מחפש אוזניות סגורות לגיטרה ומוסיקה בארה"ב (רשמים לאחר רכישת SRH440 +תמונות)
-
harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
שלום לכולם,
אני מחפש אוזניות (HEADPHONES) סגורות בעיקר לנגינה בגיטרה חשמלית וגם למוסיקה (לא מהפלאפון)
האוזניות לא יהיו מחוברות למגבר אוזניות (בינתיים) ויחוברו ישירות ליציאת האוזניות במגבר הגיטרה שלי VOX VT30.
בעתיד הלא כ"כ רחוק אני מתכוון לקנות מיקסר קטן כדי לשמוע את הגיטרה יחד עם פלייבק ככה שהמאזן גיטרה-מוסיקה ישתנה לטובת המוסיקה. (פתחתי שרשור בנושא ויתכן ואקנה את המיקסר באותה הזדמנות עם האוזניות)
למוסיקה הן יחוברו לרסיבר סטריאו או רסיבר ק"ב.
האוזניות כמעט ולא יצאו מהבית.
התקציב עומד כרגע על 100-150$ עם שיקול לסחוט עוד טיפה אם זה באמת שווה את ההשקעה.
הקנייה תיעשה בארה"ב, ככל הנראה אצל הגמדים הירוקים בB&H.
כרגע לאחר ביקורות רבות שקראתי אני מתלבט בין 3 דגמים:
Sennhiser HD280 Pro
SHURE SRH440 -- בתוספת הריפוד של 840 כי קראתי שהוא יותר נוח וניתן להרכבה על ה440.
AT ATH M50
הייתי רוצה לשמוע אותן ולהרגיש אותן על הראש והאזניים לפני שאני מגיע להכרעה.
האם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות שבה אפשר לשמוע את האוזניות המדוברות?
האם יש למישהו ניסיון עם האוזניות?
האם ישנם עוד דגמים המתעלים על הדגמים הנ"ל בטווח המחירים הנ"ל?
תודה מראש.
אני מחפש אוזניות (HEADPHONES) סגורות בעיקר לנגינה בגיטרה חשמלית וגם למוסיקה (לא מהפלאפון)
האוזניות לא יהיו מחוברות למגבר אוזניות (בינתיים) ויחוברו ישירות ליציאת האוזניות במגבר הגיטרה שלי VOX VT30.
בעתיד הלא כ"כ רחוק אני מתכוון לקנות מיקסר קטן כדי לשמוע את הגיטרה יחד עם פלייבק ככה שהמאזן גיטרה-מוסיקה ישתנה לטובת המוסיקה. (פתחתי שרשור בנושא ויתכן ואקנה את המיקסר באותה הזדמנות עם האוזניות)
למוסיקה הן יחוברו לרסיבר סטריאו או רסיבר ק"ב.
האוזניות כמעט ולא יצאו מהבית.
התקציב עומד כרגע על 100-150$ עם שיקול לסחוט עוד טיפה אם זה באמת שווה את ההשקעה.
הקנייה תיעשה בארה"ב, ככל הנראה אצל הגמדים הירוקים בB&H.
כרגע לאחר ביקורות רבות שקראתי אני מתלבט בין 3 דגמים:
Sennhiser HD280 Pro
SHURE SRH440 -- בתוספת הריפוד של 840 כי קראתי שהוא יותר נוח וניתן להרכבה על ה440.
AT ATH M50
הייתי רוצה לשמוע אותן ולהרגיש אותן על הראש והאזניים לפני שאני מגיע להכרעה.
האם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות שבה אפשר לשמוע את האוזניות המדוברות?
האם יש למישהו ניסיון עם האוזניות?
האם ישנם עוד דגמים המתעלים על הדגמים הנ"ל בטווח המחירים הנ"ל?
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי harari ב 31/08/2010 22:16, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
טוב, אחרי התייאשות מהייבוש בפורום (לא בא בטענות), החלטתי לקחת את העניינים לידיים.
