איך לנקות את הסלסלה וידית חליטה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
שני דברים:
1. נסה לא לשטוף עם סבון, אלא רק לנגב עם מגבת נייר. אני עושה כך כבר כמה שבועות ואולי זה רק בראש שלי, אבל נראה לי ששומן בקפה שנשאר בסלסלה תורם לטעם. היה כאן פוסט בנושא, של יונתן, לפני כמה חודשים.
2. כדי להסיר את כל הקפה (כולל הכתמים) פשוט השרה את הידית+סלסלה במים חמים עם קופיקלין או Cafizza (אותו חומר שמשתמשים בו לבקפלאש). אחרי 20 דק' במים, אתה תראה שהקפה ירד בקלות, בשפשוף קל.
1. נסה לא לשטוף עם סבון, אלא רק לנגב עם מגבת נייר. אני עושה כך כבר כמה שבועות ואולי זה רק בראש שלי, אבל נראה לי ששומן בקפה שנשאר בסלסלה תורם לטעם. היה כאן פוסט בנושא, של יונתן, לפני כמה חודשים.
2. כדי להסיר את כל הקפה (כולל הכתמים) פשוט השרה את הידית+סלסלה במים חמים עם קופיקלין או Cafizza (אותו חומר שמשתמשים בו לבקפלאש). אחרי 20 דק' במים, אתה תראה שהקפה ירד בקלות, בשפשוף קל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

וואלה, מעולם לא הסתכלתי במסננת מול האור.
אבדוק בבית בערב.
נראה לי סביר שגרגרים יתקעו אבל שלחץ המים יזרוק אותם החוצה. מעניין אם זה נכון. כי אם לא, זה עשוי לגרום לבעיה בחליטה, אולי אפילו עד צ'אנלינג.
אבדוק בבית בערב.
נראה לי סביר שגרגרים יתקעו אבל שלחץ המים יזרוק אותם החוצה. מעניין אם זה נכון. כי אם לא, זה עשוי לגרום לבעיה בחליטה, אולי אפילו עד צ'אנלינג.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
ועוד איך נורמאלי וקורה די הרבה במיוחד שהטחינה דקה.dorso כתב:לי נתקעים גרגירים במסננת , מנקה עם סיכה.
התופעה הזו נורמאלית?...
תיזהר עם הסיכה כי אתה עלול להרחיב את החרירים של המסננת, מה שאני עושה זה פשוט לפרק את הסלסלה אחת למספר שוטים ולשטוף טוב בזרם המים ואז לדפוק חזק מספר פעמים על משטח, ככה הכול משתחרר.
פעם בכמה זמן צריך להשרות כל חלק שבא במגע עם קפה בחומר מסיר שומנים
אני משתמש במסיר שומנים קר של סן מוריץ הבעיה שהוא חזק מאוד ולא יורד לחלוטין מהפורטפילטר ולא משנה כמה אשטוף ואשפשף. הפתרון, אחרי שניקיתי ככל האפשר, זה שלושה-ארבעה שוטים שהולכים לכיור.
אני משתמש במסיר שומנים קר של סן מוריץ הבעיה שהוא חזק מאוד ולא יורד לחלוטין מהפורטפילטר ולא משנה כמה אשטוף ואשפשף. הפתרון, אחרי שניקיתי ככל האפשר, זה שלושה-ארבעה שוטים שהולכים לכיור.
what's next?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

בדקתי וגם אצלי יש כמה חורים סתומים, אבל לא משמעותי, אולי 10.
לא ממליץ להשתמש במסיר שומנים כזה. הריח יסריח לך את כל הקפה.
קנה קופי קלין, כמה זה כבר עולה?
לא ממליץ להשתמש במסיר שומנים כזה. הריח יסריח לך את כל הקפה.
קנה קופי קלין, כמה זה כבר עולה?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קופיקלין בהשריה ללילה מנקה גם פיח שם כמה שנים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)