שר התקשורת משה כחלון מביע שביעות רצון מהחלטת חברת "הוט" לשווק חבילה צר

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Brendan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

שר התקשורת משה כחלון מביע שביעות רצון מהחלטת חברת "הוט" לשווק בקרוב חבילת ערוצים "צרה"

השר כחלון: "אני מברך על המגמה, ושמח לראות כי החברה פועלת ל"הסדרה עצמית" שתכליתה היא טובת הצרכן
לאחר שנבחן את התנאים בהם החבילה תשווק, ונוודא שהם אכן מביאים בשורה לצרכנים גם במגוון הערוצים וגם במחיר סביר, נוכל לברך על המוגמר אני קורא גם לחברת "יס" להציע חבילה "צרה" וולונטרית"
=======================================
חברת הוט נענתה לבקשת שר התקשורת, משה כחלון, והודיעה היום כי היא מתעתדת לשווק בקרוב "חבילה צרה" של ערוצים לציבור הצרכנים בישראל.

שר התקשורת משה כחלון מברך על המגמה ורואה במתן אפשרות לציבור בישראל לצרוך חבילת ערוצים מגוונת בתשלום סביר, צעד חשוב ומהותי, מבחינה צרכנית, העומד בבסיס מדיניות משרד התקשורת. השר כחלון קורא גם לחברת "יס" לפעול באופן דומה.

מקור: דובר משרד התקשורת

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

שיוסיף ערוצים חופשיים

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

האם החבילה הצרה תכלול גם את ערוצי הסדרות והסרטים של החברות בתוספת לערוצי הבסיס?והאם יהיה ניתן להוסיף עליה ערוצים[כמובן שאני מעדיף שיהיו כמה סוגים של חבילות צרות,אני מייחל לרגע שבו יהיה חבילה של סדרות+סרטים+ערוצי הבסיס+ספורט+ילדים[כולל כל ערוצי הילדים והספורט]במחיר שלא עולה על 150 ש"ח.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

לא הבנתי עדיין למה זה דבר כל כך חיובי להשיק חבילה צרה, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד את זה?

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #5 

UserName כתב:לא הבנתי עדיין למה זה דבר כל כך חיובי להשיק חבילה צרה, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד את זה?
...
מכיוון שיש הרבה אנשים שמשלמים מלא כסף על ערוצים שלא רואים,כי החברות מחליטות מה יהיה בחבילה,בחבילה הצרה זה יהיה בשיתוף מועצת הכבלים והלווין!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”