהוא משדר בו(DTSHD DOLBDY TRUE HD) שהם פשט משפרים את חוויות האזנה והצפייה בכמה רמות..

ongo1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה #4 

לזה שמעליי,אל תפסול שום מכשיר שאתה לא מבין בו.
כללי הפורום-אתה לא יודע אז אל תגיב

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #5 

אתה בכוונה פותח אותו אשכול פעמיים?
http://www.hometheater.co.il/vt119443

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

dz1988

אתה יכול להסביר בבקשה איפה קונים דיוידי hd . ובמה זה ישפיע על איכות התמונה של כותר דיוידי ברזולוצייה של 576i
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #7 

במקרה שלך מומלץ סטרימר משום שאתה ככל הנראה מוריד קבצי MKV וכל סטרימר ממוצע בשוק מספיק וטוב להפעיל אותם..אבל אם כבר קנית פלייסטיישןן אז תתחדש(:

dz1988
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

ongo 1
מי שלא יודע ..לא מגיב..ותאמין לי שאני יודע..כי לא סתם עשיתי אלף חיפושים עד שקניתי את הבלו ריי שלי..ומצטער מאוד לאכזב אותך..שב-ps3
האיכות לא מתקרבת לנגני בלו ריי ב-2000 ומעלה...כי זאת לא המטרה העיקרית שלו...ואם שמת לב..יש הרבה סרטים שרשום להם מאחורי האריזה שהוא לא תומך בנגנים של ה ps3.

9000es
כמעט בכל די וי די אייצ' די אתה בוחר את רמת הרזולוציה...אבל כמו שאמרתי היחודיות של הבלו ריי שהוא ברזולוציה של 1080..אז אם אתה מחפש רזולוציה נמוכה יותר...קנה סטרימר...או פשוט יותר חבר דיסקונקי לאל סי די שלך עם סרטים ברזולוציה הזאת..

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #9 

dz1988 כתב:ongo 1
מי שלא יודע ..לא מגיב..ותאמין לי שאני יודע..כי לא סתם עשיתי אלף חיפושים עד שקניתי את הבלו ריי שלי..ומצטער מאוד לאכזב אותך..שב-ps3
האיכות לא מתקרבת לנגני בלו ריי ב-2000 ומעלה...כי זאת לא המטרה העיקרית שלו...ואם שמת לב..יש הרבה סרטים שרשום להם מאחורי האריזה שהוא לא תומך בנגנים של ה ps3.

9000es
כמעט בכל די וי די אייצ' די אתה בוחר את רמת הרזולוציה...אבל כמו שאמרתי היחודיות של הבלו ריי שהוא ברזולוציה של 1080..אז אם אתה מחפש רזולוציה נמוכה יותר...קנה סטרימר...או פשוט יותר חבר דיסקונקי לאל סי די שלך עם סרטים ברזולוציה הזאת..
...
אני לא מכיר שום DVD (HD או לא HD) שיודע לנגן קובץ MKV.

avrla
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #10 

אם אתה לרכוש בלו ריי זול, בלי הרבה להשקיע. יש לך את LG ב - 140 דולר בדיוטי .
אם באמת אין לך תקציב - אני יודע שאני יקבל כאן תגובות לא סימפטיות, אבל יש בלו ריי מדבקה של פוגי'קום ב 450 ש"ח.
אלה נגנים ממש זולים. אין לצפות מהמם ליותר מדי. LG נראה לי סבבה.
הבנתי שעומדים להיכנס עכשיו הרבה פירמות מדבקה של בלו ריי במחרים ממש זולים ממה שרשמתי.
אבל לדעתי אם קונים עדיף לקנות משהו טוב ואיכותי.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #11 

avrla כתב:אם אתה לרכוש בלו ריי זול, בלי הרבה להשקיע. יש לך את LG ב - 140 דולר בדיוטי .
אם באמת אין לך תקציב - אני יודע שאני יקבל כאן תגובות לא סימפטיות, אבל יש בלו ריי מדבקה של פוגי'קום ב 450 ש"ח.
אלה נגנים ממש זולים. אין לצפות מהמם ליותר מדי. LG נראה לי סבבה.
הבנתי שעומדים להיכנס עכשיו הרבה פירמות מדבקה של בלו ריי במחרים ממש זולים ממה שרשמתי.
אבל לדעתי אם קונים עדיף לקנות משהו טוב ואיכותי.
...
רק לתקן ולדייק...

