שלום חדש כאן :) קניתי סט רמקולים תנו חוות דעת שלכם..
אם אתה אומר שזה מהסדרה הגבוהה שלהם
ואתה מרוצה
אז סבבה !ואם אתה גם נהנה אז רק לקנאת .....
אגב זה אלו?
ואתה מרוצה
אז סבבה !ואם אתה גם נהנה אז רק לקנאת .....
אגב זה אלו?
snewoof כתב:הבנתי שהוא קיבל מקום ראשון בתארוכה בגרמניה...
כנראה לא הבנת נכון..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
snewoof כתב:קניתי רמקולים סט 5 רמקולים PROXIMA - Pure Acoustics
אולי פיוור לא חברה ברמה גבוהה אבל זה הסט הכי מפואר שלהם
צליל מצוין ויורד טוב מאוד בנמוכים..גם במחיר מציאה..
מה דעתכם על הרמקול?...
snewoof
קנית כבר . תתחדש ותהנה . אבל מה לגבי התמונות אנחנו מעונינים לראות במה מדובר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תתחדש
אין לך מה להתבייש מדובר על תמורה טובה למחיר.
נראים רמקולים ממש אבל ממש טובים. ונתונים פשוט חבל"ז.
בכלל בסדרות החדשות החברה הזאת בארץ נותנת לאנשים שאיו ברשותם 15,000 ש"ח להנות מחוויה מוסיקלית.
אני מניח שהרמקולים הבאים שלי יהיו שלהם( כיום ישלי wharefedale שעבורם שילמתי לא מעט). פשוט בארץ מותג כמו JBL או POLK או אפילו רסיבר טוב של ONKYO או PIONEER עולה פי 6 או 7 מאותו דגם בדיוק שנמכר בארה"ב. או באירופה.
סט שלם של רמקולים כאלה עם 5 אלמנטים וכל הנתונים שרשומים של JBL, POLK או wharefeadle או JAMO יגיעו בשקט ל-15,000+ , ולא בטוח שהציליל יהיה יותר טוב.
אצלנו בארץ מאוד מאוד אוהבים מותגים והיבואנים יודעים את זה ולכן מרשים לעצמם למכור בהפרשים מטורפים. יבואן אחד הסביר לי את זה בעבר ואפילו הציע לי בסוף לקנות את המוצר שרציתי בשליש ממה שרשום ז- ZAP.
קיצור, מה שאני רוצה לומר, כל זמן שיבקשו עבור המתוגים פי 6-7 ממחיר השוק האמיתי, אנשים ימצאו תחליפים טובים וידירו את רגליהם מהחברות הגדולות/ממותגות בתחום. מקווה שבקרוב יגיעו ארצה רסיברים של פיור שיהיו מקבלים לדגמים המובילים של אונקיו וימהה וכ"ו.
GO CHINA.........................................................!
בכלל בסדרות החדשות החברה הזאת בארץ נותנת לאנשים שאיו ברשותם 15,000 ש"ח להנות מחוויה מוסיקלית.
אני מניח שהרמקולים הבאים שלי יהיו שלהם( כיום ישלי wharefedale שעבורם שילמתי לא מעט). פשוט בארץ מותג כמו JBL או POLK או אפילו רסיבר טוב של ONKYO או PIONEER עולה פי 6 או 7 מאותו דגם בדיוק שנמכר בארה"ב. או באירופה.
סט שלם של רמקולים כאלה עם 5 אלמנטים וכל הנתונים שרשומים של JBL, POLK או wharefeadle או JAMO יגיעו בשקט ל-15,000+ , ולא בטוח שהציליל יהיה יותר טוב.
אצלנו בארץ מאוד מאוד אוהבים מותגים והיבואנים יודעים את זה ולכן מרשים לעצמם למכור בהפרשים מטורפים. יבואן אחד הסביר לי את זה בעבר ואפילו הציע לי בסוף לקנות את המוצר שרציתי בשליש ממה שרשום ז- ZAP.
קיצור, מה שאני רוצה לומר, כל זמן שיבקשו עבור המתוגים פי 6-7 ממחיר השוק האמיתי, אנשים ימצאו תחליפים טובים וידירו את רגליהם מהחברות הגדולות/ממותגות בתחום. מקווה שבקרוב יגיעו ארצה רסיברים של פיור שיהיו מקבלים לדגמים המובילים של אונקיו וימהה וכ"ו.
GO CHINA.........................................................!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
avrla,
אל תשפוט נתונים כמדד אמין לאיכות התוצאה.
אם אתה קונה על סמך הנייר ואיך שדברים נראים, ואתה מרוצה מהתוצאה - תהנה, אני שמח בשבילך, אבל זה לא נכון לגבי כולם.
אל תשפוט נתונים כמדד אמין לאיכות התוצאה.
אם אתה קונה על סמך הנייר ואיך שדברים נראים, ואתה מרוצה מהתוצאה - תהנה, אני שמח בשבילך, אבל זה לא נכון לגבי כולם.
uriler
שמעתי את פיור אקוסטיקס, עם רסיבר של ימהה ו 142 של HK ולרמקולים יש צליל ממש טוב. אפשר לומר שהתרשמתי לטובה. גם בצלילים גבוהים. בחלק מהמקרים צליל יותר טוב מדגם מסוים של JAMO.
