M2TS Splitter - עזרה
-
WhiteTigerK
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
יש ברשותי קובץ M2TS המכיל בתוכו רצועת אודיו DTS-HD. מכיוון שאין לי רסיבר שתומך ב-DTS-HD המטרה שלי היא לקבל DTS בזמן ניגון הקובץ.
הנגן הדיפולטיבי שלי הוא KMPlayer שמשתמש בקודקים חיצוניים (CoreAVC ו-AC3Filter) אבל משתמש ב-Splitterים המקוריים שלו. כאשר אני מנגן את הקובץ בנגן הוא מראה שכביכול הקובץ לא מכיל שום רצועות אודיו.
ניסיתי להשתמש ב-Halli Media Splitter (הגדרתי אותו כ-Splitter ב-KMPlayer) אבל גם הוא לא מצליח לחלץ את רצועת האודיו מהקובץ.
הדרך היחידה שבה הצלחתי לנגן את הקובץ היא דרך MPCHC כאשר עבדתי עם ה-Splitter הפנימי שלו - MPEG TS/PS/PVA - אז הקובץ מתנגן ו-DTS מגיע לרסיבר אחרי פענוח ב-AC3Filter.
האם מישהו יודע באיזה Splitter עלי להשתמש ב-KMPlayer על מנת לחלץ את רצועת האודיו מהקובץ בזמן ניגון ? האם ישנם Splitterים חיצוניים שניתן להוריד (ביצעתי חיפוש קצר בגוגל ולא קיבלתי יותר מידי תוצאות רלבנטיות) ?
תודה רבה!
יש ברשותי קובץ M2TS המכיל בתוכו רצועת אודיו DTS-HD. מכיוון שאין לי רסיבר שתומך ב-DTS-HD המטרה שלי היא לקבל DTS בזמן ניגון הקובץ.
הנגן הדיפולטיבי שלי הוא KMPlayer שמשתמש בקודקים חיצוניים (CoreAVC ו-AC3Filter) אבל משתמש ב-Splitterים המקוריים שלו. כאשר אני מנגן את הקובץ בנגן הוא מראה שכביכול הקובץ לא מכיל שום רצועות אודיו.
ניסיתי להשתמש ב-Halli Media Splitter (הגדרתי אותו כ-Splitter ב-KMPlayer) אבל גם הוא לא מצליח לחלץ את רצועת האודיו מהקובץ.
הדרך היחידה שבה הצלחתי לנגן את הקובץ היא דרך MPCHC כאשר עבדתי עם ה-Splitter הפנימי שלו - MPEG TS/PS/PVA - אז הקובץ מתנגן ו-DTS מגיע לרסיבר אחרי פענוח ב-AC3Filter.
האם מישהו יודע באיזה Splitter עלי להשתמש ב-KMPlayer על מנת לחלץ את רצועת האודיו מהקובץ בזמן ניגון ? האם ישנם Splitterים חיצוניים שניתן להוריד (ביצעתי חיפוש קצר בגוגל ולא קיבלתי יותר מידי תוצאות רלבנטיות) ?
תודה רבה!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ניסית GABEST ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
FFDShow עם Gabest/Haali אמור לעבוד מצויין. תגדיר את ה-FFDShow כמו שמוסבר בנספח מספר 2 של "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (כמו הדוגמא האחרונה רק בחר ב-16 ביט integer במקום 16 ביט LPCM).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ואם עדיין יש בעיות, ניתן להשתמש ב tsMuxerGUI על מנת לחלץ את ה Core הקיים בפורמטי ה Dollby TrueHD & DTS-HD Master Audio.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם אתם שואלים אותי, אז ב-Windows 7 הכי פשוט זה להתקין Shark007.
לא הייתי צריך לעשות שום שינוי בהגדרות המפצלים כדי שיפתח M2TS. נדמה לי שברירת המחדל ב-Shark007 היא שהמפצל Gabest יהיה בשימוש.
לא הייתי צריך לעשות שום שינוי בהגדרות המפצלים כדי שיפתח M2TS. נדמה לי שברירת המחדל ב-Shark007 היא שהמפצל Gabest יהיה בשימוש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
WhiteTigerK
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה על התשובות.
ניסיתי לעבוד גם עם ה-Splitter של Gabest אך עדיין אין אודיו.
מבחינת FFShow - אני מעדיף לא להתקין עכשיו עוד חבילת קודקים מכיוון שחוץ מהסרט הספציפי הזה, כל שאר מדיית ה-HD שלי מתנגנת ללא בעיה והכל מקונפג כמו שצריך.
אני אנסה להתקין את ה-Splitter של Halli מחדש כדי לוודא שבאמת הוא מקונפג לפצל קבצי TS, ובמידה וזה לא יעבוד אני אשתמש ב-tsMuxerGUI.
תודה רבה!
ניסיתי לעבוד גם עם ה-Splitter של Gabest אך עדיין אין אודיו.
מבחינת FFShow - אני מעדיף לא להתקין עכשיו עוד חבילת קודקים מכיוון שחוץ מהסרט הספציפי הזה, כל שאר מדיית ה-HD שלי מתנגנת ללא בעיה והכל מקונפג כמו שצריך.
אני אנסה להתקין את ה-Splitter של Halli מחדש כדי לוודא שבאמת הוא מקונפג לפצל קבצי TS, ובמידה וזה לא יעבוד אני אשתמש ב-tsMuxerGUI.
תודה רבה!