שר התקשורת משה כחלון מביע שביעות רצון מהחלטת חברת "הוט" לשווק חבילה צר
שר התקשורת משה כחלון מביע שביעות רצון מהחלטת חברת "הוט" לשווק בקרוב חבילת ערוצים "צרה"
השר כחלון: "אני מברך על המגמה, ושמח לראות כי החברה פועלת ל"הסדרה עצמית" שתכליתה היא טובת הצרכן
לאחר שנבחן את התנאים בהם החבילה תשווק, ונוודא שהם אכן מביאים בשורה לצרכנים גם במגוון הערוצים וגם במחיר סביר, נוכל לברך על המוגמר אני קורא גם לחברת "יס" להציע חבילה "צרה" וולונטרית"
=======================================
חברת הוט נענתה לבקשת שר התקשורת, משה כחלון, והודיעה היום כי היא מתעתדת לשווק בקרוב "חבילה צרה" של ערוצים לציבור הצרכנים בישראל.
שר התקשורת משה כחלון מברך על המגמה ורואה במתן אפשרות לציבור בישראל לצרוך חבילת ערוצים מגוונת בתשלום סביר, צעד חשוב ומהותי, מבחינה צרכנית, העומד בבסיס מדיניות משרד התקשורת. השר כחלון קורא גם לחברת "יס" לפעול באופן דומה.
מקור: דובר משרד התקשורת
השר כחלון: "אני מברך על המגמה, ושמח לראות כי החברה פועלת ל"הסדרה עצמית" שתכליתה היא טובת הצרכן
לאחר שנבחן את התנאים בהם החבילה תשווק, ונוודא שהם אכן מביאים בשורה לצרכנים גם במגוון הערוצים וגם במחיר סביר, נוכל לברך על המוגמר אני קורא גם לחברת "יס" להציע חבילה "צרה" וולונטרית"
=======================================
חברת הוט נענתה לבקשת שר התקשורת, משה כחלון, והודיעה היום כי היא מתעתדת לשווק בקרוב "חבילה צרה" של ערוצים לציבור הצרכנים בישראל.
שר התקשורת משה כחלון מברך על המגמה ורואה במתן אפשרות לציבור בישראל לצרוך חבילת ערוצים מגוונת בתשלום סביר, צעד חשוב ומהותי, מבחינה צרכנית, העומד בבסיס מדיניות משרד התקשורת. השר כחלון קורא גם לחברת "יס" לפעול באופן דומה.
מקור: דובר משרד התקשורת
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
האם החבילה הצרה תכלול גם את ערוצי הסדרות והסרטים של החברות בתוספת לערוצי הבסיס?והאם יהיה ניתן להוסיף עליה ערוצים[כמובן שאני מעדיף שיהיו כמה סוגים של חבילות צרות,אני מייחל לרגע שבו יהיה חבילה של סדרות+סרטים+ערוצי הבסיס+ספורט+ילדים[כולל כל ערוצי הילדים והספורט]במחיר שלא עולה על 150 ש"ח.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מכיוון שיש הרבה אנשים שמשלמים מלא כסף על ערוצים שלא רואים,כי החברות מחליטות מה יהיה בחבילה,בחבילה הצרה זה יהיה בשיתוף מועצת הכבלים והלווין!UserName כתב:לא הבנתי עדיין למה זה דבר כל כך חיובי להשיק חבילה צרה, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד את זה?...