חילופי אש בגבול הצפון
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
פעם שירתתי באילת , היה כייף - כייף מידי , אז נתנו לי עונש ללמוד משמעת מהי , ושלחו אותי לגבול לבנון . הייתי במשך חודשים ארוכים כל לילה על איזה הר רואה כמו בסרט את חילופי האש היומ-יומיים -זה לא היה צחוק , הלילה - מידי לילה - היה הופך ליום בגלל כמות האש שרצה שם , ולא - זה לא היה זמן מלחמה .. ואז בשבת בת'א ,הייתי רואה את כולם בבתי קפה . זה היה משגע אותי .זה הזיכרון הכי חזק שלי מהשירות .
אין לי כמובן בעיה עם הבתי קפה והאנשים - כי הרי בשביל שהם יוכלו לשתות את הקפה שלהם החיילים שלנו שם עושים עבודה . אבל החוסר מודעות והלקיחה כמובן מאליו את גבול הצפון (או שדרות) זה מה שהפריע . או סתם מקינאה -
למה הם חוגגים בזמן שאחרים סובלים ?
ולמה חטיבות באות והולכות ואני עוד בריתוק ?
ולמה אנחנו יותר חזקים אבל אף פעם לא יוצאים מנצחים ?
ולמה הפצצות בת'א זה קו אדום שאסור לחצות - אבל הפצצות בק.שמונה או שדרות זה נורמלי????
THEMAN מקווה שיפןל איזה בניין על איזה מחסן נשק ויתפוצצ להם העולם שם . ויהיה לך שקט .
אין לי כמובן בעיה עם הבתי קפה והאנשים - כי הרי בשביל שהם יוכלו לשתות את הקפה שלהם החיילים שלנו שם עושים עבודה . אבל החוסר מודעות והלקיחה כמובן מאליו את גבול הצפון (או שדרות) זה מה שהפריע . או סתם מקינאה -
למה הם חוגגים בזמן שאחרים סובלים ?
ולמה חטיבות באות והולכות ואני עוד בריתוק ?
ולמה אנחנו יותר חזקים אבל אף פעם לא יוצאים מנצחים ?
ולמה הפצצות בת'א זה קו אדום שאסור לחצות - אבל הפצצות בק.שמונה או שדרות זה נורמלי????
THEMAN מקווה שיפןל איזה בניין על איזה מחסן נשק ויתפוצצ להם העולם שם . ויהיה לך שקט .
GO VEGAN
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בבקשה, אל תהפכו את השרשור הזה לפוליטי.
המטרה היתה לעדכן במצב.
אני בטוח שיש לכל אחד את הדעה שלו ואת הרצונות שלו, בואו נשאיר את הדעות הללו בצד.
אם יש עדכונים, תעדכנו, אם אתם רוצים להביע תנחומים, לאחל החלמה, זה מצויין, אבל לא להתלהם.
המטרה היתה לעדכן במצב.
אני בטוח שיש לכל אחד את הדעה שלו ואת הרצונות שלו, בואו נשאיר את הדעות הללו בצד.
אם יש עדכונים, תעדכנו, אם אתם רוצים להביע תנחומים, לאחל החלמה, זה מצויין, אבל לא להתלהם.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
היו בומים חזקים בנהריה היום (ממטוסים - על קוליים)
בקרוב אנו עוברים דירה צפונית יותר (שלומית)
כמובן שבימים כאלו כל המשפחה נזכרת לומר לנו "אמרנו לכם לא לעבור לגור שם ...."
מפחיד קצת אבל ....מי שמאמין לא מפחד
בקרוב אנו עוברים דירה צפונית יותר (שלומית)
כמובן שבימים כאלו כל המשפחה נזכרת לומר לנו "אמרנו לכם לא לעבור לגור שם ...."
מפחיד קצת אבל ....מי שמאמין לא מפחד
-
AviBiton
- גורו HTmobile

לסרן עזרא לקיה שנפצע קשה היום, יש צל"ש אותו קיבל לפני 8 שנים כשהסתער עם מחלקתו על חוליית מחבלים בשכם.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3929808,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3929808,00.html
ביום שישי האחרון נחת סקאד ליד ביית מרובה קומות במרכז אשקלון , בנס לא היו נפגעים קשים , אלא רק מכוניות (וזה בהחלט נס אם זוכרים שאחד כזה על בניין ממוגן הרג 300 איש בעירק ).ShayGTi כתב:תגובה דרדלה מבחינתי.
על חטופים יצאנו למלחמה ועל הרוג ופצוע קשה "מדלגים" כלשון פיקוד צפון?
איפה ההרתעה הישראלית..מזמן לא קיימת...
נראה שהחמאס התחיל ועכשיו החיזבאללה , כי הם רוצים להלהיט את האיזור , אחרי שהליגה הערבית אישרה ללכת לשיחות שלום .
אני מאוד מקווה שזה יגמר כך ושלא יהיו צרות יותר גדולות .
ולילדיעפים , אם לא היה אלוקים , אי אפשר היה שהסקאד הזה לא היה גובה קורבנות בנפש , הוא נחת ליד מרכז מסחרי אאל"ט , ביום שישי בצהריים כשכול העולם ואשתו עושים קניות וליד ביית מרובה קומות , שאני מניח שיש בו הרבה ילדים . אם כול מה שיצא היה 4 פגועי הלם ומישהו ששבר את הרגל כי הוא ברח מהאזור ונפל על משהו , אם זה לא נס , אני לא יודע מה זה נס
-
AviBiton
- גורו HTmobile

truejoker,
התכוונת גראד באשקלון, ולא סקאד, אמנם זה לא מוריד כהוא זה מחומרת המעשה אבל יש הבדל מהותי בין השניים.
בכל מקרה, לא ניכנס לסוגיית היש/אין אלוהים, אבל אם הוא נמדד כך, אז מה עם כל הנפגעים, כולל אלו של היום?
ובגלל שהשרשור נפתח על רקע המצב הבטחוני בצפון, אני אפילו לא רוצה להתחיל ולהיכנס איתך למקרים האיומים שקרו בשבועות האחרונים בארץ.
בקיצור, לא זה המקום לדון בקיומו של האל...
התכוונת גראד באשקלון, ולא סקאד, אמנם זה לא מוריד כהוא זה מחומרת המעשה אבל יש הבדל מהותי בין השניים.
בכל מקרה, לא ניכנס לסוגיית היש/אין אלוהים, אבל אם הוא נמדד כך, אז מה עם כל הנפגעים, כולל אלו של היום?
ובגלל שהשרשור נפתח על רקע המצב הבטחוני בצפון, אני אפילו לא רוצה להתחיל ולהיכנס איתך למקרים האיומים שקרו בשבועות האחרונים בארץ.
בקיצור, לא זה המקום לדון בקיומו של האל...
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
חשבונות ניסתרים בטח
אתה יודע גם שהיטלר ניצל מנסיון התנקשות וניצל בנס-חומר למחשבה אחי?
אמן מייסר