אבא בן 60, מגיע לו מזרימדיה לא?
תגידו מזל טוב. לא כי הוא בן 60, זה לא כזה נחמד, זה אפילו מפחיד. אלא פשוט כי החלטתי שהגיל הזה מספיק ראוי בשביל להוציא עליו בוחטה ולקנות לו מזרימדיה.
יש לאבא שלי 2 תכונות שבמאה ה-21 הפכו להיות מנוגדות אחת לשניה.
אחת - הוא חולה קולנוע
שתיים - ההבנה הטכנולוגית שלו שואפת לאפס.
דוגמא - פעם נקראתי אליו הביתה כי הוא לא הבין על איזה כפתור ללחוץ כדי להעביר בוידאו אחורה. סיפור אמיתי וכואב.
אי לכך ובהתאם לשתי תכונות אלו, החלטתי לקנות לו מזרימדיה והחלטתי על האקסטרימר, בעיקר כי אין לי הרבה כסף להוציא פה. סיבה נוספת זה התמיכה הטובה והמוחלטת בעברית, שלאחד כמו אבא שלי זה בטח יהיה חשוב.
סיבה אחרונה זה הJB, שיכול מאד לעזור לו לנווט בקלות.
מה הבעיה שלי?
הלוואי והיתה לי רק אחת. אבל כרגע היא שאני רוצה שעדיין תהיה לו אפשרות לנגן DVD. יש המון מקרים שאמא שלי נתקפת שגעת ילדים ומחליטה לראות את החתונה של אחותי שוב. ושוב. ושוב. ושוב. ועוד פעם אחרונה. או שאבא שלי מקבל סרט בDVD מאחד החברים המבוגרים שלו (אם זה בא בתוספת קריצה, יענו יש שם סצינה עם ציצים). כרגע הDVD שבסלון שלהם מקולקל והוא ת.נ.צ.ב.ה בקרוב מאד.
אז השאלה היא כזו:
במידה ואין מכשיר DVD בבית, האם יש אפשרות כלשהי לנגן DVD בעזרתו הנדיבה של האקסטרימר?
נתון חשוב - יש מחשב בבית, מחובר לאותה רשת אליה יהיה מחובר האקסטרימר כמובן, ויש לו DVD-ROM.
תשובות של "קנה את הC-200" יהיו ממש רעות ועצובות. אני מרושש.
ושאלה דומה למרות שזו לא התשובה שתספק אותי: אם אני מעתיק את הDVD לתוך DOK ומחבר לאקסטרימר, האם הוא מזהה אותו בתור פורמט שניתן לקרוא ולנגן? האם זה יכלול את כל נושא תפריטי הDVD בדיוק כמו בדיסק?
יש לאבא שלי 2 תכונות שבמאה ה-21 הפכו להיות מנוגדות אחת לשניה.
אחת - הוא חולה קולנוע
שתיים - ההבנה הטכנולוגית שלו שואפת לאפס.
דוגמא - פעם נקראתי אליו הביתה כי הוא לא הבין על איזה כפתור ללחוץ כדי להעביר בוידאו אחורה. סיפור אמיתי וכואב.
אי לכך ובהתאם לשתי תכונות אלו, החלטתי לקנות לו מזרימדיה והחלטתי על האקסטרימר, בעיקר כי אין לי הרבה כסף להוציא פה. סיבה נוספת זה התמיכה הטובה והמוחלטת בעברית, שלאחד כמו אבא שלי זה בטח יהיה חשוב.
סיבה אחרונה זה הJB, שיכול מאד לעזור לו לנווט בקלות.
מה הבעיה שלי?
הלוואי והיתה לי רק אחת. אבל כרגע היא שאני רוצה שעדיין תהיה לו אפשרות לנגן DVD. יש המון מקרים שאמא שלי נתקפת שגעת ילדים ומחליטה לראות את החתונה של אחותי שוב. ושוב. ושוב. ושוב. ועוד פעם אחרונה. או שאבא שלי מקבל סרט בDVD מאחד החברים המבוגרים שלו (אם זה בא בתוספת קריצה, יענו יש שם סצינה עם ציצים). כרגע הDVD שבסלון שלהם מקולקל והוא ת.נ.צ.ב.ה בקרוב מאד.
אז השאלה היא כזו:
במידה ואין מכשיר DVD בבית, האם יש אפשרות כלשהי לנגן DVD בעזרתו הנדיבה של האקסטרימר?
נתון חשוב - יש מחשב בבית, מחובר לאותה רשת אליה יהיה מחובר האקסטרימר כמובן, ויש לו DVD-ROM.
תשובות של "קנה את הC-200" יהיו ממש רעות ועצובות. אני מרושש.
ושאלה דומה למרות שזו לא התשובה שתספק אותי: אם אני מעתיק את הDVD לתוך DOK ומחבר לאקסטרימר, האם הוא מזהה אותו בתור פורמט שניתן לקרוא ולנגן? האם זה יכלול את כל נושא תפריטי הDVD בדיוק כמו בדיסק?
אתה יכול להעתיק את ה DVD ל USB , לחבר לאקסטרימר ולצפות בלי בעיה עם כל התפריטים.
אפשרות נוספת - אם יש לך כונן DVD חיצוני, אז אתה יכול לחבר לחבר אותו לאקסטרימר ולהשתמש בו כנגן DVD לכל דבר.
