סוני מבקשת סליחה על בעיות בהרד דיסיקים שנגרמו מקשוחה 3.41

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

[left]Sony Computer Entertainment Europe said today in a statement:[/left]
For those users who are replacing the PS3 hard disk drive: we are aware of the symptoms with the system software update 3.41, released on July 27, and that it will cause the update to stop in some occasions while replacing the PlayStation 3 (PS3) Hard Disk Drive (HDD) if the PS3 system is installed with version 3.41.

To resolve these symptoms, we have released a new version of system software update 3.41 with a very minor change (the version number does not change) on August 2. If you are experiencing such symptoms when replacing the HDD of your PS3 system, we kindly ask you to use the latest data and try again. We apologise for any inconvenience this may have caused, and appreciate your understanding and continued support.

For any other questions, please contact your local customer service
...
.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #2 

ואני תמיד אומר - למה לעדכן פירמוור ביום שהוא יוצא? חכו יומיים-שלושה, תראו מה התגובות ברשת ורק אם הכל שפיר תעדכנו. תנו לשאר העולם לעשות לכם "בטא טסטינג".

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #3 

הובר - כבר נאמר לך כמה פעמים - אתה לא משחק ברשת, אז אתה יכול להרשות לעצמך לחכות יומיים-שלושה. מי שמשחקים ברשת, לא יכולים. אני אישית יכול לוותר על משחק ברשת לכמה זמן, אבל יש אנשים (כמו אישתי למשל) שמבחינתם אם לא משחקים ברשת, עדיף לא לשחק בכלל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #4 

אני מבין ש"נאמר לי" - אני לא מצליח לתפוס את זה שמישהו לא יכול לחכות יומיים בלי לשחק. אבל היי - זה רק אני :wink:

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #5 

Malcontent כתב:הובר - כבר נאמר לך כמה פעמים - אתה לא משחק ברשת, אז אתה יכול להרשות לעצמך לחכות יומיים-שלושה. מי שמשחקים ברשת, לא יכולים. אני אישית יכול לוותר על משחק ברשת לכמה זמן, אבל יש אנשים (כמו אישתי למשל) שמבחינתם אם לא משחקים ברשת, עדיף לא לשחק בכלל.
...
לדעתי משחקי רשת מזיקים לגיימרים אמתיים, כאלה שמשחקים מלא משחקים ולא משחק אחד ברשת למשך שנה שלמה או יותר.
עדיף שבכסף הזה היו משפרים SP.

לדעתי משחקי רשת חייבים להיות Stand Alone ולא כחלק של משחק רגיל ואז אין בעיה של תקציב שמחולק...
חוץ מזה הם חייבים לחלק אותם חינם עם מנוי חודשי בתשלום, זה גם יפטור אותנו (חלקית) מכול הנוער וקטינים הדיבילים ומחוצ'קנים מתחת לגיל 18 שמעצבנים ומקללים

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”