מערכת קולנוע ביתית המלצה לקניה דחופה
היום הלכתי לחנות וקיבלתי 2 הצעות מחיר?
1 - אונקיו 308 ורמקולים של JAMO 102 ב- 3300 שח
2 - אונקיו 308 ורמקולים של הרמן קרדן HTKS 11 ב- 4000 שח
שמעתי את המערכות והסאב של ההרמן הוא פשוט משהוא פסיכי... מה גם שהסטליטים ממש ממש חזקים.
הסטלטים של ה-JAMO גם כן חזקים אבל הסאב ממש לא כמו ההרמן , אני נוטה יותר לכיוון ההרמן עם האונקיו...
מה אתם אומרים בבקשה דחוך לקניה מחר!!!
שמעתי את המערכות והסאב של ההרמן הוא פשוט משהוא פסיכי... מה גם שהסטליטים ממש ממש חזקים.
הסטלטים של ה-JAMO גם כן חזקים אבל הסאב ממש לא כמו ההרמן , אני נוטה יותר לכיוון ההרמן עם האונקיו...
מה אתם אומרים בבקשה דחוך לקניה מחר!!!
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מה יש לנו לומר? אתה שמעת ואתה זה שצריך לשמוע את המערכת בעתיד. תקנה את מה שנשמע לך הכי טוב
ותתחדש
ותתחדש
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
shulidok כתב:היום הלכתי לחנות וקיבלתי 2 הצעות מחיר?
מה אתם אומרים בבקשה דחוך לקניה מחר!!!...
shulidok
למה אתה נוטה לכיוון האונקיו 308 . ממליץ לך ללכת לכיוון ה 607 היא איכותית יותר ועוצמתית יותר .
ותוכל להשיג אותה במחיר טוב כיום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה תודה
תודה , בכל מקרה הלכתי על ה308 עם הרמקולים של ההרמן קרדן HTKS 11 ...
הסט נשמע פשוט מדהים (הסאב באמת חזק ואיכותי רק שהוא ממש ממש גדול!!!)...
בנוגע לשאלה למה ה-308 , זה בגלל שבשביל רמקולים סאטלטים לא צריך מגבר מפלצת ומספיק ה-308.
המגבר גם מוציא פורמטים חדשים לסרטי HD והוא מספיק לצרכים שלי כרגע... (XBOX סטרימר וממיר יס).
מבחינת איכות אני יכול לומר כי איכות השמע באמת גבוהה כאשר אני שומע מוזיקה או רואה סרטים בסטרימר וכאשר ה-XBOX פועל בTEKKEN חברים הופכים להיות חלק מהדמות
מבחינת הממיר זה בסדר לא מיו.. עדיין סבבה אבל לא כזה איכותי , אבל זה השידור של הממיר נטו
שאלה - שמתי לב שהמגבר יודע לזהות תכנים של קבצים ולשדר אותם... עכשיו כאשר אני מפעיל את הממיר , לא HD , מחובר על ידי RCA לאודיו ואני מכוון ל- ALL CHANELLS STERIO אני שומע מהסנטר , מהקידמי השמאלי ומהאחורי השמאלי , זה צריך להיות ככה?
כאשר אני מעביר ל -FULL MONO , אני שומע מכל הרמקולים , מה קורה פה?
הסט נשמע פשוט מדהים (הסאב באמת חזק ואיכותי רק שהוא ממש ממש גדול!!!)...
בנוגע לשאלה למה ה-308 , זה בגלל שבשביל רמקולים סאטלטים לא צריך מגבר מפלצת ומספיק ה-308.
המגבר גם מוציא פורמטים חדשים לסרטי HD והוא מספיק לצרכים שלי כרגע... (XBOX סטרימר וממיר יס).
מבחינת איכות אני יכול לומר כי איכות השמע באמת גבוהה כאשר אני שומע מוזיקה או רואה סרטים בסטרימר וכאשר ה-XBOX פועל בTEKKEN חברים הופכים להיות חלק מהדמות
מבחינת הממיר זה בסדר לא מיו.. עדיין סבבה אבל לא כזה איכותי , אבל זה השידור של הממיר נטו
שאלה - שמתי לב שהמגבר יודע לזהות תכנים של קבצים ולשדר אותם... עכשיו כאשר אני מפעיל את הממיר , לא HD , מחובר על ידי RCA לאודיו ואני מכוון ל- ALL CHANELLS STERIO אני שומע מהסנטר , מהקידמי השמאלי ומהאחורי השמאלי , זה צריך להיות ככה?
כאשר אני מעביר ל -FULL MONO , אני שומע מכל הרמקולים , מה קורה פה?
בקיצור לאחר בדיקה היום יש בעיה בממיר...
הוא לא מוציא סאונד לרמקולים הימניים בקידמי והאחורי... וברגע שהופכים את הכבלים אז ההפך
לאחר בדיקה של הכבלים במכשירים אחרים , הסאונד בממיר דפוק... אז מה שרשמתי למעלה בנוגע לאיכות הסאונד דרך הממיר לא תופס!!!
תעשה בדיקה ברגע שיוחלף ממיר
הוא לא מוציא סאונד לרמקולים הימניים בקידמי והאחורי... וברגע שהופכים את הכבלים אז ההפך
לאחר בדיקה של הכבלים במכשירים אחרים , הסאונד בממיר דפוק... אז מה שרשמתי למעלה בנוגע לאיכות הסאונד דרך הממיר לא תופס!!!
תעשה בדיקה ברגע שיוחלף ממיר