אם אני לא טועה אפשר גם לנגן דרך הכונן DVD במחשב דרך הרשת.
אפשרות נוספת - אם יש לך כונן DVD חיצוני, אז אתה יכול לחבר לחבר אותו לאקסטרימר ולהשתמש בו כנגן DVD לכל דבר.
אם אני לא טועה אפשר גם לנגן דרך הכונן DVD במחשב דרך הרשת.
ds123 נתן לך המלצות מעולות
.
השאלה שלי היא איזה טלוויזיה יש להורים שלך כרגע?
אם יש להם טלוויזיה רגילה אז במילא לא יפיקו שום תועלת מסטרימר בעל יכולות HD וניתן להסתפק בנגן DVD רגיל תומך DivX עם עברית מלאה ואפילו כניסת USB ב-100 שקל.
בתור אחד שגם יש לו אבא כזה אני חושב שההורים שלך יעריכו וימצאו את השיטה הישנה יותר "מדברת אליהם", הכוונה היא לשיטה שבכל פעם שרוצים לראות סרט צריך להכניס דיסק ולעשות PLAY, בדיוק כמו במכשירי הוידאו של פעם.
השאלה שלי היא איזה טלוויזיה יש להורים שלך כרגע?
אם יש להם טלוויזיה רגילה אז במילא לא יפיקו שום תועלת מסטרימר בעל יכולות HD וניתן להסתפק בנגן DVD רגיל תומך DivX עם עברית מלאה ואפילו כניסת USB ב-100 שקל.
בתור אחד שגם יש לו אבא כזה אני חושב שההורים שלך יעריכו וימצאו את השיטה הישנה יותר "מדברת אליהם", הכוונה היא לשיטה שבכל פעם שרוצים לראות סרט צריך להכניס דיסק ולעשות PLAY, בדיוק כמו במכשירי הוידאו של פעם.
קודם כל תודה לשניכם.
אני רק רוצה להבין יותר טוב את ההמלצות
1. אם אני קונה כונן DVD חיצוני רגיל, ומחבר אותו לאקסטרימר בUSB, האקסטרימר מתייחס אליו כמו שהוא מתייחס לדיסק חיצוני רגיל?
2. מה שיותר מעניין אותי זה הנושא של לנגן מהמחשב דרך הרשת. אפשר לקבל בבקשה הסבר מפורט איך זה קורה?
נדב, להורים שלי יש טלויזיה טושיבה HD READY, אבא שלי דווקא מתלהב מהHD והסיבה שאני רוצה לקנות לו סטרימר ולא DVD רגיל היא בדיוק הסיבה הזו.
1. אם אני קונה כונן DVD חיצוני רגיל, ומחבר אותו לאקסטרימר בUSB, האקסטרימר מתייחס אליו כמו שהוא מתייחס לדיסק חיצוני רגיל?
2. מה שיותר מעניין אותי זה הנושא של לנגן מהמחשב דרך הרשת. אפשר לקבל בבקשה הסבר מפורט איך זה קורה?
נדב, להורים שלי יש טלויזיה טושיבה HD READY, אבא שלי דווקא מתלהב מהHD והסיבה שאני רוצה לקנות לו סטרימר ולא DVD רגיל היא בדיוק הסיבה הזו.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הכל טוב ויפה לגבי מזרימדיה - אבל שאלה פשוטה - מי יספק לו את התוכן שינוגן?
מאוד נחמד לקנות מכשיר כזה אבל אם התוכן שינוגן הוא קבוע חבל על הכסף....
כמו שנאמר DVD+USB ב 100 ש"ח הרבה יותר זול מ ממזרימדיה שדורש גם דיסק פנימי (בתוספת כספית נפרדת - ואני מניח שאת זה לא לקחת בחשבון).
מאוד נחמד לקנות מכשיר כזה אבל אם התוכן שינוגן הוא קבוע חבל על הכסף....
כמו שנאמר DVD+USB ב 100 ש"ח הרבה יותר זול מ ממזרימדיה שדורש גם דיסק פנימי (בתוספת כספית נפרדת - ואני מניח שאת זה לא לקחת בחשבון).
1. כן. אתה צריך להגדיר באקסטרימר הפעלה אוטומטית של הדיסק ואז כל מה שאתה צריך זה להכניס את הדיסק והוא ינוגן (כמובן שהאקסטרימר צריך לפעול).doky כתב:קודם כל תודה לשניכם.
נדב, להורים שלי יש טלויזיה טושיבה HD READY, אבא שלי דווקא מתלהב מהHD והסיבה שאני רוצה לקנות לו סטרימר ולא DVD רגיל היא בדיוק הסיבה הזו....
erlich01, אני כמובן אספק לו את התוכן, אגיע מדי חודש עם כונן נייד ואזרוק לו לשם איזה 20 סרטים. כונן נייד כבר יש לו , קניתי לו לפני שנה והוא ישתמש אך ורק בו.
האם מישהו יכול להסביר לי את סעיף 2?
האם יש לי אפשרות לנגן את הDVD במחשב ולצפות בו בטלויזיה בעזרת האקסטרימר?
איך אני מבצע את זה בפועל?
תודה
האם מישהו יכול להסביר לי את סעיף 2?
האם יש לי אפשרות לנגן את הDVD במחשב ולצפות בו בטלויזיה בעזרת האקסטרימר?
איך אני מבצע את זה בפועל?
תודה