אין לי מושג לגבי אמינות וכ"ו. אני יודע שהחומרים שהרמקולים עשויים, והמאפיינים הם מאפייינים של רמקולים שעולים הרבה יותר.
אשמח לבדיקה מקוצעית וסקירה מקוצעית באתר גם למותגי מדבקה. לפעמים חבל לשלם פי 5 או 6 על מותג יוקרתי.
בכל מקרה, הנקודה שלי היא ברורה. אם המחירים בארץ לא היו מנופחים יותר אנשים היו נהנים ממותגים כמו JBL , וורפידל, JAMO, B&W ועוד ועוד ולא היו מתפשרים על מותגים שבחו"ל אף אחד לא שמע עליהם. חלק מהמקרים מדובר בייצור רק עבור השוק הישראלי. לדעתי הבעיה בחמדנות של היבואנים. לא מבין איך רסיבר של ימהה שעולה בחו"ל 200 דולר נמכר בארץ ב 3000 ש"ח. זה פשוט לא הגיוני מה שקורה כאן. או זוג רמקולים דימונד של ללורפידל שעולה באנגליה בקושי 250 פאונדים עולה בארץ 3200 ש"ח. השוק הזה מוזר בארץ
מה שכן, כלל בסיסי בכלכלה, אם יש מישהו שמוכן לשלם אז אין סיבה שהמוכר ימכור בפחות. ויש אנשים שלא יודעים את המחירים האמיתים של המוצרים האלה ואוכלים את הלוקשים והמחירים המנופחים של היבואנים.
אני מקווה מאוד שהסינים ישתפרו מאוד וככה יהיה אפשר לרכוש מערכת טובה ומתקדמת. במחיר שמותגים יוקרתיים נמכרים בחו"ל.
בכל מקרה פיור נחשב מתג מדבקה וותיק ויחסית איכותי.
שמעתי את פיור אקוסטיקס, עם רסיבר של ימהה ו 142 של HK ולרמקולים יש צליל ממש טוב. אפשר לומר שהתרשמתי לטובה. גם בצלילים גבוהים. בחלק מהמקרים צליל יותר טוב מדגם מסוים של JAMO.
אין לי מושג לגבי אמינות וכ"ו. אני יודע שהחומרים שהרמקולים עשויים, והמאפיינים הם מאפייינים של רמקולים שעולים הרבה יותר.
אשמח לבדיקה מקוצעית וסקירה מקוצעית באתר גם למותגי מדבקה. לפעמים חבל לשלם פי 5 או 6 על מותג יוקרתי.
בכל מקרה, הנקודה שלי היא ברורה. אם המחירים בארץ לא היו מנופחים יותר אנשים היו נהנים ממותגים כמו JBL , וורפידל, JAMO, B&W ועוד ועוד ולא היו מתפשרים על מותגים שבחו"ל אף אחד לא שמע עליהם. חלק מהמקרים מדובר בייצור רק עבור השוק הישראלי. לדעתי הבעיה בחמדנות של היבואנים. לא מבין איך רסיבר של ימהה שעולה בחו"ל 200 דולר נמכר בארץ ב 3000 ש"ח. זה פשוט לא הגיוני מה שקורה כאן. או זוג רמקולים דימונד של ללורפידל שעולה באנגליה בקושי 250 פאונדים עולה בארץ 3200 ש"ח. השוק הזה מוזר בארץ
מה שכן, כלל בסיסי בכלכלה, אם יש מישהו שמוכן לשלם אז אין סיבה שהמוכר ימכור בפחות. ויש אנשים שלא יודעים את המחירים האמיתים של המוצרים האלה ואוכלים את הלוקשים והמחירים המנופחים של היבואנים.
אני מקווה מאוד שהסינים ישתפרו מאוד וככה יהיה אפשר לרכוש מערכת טובה ומתקדמת. במחיר שמותגים יוקרתיים נמכרים בחו"ל.
בכל מקרה פיור נחשב מתג מדבקה וותיק ויחסית איכותי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
חברים ....... תקראו את התגובה של פותח השרשור ותבינו מהר מאוד ..... מה ניסה להשיג פותח השרושר .snewoof כתב:עוד לא הביאו לי אותם אמור להגיע אליי לבית.. קניתי מסינמה אודיו ב"ש והוא ביקש ממני לא לפזר את המחיר שהוא נתן לי אז מי שבאמת מעוניין שיפנה אליו אחלה שירות מקצועיות..מרוצה מאוד.....
יום טוב לכולם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני נוהג לעשות סקר שווקים לפני שאני עושה הזמנה וממתין שהציוד יגיע אלי הביתה.9000es כתב:חברים ....... תקראו את התגובה של פותח השרשור ותבינו מהר מאוד ..... מה ניסה להשיג פותח השרושר .snewoof כתב:עוד לא הביאו לי אותם אמור להגיע אליי לבית.. קניתי מסינמה אודיו ב"ש והוא ביקש ממני לא לפזר את המחיר שהוא נתן לי אז מי שבאמת מעוניין שיפנה אליו אחלה שירות מקצועיות..מרוצה מאוד.....
יום טוב לכולם ....
ממליץ גם לאחרים לנהוג כך.
מה הטעם לקבל פידבק על מוצר שהחלטת כבר שאתה קונה אותו, בצעת הזמנה שאתה מחויב לה ואתה ממתין לקבל את הסחורה?
ארז