כחלון לחץ: HOT ו-yes יציעו מיוזמתן חבילת שידורים צרה
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... t=MoreNews
זאת, למרות שהנושא הוצא מחוק ההסדרים לאחרונה ■ בשלב זה HOT ן-yes לא מסרו כמה ערוצים יהיו בחבילות, אילו ערוצים וכמה הן יעלו ■ yes תפנה למועצת הכבלים והלווין על מנת לקבל את אישורה להציע חבילות צרות
http://www.globes.co.il/news/article.as ... t=MoreNews
זאת, למרות שהנושא הוצא מחוק ההסדרים לאחרונה ■ בשלב זה HOT ן-yes לא מסרו כמה ערוצים יהיו בחבילות, אילו ערוצים וכמה הן יעלו ■ yes תפנה למועצת הכבלים והלווין על מנת לקבל את אישורה להציע חבילות צרות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46380
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אני מתקשה להאמין כי המחיר יהיה "צר" כמו החבילה. אני זורק ניחוש של 170 ש"ח.
החבילה הצרה תהייה בעלות כוללת של פחות מ 200 שקל,תכלול ערוצים אנלוגיים + קו טלפון + אינטרנט עד 5 מגה לשם הוט מכוונים, פוטנציאל של 50,000 לקוחות מנויי אינטרנט או וגם טלפון .
הערוצים האנלוגיים יצטמצמו ל 20 במקום 40 .
מי שירצה טלוויזיה בלבד יעלה לו מעל 120 שקל .
הערוצים האנלוגיים יצטמצמו ל 20 במקום 40 .
מי שירצה טלוויזיה בלבד יעלה לו מעל 120 שקל .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
HOT תציע ללקוחותינו חבילה צרה וולונטרית
חברת HOT תציע ללקוחותיה חבילה צרה וולונטרית, וזאת, למרות שהנושא הוצא אך לאחרונה מחוק ההסדרים. בכך נענתה החברה לבקשת שר התקשורת משה כחלון, אשר חזר והדגיש בשבועות האחרונים את חשיבות החבילה הצרה, ואף פנה בבקשה לחברות לפעול מיוזמתן בנושא זה, ולא להמתין לחקיקה, שיתכן ותגיע בהמשך.
בימים אלה בוחנת חברת HOT את המודל המתאים, על מנת לאפשר ללקוחותיה חבילת ערוצים מצומצמת במחיר מוזל. HOT צפויה להציג הצעתה בפני השר כחלון ומועצת הכבלים והלוויין כבר בשבועות הקרובים.
[/pressrelease]
HOT תציע ללקוחותינו חבילה צרה וולונטרית
חברת HOT תציע ללקוחותיה חבילה צרה וולונטרית, וזאת, למרות שהנושא הוצא אך לאחרונה מחוק ההסדרים. בכך נענתה החברה לבקשת שר התקשורת משה כחלון, אשר חזר והדגיש בשבועות האחרונים את חשיבות החבילה הצרה, ואף פנה בבקשה לחברות לפעול מיוזמתן בנושא זה, ולא להמתין לחקיקה, שיתכן ותגיע בהמשך.
בימים אלה בוחנת חברת HOT את המודל המתאים, על מנת לאפשר ללקוחותיה חבילת ערוצים מצומצמת במחיר מוזל. HOT צפויה להציג הצעתה בפני השר כחלון ומועצת הכבלים והלוויין כבר בשבועות הקרובים.
[/pressrelease]
לדעתי,
החברות לא עושות זאת בעקבות לחץ, כי במשרד התקשורת והאוצר ירדו מהבקשה לחבילה צרה והגדירו את עידן+ כאלטרנטיבה רצויה וראויה.
הן עושות זאת ע"מ להתחרות בבוא היום עם עידן+ והערוצים שיעלו בעקבות המעבר לשיטת הרשיונות.
החברות לא עושות זאת בעקבות לחץ, כי במשרד התקשורת והאוצר ירדו מהבקשה לחבילה צרה והגדירו את עידן+ כאלטרנטיבה רצויה וראויה.
הן עושות זאת ע"מ להתחרות בבוא היום עם עידן+ והערוצים שיעלו בעקבות המעבר לשיטת הרשיונות.
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לפני שבוע שר התקשורת "רמז" להן שאם הן לא יעשו את זה ביוזמתן הוא יקדם חקיקה בנושא שתחייב אותן. אז הן קיבלו יוזמה.
מה שכן, ע"פ ההסכם איתן, הן תקבענה את המחיר ובמקרה שמשרד התקשורת יתערב על מנת להורידו, יהיה להן אישור לשדר פרסומות.
מה שכן, ע"פ ההסכם איתן, הן תקבענה את המחיר ובמקרה שמשרד התקשורת יתערב על מנת להורידו, יהיה להן אישור לשדר פרסומות.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
איזה ערוצים "אנלוגיים" מתוכננים להיות בשידור והאם יהיו מס' אפשרויות ל"חבילת שידורים צרה"[ז"א כמה חבילות]?
ד"א אי אפשר לעבור לחבילת ערוצים צרה אם יש התחייבות בחברה לחבילה מסוימת?
ד"א אי אפשר לעבור לחבילת ערוצים צרה אם יש התחייבות בחברה לחבילה מסוימת?
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
מה שנקרא עוד חזון למועד...uh99 כתב:איזה ערוצים "אנלוגיים" מתוכננים להיות בשידור והאם יהיו מס' אפשרויות ל"חבילת שידורים צרה"[ז"א כמה חבילות]?
