הקרנה על זכוכית
שלום,
ידוע לי כי קיים סוג של פילם(שקף) שאפשר להדביק על זכוכית ולהקרין עליו מאחור
בצורה כזאת אני יכול ליצור מסך הקרנה על דלת מרפסת השמש שלי.
משהו יודע אילו סוגים קיימים כמה עולה ואיפה קונים?
אולי יש למשהו נסיון עם החומר הזה ויכול להמליץ מניסיונו?
תודה
ידוע לי כי קיים סוג של פילם(שקף) שאפשר להדביק על זכוכית ולהקרין עליו מאחור
בצורה כזאת אני יכול ליצור מסך הקרנה על דלת מרפסת השמש שלי.
משהו יודע אילו סוגים קיימים כמה עולה ואיפה קונים?
אולי יש למשהו נסיון עם החומר הזה ויכול להמליץ מניסיונו?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה שאתה מחפש זה טאפט שהופך את הזכוכית לחצי שקופה/מאט ובכך היא תשבור את האור ולא תיתן לו לעבור דרכו.
הבעיה היא שחלק מהאור עדיין יעבור, כלומר, התמונה לא תהיה מאוד בהירה מלכתחילה ובכל מקרה צריכים חושך מוחלט בכדי להנות מהשחורים בתמונה.
היתה חברה שייבאה את זה לארץ והייתי איתם בקשר, אולם הם ירדו מהסיפור הזה לאור הביקוש האפסי (הם צפו שיהיה ביקוש עבור חלונות ראווה).
תנסה לברר בחברות שמתמחות ב-DIGITAL SIGNAGE.
ישנה גם זכוכית מיוחדת להקרנה מהסוג הזה שמאפשרת גם הקרנה באור, אולם הזכוכית שחורה ודי אטומה ומאוד יקרה.
הבעיה היא שחלק מהאור עדיין יעבור, כלומר, התמונה לא תהיה מאוד בהירה מלכתחילה ובכל מקרה צריכים חושך מוחלט בכדי להנות מהשחורים בתמונה.
היתה חברה שייבאה את זה לארץ והייתי איתם בקשר, אולם הם ירדו מהסיפור הזה לאור הביקוש האפסי (הם צפו שיהיה ביקוש עבור חלונות ראווה).
תנסה לברר בחברות שמתמחות ב-DIGITAL SIGNAGE.
ישנה גם זכוכית מיוחדת להקרנה מהסוג הזה שמאפשרת גם הקרנה באור, אולם הזכוכית שחורה ודי אטומה ומאוד יקרה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
פתרון שלך הוא בלתי אפשרי כי בשביל זה צריך להחליף את כל החלון ללא דלתות הזזה. יש מסכים כאלו, מיצרים אותם בגרמניה והעלות של ההכנה וההתקנה יכולה להגיע למאות אלפי שקלים (במחירים של הארץ).
מה שיותר מומלץ זה לסגור את התריסים ולהוריד מסך שיהיה תלוי בקרניז של החלון.
בחברות שילוט דיגיטאלי משתמשים במסכי פלזמה מיוחדים ומבצעים את ההתקנת המסך מאחורי קיר זכוכית בכך נוצר המצב שבו אתה רואה כאילו על הזכוכית.
דוגמה:
מה שיותר מומלץ זה לסגור את התריסים ולהוריד מסך שיהיה תלוי בקרניז של החלון.
בחברות שילוט דיגיטאלי משתמשים במסכי פלזמה מיוחדים ומבצעים את ההתקנת המסך מאחורי קיר זכוכית בכך נוצר המצב שבו אתה רואה כאילו על הזכוכית.
דוגמה:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אבל מסכים דקים הם קטנים מידי לאפליקציה שהוא צריך, אז זה לא רלוונטי. מה גם שאם הגודל/מרחק מתאימים למסך דק, לא צריך פה מסך מיוחד ל-DIGITAL SIGNAGE מכיון שלא מדובר על תנאי תאורה בעייתיים או עבודה בתנאים של 24/7 שכן מדובר על הקרנת סרט בערב לחברה' שיושבים בחוץ....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש זכוכית חצי שקופה שהיא כאילו "חלבית" ואשר מאפשרת הקרנה עליה גם מקדימה וגם מאחור. הבאנו כזו זכוכית בזמנו לאיזו תערוכה שהחברה שלי השתתפה בה והעמדנו את זה על איזה עמוד. כולם התעניינו איך הדבר הזה עובד ופחות במוצרים שהצגנו על גביו...
איפה אפשר לרכוש כזו זכוכית זו שאלה טובה, אין לי מושג תחת איזה שם זה נמכר אבל זה עובד מעולה במיוחד כשיש חושך.
איפה אפשר לרכוש כזו זכוכית זו שאלה טובה, אין לי מושג תחת איזה שם זה נמכר אבל זה עובד מעולה במיוחד כשיש חושך.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
זכוכית חלבית - זכוכית שצד אחד שלו מחוספס עם חריצים, עושים את זה אצל הזגג ומשתמשים בזכוכית מחוסמת.oferlaor כתב:יש זכוכית חצי שקופה שהיא כאילו "חלבית" ואשר מאפשרת הקרנה עליה גם מקדימה וגם מאחור. הבאנו כזו זכוכית בזמנו לאיזו תערוכה שהחברה שלי השתתפה בה והעמדנו את זה על איזה עמוד. כולם התעניינו איך הדבר הזה עובד ופחות במוצרים שהצגנו על גביו...
איפה אפשר לרכוש כזו זכוכית זו שאלה טובה, אין לי מושג תחת איזה שם זה נמכר אבל זה עובד מעולה במיוחד כשיש חושך....
אם אתה בתל אביב, תכנס למגדל המאה לכניסה של קופת חולים ותראה את זה שם.
יש כמה חברות שמייצרות את הפילם המדובר
כמו 3M : http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/e ... L81X5HFMgl
השוואה מעולה בין כל האפשרויות ניצן למצוא בקישור הבא:
http://nuigroup.com/forums/viewthread/4457/
נמרוד
כמו 3M : http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/e ... L81X5HFMgl
השוואה מעולה בין כל האפשרויות ניצן למצוא בקישור הבא:
http://nuigroup.com/forums/viewthread/4457/
נמרוד