סינכרון תמונה וקול בקבצי MKV‬
-
molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
שלום לכולם
יש לי כמה סרטי MKV שבהם התמונה והקול לא מסונכרנים
אני מבין שפס הקול הוא בקונטיינר בתוך קובץ ה MKV ויש אפשרות להכניס כמה קבצי קול
האם יש אפשרות לסנכרן את פס הקול לתמונה?
תודה לעונים
molvy
יש לי כמה סרטי MKV שבהם התמונה והקול לא מסונכרנים
אני מבין שפס הקול הוא בקונטיינר בתוך קובץ ה MKV ויש אפשרות להכניס כמה קבצי קול
האם יש אפשרות לסנכרן את פס הקול לתמונה?
תודה לעונים
molvy
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
זה דברים שהורדת ? כי בד"כ כאלה דברים עושים עליהם NUKE כי הם לא תקינים.
לסצנה יש הרבה חוקים על מנת שכאלו דברים לא יקרו.
אולי זה משהוא אצלך ?
זה מצריך ידע די טוב בנושא ולא דבר פשוט בכלל.
לסצנה יש הרבה חוקים על מנת שכאלו דברים לא יקרו.
אולי זה משהוא אצלך ?
זה מצריך ידע די טוב בנושא ולא דבר פשוט בכלל.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם זה באמת רק קומץ קטן של קבצים אז יש מצב שסמית' צודק.
אבל ייתכן גם שמדובר בקבצי 1080P כבדים שבהם ה-CPU נחנק. בדוק מהי הצריכה של כל הליבה (לא הממוצע שלהן) ותראה אם יש ליבה הקופצת למעל 70%.
אבל ייתכן גם שמדובר בקבצי 1080P כבדים שבהם ה-CPU נחנק. בדוק מהי הצריכה של כל הליבה (לא הממוצע שלהן) ותראה אם יש ליבה הקופצת למעל 70%.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
molvy
- חבר מכור קשה

ערב טוב ותודה על התגובות
לסמיט - כן אלו סרטים שהורדתי ברזולוציה של FHD
אינני יודע מה זה NUKE ומה זה אומר לגבי היכולות לתקן ולסנכרן את הקבצים הנ"ל אבל אני יכול לומר שיש לסרט כמה פסי קןל ובאחד מהם (לא באנגלית כך שאינני יכול לכשתמש בו) יש סינכרון.
המחשב המדובר הינו מחשב יעודי ל HTPC יש לי עליו כשמונים סרטי FHD רוב רובם MKV את כולם פרט לשני סרטים אני רואה בסינכרון מלא ללא בעיות של עומס על ה CPU.
כך שהבעייה אכן מאוד מקומית ומדובר רק בקמצוץ (2) של קבצים הנושאים את הבעיה.
אני איש אלקטרוניה לא פוחד ממחשבים ואוהב אדגרים כך שאשמח מאוד אם תתנו לי כוון כל שהוא איך לבצע את הסינכרון ואני אנסה ללמוד וליישם את העניין.
תודה רבה
molvy
אינני יודע מה זה NUKE ומה זה אומר לגבי היכולות לתקן ולסנכרן את הקבצים הנ"ל אבל אני יכול לומר שיש לסרט כמה פסי קןל ובאחד מהם (לא באנגלית כך שאינני יכול לכשתמש בו) יש סינכרון.
המחשב המדובר הינו מחשב יעודי ל HTPC יש לי עליו כשמונים סרטי FHD רוב רובם MKV את כולם פרט לשני סרטים אני רואה בסינכרון מלא ללא בעיות של עומס על ה CPU.
אני איש אלקטרוניה לא פוחד ממחשבים ואוהב אדגרים כך שאשמח מאוד אם תתנו לי כוון כל שהוא איך לבצע את הסינכרון ואני אנסה ללמוד וליישם את העניין.
תודה רבה
molvy
העקרון פשוט,molvy כתב:ערב טוב ותודה על התגובות
תודה רבה
molvy...
צריך לחלץ את פסי הקול מהסרט בעזרת MKVtoolnix למשל.
לשים פס קול מסונכרן ולא מסונכרן בתוכנת אודיו רב ערוצי כמו audacity למשל.
לסנכרן את הערוץ הלא מסונכרן (בד"כ הזזה ומתיחת זמן מספיקים)
ליצא את הקובץ המסונכרן ולהחזיר ל MKV עם MKVmerge GUI
זה מה שאני עושה כשאני מעביר פסי קול בין סרטים.
-
molvy
- חבר מכור קשה

אהבתי את העובדה שהעיקרון פשוט
אשמח אם תציין מה מהתכנות שהזכרת חינמית ומה לא ואם יש קישורים להורדה זה יהיה הרבה יותר טוב
כמו כן מה עושים אם אין לי פס קול מסונכרן אני מאמין שאם מדובר רק בתזוזה של פס הקול אז ניסוי וטעייה של 2-3 יוכל להיות מוכתר בהצלחה? או שאני טועה? או אאולי התהליך של חילוץ וההטמעה מה MKV הינו תהליך ארוך ומייגע שמוריד את האופציה של ניסוי וטעייה?
ואם אנחנו כבר מדברים על פס הקול האם בעזרת אחת מהתכנות שהזכרת יש אפשרות לבטל פס קול שאינו רצוי בקובץ MKV ואיך קובעים את ברירת המחדל בפס הקול?
אני עורך סרטונים קצרים בתכנת הפרימיר של אדובי האם כדאי בכלל לנסות ולהעלות סרט של 10G ולנסות לסנכרן את פס הקול דרך הפרימייר?
סליחה על מבולהשאלות ותודה על הסבלנות
molvy
אשמח אם תציין מה מהתכנות שהזכרת חינמית ומה לא ואם יש קישורים להורדה זה יהיה הרבה יותר טוב
כמו כן מה עושים אם אין לי פס קול מסונכרן אני מאמין שאם מדובר רק בתזוזה של פס הקול אז ניסוי וטעייה של 2-3 יוכל להיות מוכתר בהצלחה? או שאני טועה? או אאולי התהליך של חילוץ וההטמעה מה MKV הינו תהליך ארוך ומייגע שמוריד את האופציה של ניסוי וטעייה?
ואם אנחנו כבר מדברים על פס הקול האם בעזרת אחת מהתכנות שהזכרת יש אפשרות לבטל פס קול שאינו רצוי בקובץ MKV ואיך קובעים את ברירת המחדל בפס הקול?
אני עורך סרטונים קצרים בתכנת הפרימיר של אדובי האם כדאי בכלל לנסות ולהעלות סרט של 10G ולנסות לסנכרן את פס הקול דרך הפרימייר?
molvy
כל התוכנות שהזכרתי חינמיות,molvy כתב:אהבתי את העובדה שהעיקרון פשוט![]()
molvy...
http://audacity.sourceforge.net/download/
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoo ... loads.html
אתהיכול לדעתי לעשות את זה בפרימייר אבל אז תצטרך לקודד את הסרט מחדש
עדיף להשתמש בתוכנה כמו פרימייר למצוא את ההיסט, לערוך את הפס קול בתוכנת קול ואז לשלב ב MKV עם MKVmerge GUI שלוקח לו בערך דקה לעבוד וזה הרבה יותר קצר מכמה שעות של קידוד מחדש