ד"א אי אפשר לעבור לחבילת ערוצים צרה אם יש התחייבות בחברה לחבילה מסוימת?...
חברת HOT כבר מזמן קיבלה אישור מהמועצה לשידורי כבלים לחסל את הערוצים האנלוגיים שתופסים להם רוחב פס גדול והם רשאים לעשות כן תוך פחות משנתיים.
הרעיון של חבילה "צרה" הוא חד וחלק כפי שטענו פה החברים מיועד להתחרות בעידן+ היתרון של HOT ו YES
שכיום הם נמצאים בכל מקום כמעט מבחינת תשתית ויש להם מערך שרות והתקנה מה שבעצם אינו קיים בשידורי עידן+ המסתמך על מרכז מידע והתקנה עצמית או של כל מיני מתקיני אנטנות לשעבר שעברו להיות מתקיני כבלים וצלחות ועתה יחזרו להתקין אנטנות.
להערכתי, חבילה צרה לא צריכה לעבור את ה 100 ש"ח לחודש כדי להוות אלטרנטיבה, היתרון של YES ו HOT הוא שלקוח יוכל להרחיב את כמות הערוצים באופן מיידי, יש פה גם אפקט פסיכולוגי של הודעה ש"כדי לקלוט ערוץ זה יש לפנות לשרות הלקוחות" שלדעתי החברות בונות עליו.
בסופו של דבר עלות ההקמה של מערכת קליטה אצל לקוח כולל ממירים יכולה להגיע לאלפי שקלים.
והחברות לא רוצות להפסיד כסף.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תודה על התגובה,אך עדיין לא קיבלתי תשובה במלואה,
כמובן שזה חזון ובמוסף "ממון" של ידיעות אחרונות גם כתבו על כך ואני זוכר שכתבו שם את המחירים שהם מעריכים[אני לא זוכר בדיוק מהם לכן אני יכתוב שאני בטוח שלפחות בהערכה הם כתבו את המחיר שהוא פחות מ200 ואני לא זוכר בדיוק מהו המחיר המוערך אני חושב שזה בין 120 ל170].
יהיו רק את הערוצים האנלוגיים בחבילה הצרה או את ה"חבילה הבסיסית"-אני חושב שמה שעדיף זה שללקוח תיהיה אפשרות בחירה בין מס' ערוצים/שיהיו מס' "חבילות צרות" וכך נוכל לבחור את החבילה המסוימת ובאם נרצה "ערוצי פרימיום" אז נוסיף כסף אבל שהמחיר יהיה סביר[שיעשו גם אפשרות ל"חבילת ערוצי פרימיום" וכך הכל יסתדר כמובן שהכל בגדר חלום ולפחות לפי דעתי זה לא יקרה אבל כמובן מה שנותר הוא לקות....]
ונכון שאי אפשר לעבור לחבילת ערוצים צרה אם יש התחייבות בחברה לחבילה מסוימת?
כמובן שזה חזון ובמוסף "ממון" של ידיעות אחרונות גם כתבו על כך ואני זוכר שכתבו שם את המחירים שהם מעריכים[אני לא זוכר בדיוק מהם לכן אני יכתוב שאני בטוח שלפחות בהערכה הם כתבו את המחיר שהוא פחות מ200 ואני לא זוכר בדיוק מהו המחיר המוערך אני חושב שזה בין 120 ל170].
יהיו רק את הערוצים האנלוגיים בחבילה הצרה או את ה"חבילה הבסיסית"-אני חושב שמה שעדיף זה שללקוח תיהיה אפשרות בחירה בין מס' ערוצים/שיהיו מס' "חבילות צרות" וכך נוכל לבחור את החבילה המסוימת ובאם נרצה "ערוצי פרימיום" אז נוסיף כסף אבל שהמחיר יהיה סביר[שיעשו גם אפשרות ל"חבילת ערוצי פרימיום" וכך הכל יסתדר כמובן שהכל בגדר חלום ולפחות לפי דעתי זה לא יקרה אבל כמובן מה שנותר הוא לקות....]
ונכון שאי אפשר לעבור לחבילת ערוצים צרה אם יש התחייבות בחברה לחבילה מסוימת?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אי אפשר להתלהב עד שלא רואים תוצאות בעיניים.
להערכתי זה יהיה 150 ש"ח עבור חבילה שכוללת את 7 ערוצי החינם (החמישה של DTT + ערוצים 24 ו-9) ועוד כחמישה ערוצים נוספים (למשל ערוץ סדרות אחד, ערוץ סרטים אחד וכו').
להערכתי זה יהיה 150 ש"ח עבור חבילה שכוללת את 7 ערוצי החינם (החמישה של DTT + ערוצים 24 ו-9) ועוד כחמישה ערוצים נוספים (למשל ערוץ סדרות אחד, ערוץ סרטים אחד וכו').
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
עבור 150 ש"ח החבילה הזו היא לא אטרקטיבית בכלל. הרי את 5 ערוצי עידן ניתן לקלוט בעלות של ~400 ש"ח. כמובן שיש עדיין בעיות קליטה.
כיום החבילה האנלוגית של הוט היא סביבות המחיר הזה וכוללת הרבה יותר ערוצים
כיום החבילה האנלוגית של הוט היא סביבות המחיר הזה וכוללת הרבה יותר ערוצים
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק