מה הקטע של המייל של yes?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
השאר הודעתך ואנו נחזור אליך בהקדם
במסגרת החוזה הדרקוני שחתמת עימנו, בהקדם הוא זמן שיכול לנוע בין 24 שעות לחודשיים, ואנחנו נשים את זה באותיות כאלה קטנות שגם עם מיקרוסקופ של שען חרש את לא תראה מה כתוב... העיקר שחתמת!!!
למה? כי אנחנו יכולים!
אה... כן..... זו זכות לתת שירות ובלה בלה בלה וידה ידה ידה!
במסגרת החוזה הדרקוני שחתמת עימנו, בהקדם הוא זמן שיכול לנוע בין 24 שעות לחודשיים, ואנחנו נשים את זה באותיות כאלה קטנות שגם עם מיקרוסקופ של שען חרש את לא תראה מה כתוב... העיקר שחתמת!!!
למה? כי אנחנו יכולים!
אה... כן..... זו זכות לתת שירות ובלה בלה בלה וידה ידה ידה!
-
UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה מטומטם כי אתה רוצה לדעת משהו קטן שאפשר אפילו לבדוק בטלפון בפחות משעה, במייל לעומת זאת זה לוקח 5 ימים, מצידי שיקח קצת זמן משהו כמו 2-3 ימים, אבל 5 ימים? אני צריך עכשיו לחכות ליום שישי בשביל משהו קטן.asaf23 כתב:למה זה מטומטם? כנראה כבר לא עובדים בשעה שהתקשרת אז משאירים מענה אוטומטי.
גם סוני הגדולה עושה את זה. השירות שלהם לא משהו אבל לא צריך להתלונן על כל דבר....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
עד לאחרונה המענה האוטומטי לדואל הבטיח תשובה תוך יומיים.
אני מניח שבמסגרת הרעת השירות שינו לחמישה ימים
אני מניח שבמסגרת הרעת השירות שינו לחמישה ימים
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אני גם שלחתי להם מייל והיום זה היום החמישי ועדיין לא קיבלתי תשובה,במידה ואני לא יקבל תשובה יש משהו לעשות[אין לי כח להתעצבן עליהם בטלפון...]בנוסף שאם יעברו מעל 5 ימי עסקים אז זה הטעיה פרסומית לא?
-
UserName
-
- חבר ותיק

5 ימי עסקים הכוונה ימי חול רגילים לא כולל שבת.uh99 כתב:אני גם שלחתי להם מייל והיום זה היום החמישי ועדיין לא קיבלתי תשובה,במידה ואני לא יקבל תשובה יש משהו לעשות[אין לי כח להתעצבן עליהם בטלפון...]בנוסף שאם יעברו מעל 5 ימי עסקים אז זה הטעיה פרסומית לא?...
אני כבר קיבלתי את התשובה שלי אבל בשביל לקבל תשובה לשאלה נוספת שלי אני צריך לחכות עוד 5 ימים.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כן אני יודע,אם יעבור ה5 ימי עסקים אז מה לעשות[כמובן שזה לא כולל שבת אבל כן כולל שישי שהם כן עובדים]?UserName כתב:5 ימי עסקים הכוונה ימי חול רגילים לא כולל שבת.uh99 כתב:אני גם שלחתי להם מייל והיום זה היום החמישי ועדיין לא קיבלתי תשובה,במידה ואני לא יקבל תשובה יש משהו לעשות[אין לי כח להתעצבן עליהם בטלפון...]בנוסף שאם יעברו מעל 5 ימי עסקים אז זה הטעיה פרסומית לא?...
אני כבר קיבלתי את התשובה שלי אבל בשביל לקבל תשובה לשאלה נוספת שלי אני צריך לחכות עוד 5 ימים....
-
UserName
-
- חבר ותיק

לא כולל שישי, לפני שבוע קיבלתי תשובה בשישי, כמובן לפני שנכנסה השבת.uh99 כתב:כן אני יודע,אם יעבור ה5 ימי עסקים אז מה לעשות[כמובן שזה לא כולל שבת אבל כן כולל שישי שהם כן עובדים]?UserName כתב:5 ימי עסקים הכוונה ימי חול רגילים לא כולל שבת.uh99 כתב:אני גם שלחתי להם מייל והיום זה היום החמישי ועדיין לא קיבלתי תשובה,במידה ואני לא יקבל תשובה יש משהו לעשות[אין לי כח להתעצבן עליהם בטלפון...]בנוסף שאם יעברו מעל 5 ימי עסקים אז זה הטעיה פרסומית לא?...
אני כבר קיבלתי את התשובה שלי אבל בשביל לקבל תשובה לשאלה נוספת שלי אני צריך לחכות עוד 5 ימים.......