LG דגם 370 שנמכר בדיוטי הוא דגם מוצלח ומומלץ במחירו 179$. (לא יודע מאיפה הבאת מחיר של 140$...).

מוצרי מדבקה לא שווים גם 100$ בייחוד שיש אופציות במחירים שפויים כמו ה LG.

נגנים טובים יותר מה LG , עולים בארץ לפחות כפול ממנו.

avrla
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #12 

בהחלט מסכים הדגם 370 בדיוטי נחשב דגם מוצלח מאוד במחירו 179$.

עדיף על מוצרי מדבקה ב 100$ שנמכרים בארץ

Rainbow
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #13 

מצטרף להמלצה על ה-LG 370 .
נותן תמורה מעולה למחירו .
יש לי אותו כחצי שנה ואני מרוצה ממנו מאוד.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #14 

9000es
...
dz1988

גם לדיוידי של פיוניר 410 יש יכולת לשדר 1080 אבל זה לא אומר שהוא HD .
מה הקשר לבלוריי או סטרימר . גם סטרימר משדר ב 1080 .

בנוסף אין לי lcd
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... 0V-K?tab=B

ה-pioneer 410 עושה רק upscale. כבר חשבתי שפספסתי משהו:)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #16 

dima_vy כתב:http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... 0V-K?tab=B

ה-pioneer 410 עושה רק upscale. כבר חשבתי שפספסתי משהו:)
...
dima_vy

נכון מאוד שה 410 עושה אפסקל ..... אבל יש חברים שחושבים שזה נגן HD

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #17 

9000es
...
ה-PS3 עולה 2000 בערך...
וברצינות, אלא אם כן אתה מתכוון להוציא 5000+ ש"ח רק על נגן בלו ריי, PS3 יעשה את העבודה כמו שצריך - אני השוויתי בין נגן ייעודי של פנסוניק ל-PS3 ולא ראיתי הבדל שמצדיק הוספת אלפי שקלים. ולנגנים הזולים של LG כמו בדיוטי פרי? עדיף לא להתקרב אליהם. יש להם דגמים יותר טבים, שכמובן לא מביאים לארץ (כמו סוני, פנסוניק וכו').

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

אבל מה רע במכשיר כמו Dune לדוגמא, שבא עם כונן BD כבר, ומנגן כל סוגי המדיה (כמו כל סטרימר)?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #19 

ivanhoe888 כתב:

9000es
...
ה-PS3 עולה 2000 בערך...
וברצינות, אלא אם כן אתה מתכוון להוציא 5000+ ש"ח רק על נגן בלו ריי, PS3 יעשה את העבודה כמו שצריך - אני השוויתי בין נגן ייעודי של פנסוניק ל-PS3 ולא ראיתי הבדל שמצדיק הוספת אלפי שקלים. ולנגנים הזולים של LG כמו בדיוטי פרי? עדיף לא להתקרב אליהם. יש להם דגמים יותר טבים, שכמובן לא מביאים לארץ (כמו סוני, פנסוניק וכו').
...
אל תעשה הכללות סתם ... (n)
להגיד כסיסמא "הנגנים הזולים של LG כמו בדיוטי פרי? עדיף לא להתקרב אליהם" זה לא ממש חכם.
חזרתי מטיול באירופה לא מזמן, והנגן של LG דגם 370, נמכר על המדף לצג נגנים אחרים של סמסונג ופיליפס באותם מחירים פחות או יותר.

בהרבה ביקורות מקצועיות כתבו שדגם 370 של LG נותן תמורה מצויינת ולא נופל מאף נגן ברמת המחיר שלו ובכלל עד 250$ לערך.

אני מאמין שנגנים שעולים כפול ומעלה יהיו יותר טובים אבל מדובר כבר בהוצאה של מעל ל 2,000 ש"ח שפותח השרשור לא רוצה להשקיע לפי מה שהבנתי.
שמגיעים לרמת המחיר הזו, אפשר בהחלט כבר לשקול PS3 עם היתרונות והחסרונות שבכך.

היום, בארץ, ועד 250$ אין נגן טוב ומשתלם יותר מLG 370 .

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #20 

אם רק היה דרך להשיג בארץ את ה-LG390...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”