חפרתי וחפרתי באינטרנט ואפילו עשיתי צ'אט חי עם אחד מהמומחים בB&H והגעתי לאותן מסקנות שהיו לי קודם :
הסנהייזר טובים אבל חסר להם קצת באס (יש אנשים ש"תקועים" על סנהייזר ולא מוכנים לשמוע שום דבר אחר והם מכחישים את העניין. אחד המוכרים בB&H היה כזה)
האודיו טכניקה מעולים אך טיפה אנמיים במיד ועם המון באס, היו כאלה שאמרו שיש להם יותר מידי באס ופירקו אותן ועשו "מוד" כדי לרכך אותו. (+אין שום מקום שאפשר להאזין להן בארץ -אם מישהו מכיר.. למה לא אמרת קודם !!!)
השור הכי מדוייקים מהשלושה ומעולים למוניטור.
בסופו של דבר, לאחר התייעצות עם המוכרים בB&H, ביקורות באתרHEAD-FI.COM ובאתרים אחרים, וביקורות בYOUTUBE הוחלט ללכת על הSHURE SRH440.
נודע לי היום בבוקר שהאוזניות נרכשו בעבורי ויגיעו לארץ ביום שישי.
עכשיו כל שנותר זה להזמין את הרפידות של ה840 באיביי ולהנות.
תמונות וחוויות יועלו בהמשך.
ד.א. קניתי גם את המיקסר
חפרתי וחפרתי באינטרנט ואפילו עשיתי צ'אט חי עם אחד מהמומחים בB&H והגעתי לאותן מסקנות שהיו לי קודם :
הסנהייזר טובים אבל חסר להם קצת באס (יש אנשים ש"תקועים" על סנהייזר ולא מוכנים לשמוע שום דבר אחר והם מכחישים את העניין. אחד המוכרים בB&H היה כזה)
האודיו טכניקה מעולים אך טיפה אנמיים במיד ועם המון באס, היו כאלה שאמרו שיש להם יותר מידי באס ופירקו אותן ועשו "מוד" כדי לרכך אותו. (+אין שום מקום שאפשר להאזין להן בארץ -אם מישהו מכיר.. למה לא אמרת קודם !!!)
השור הכי מדוייקים מהשלושה ומעולים למוניטור.
בסופו של דבר, לאחר התייעצות עם המוכרים בB&H, ביקורות באתרHEAD-FI.COM ובאתרים אחרים, וביקורות בYOUTUBE הוחלט ללכת על הSHURE SRH440.
נודע לי היום בבוקר שהאוזניות נרכשו בעבורי ויגיעו לארץ ביום שישי.
עכשיו כל שנותר זה להזמין את הרפידות של ה840 באיביי ולהנות.
תמונות וחוויות יועלו בהמשך.
ד.א. קניתי גם את המיקסר
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני משתמש ב - AKG K271 .................
-
harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
מצטער על התגובה המאוחרת אבל הייתי שבוע בחו"ל. לפחות היה לי זמן לבחון את האוזניות.
בתוך הקופסה של האוזניות היו האוזניות, שק מעור סינטטי, כבל מסולסל ומתאם 1/4" מוזהב עם הברגה.
האוזניות נוחות על הראש ומכסות את כל האוזן (שלי). ניתנות לכוונון ב10 דרגות שונות בכל צד עם סרגל בעל שנתות חרוטות (טוב לכוונון מהיר במקום לשים על הראש ולכוונן מחדש כל פעם)
הריפוד של האוזניות ניתן לפירוק והחלפה - יש שאומרים שהריפוד של הדגם SRH840 שהוא הדגל של החברה נכון להיום והמוצר הבא בסדרה, נוח יותר משל ה440 והוא ניתן להרכבה על ה440. אם אקנה את הריפוד הנ"ל אחזור שוב עם רשמים.
בסך הכל האוזניות נראות טוב. עשויות כמעט לגמרי מפלסטיק אך אין שום חלקים רעועים או שנראים שעלולים להשבר או להתפרק תחת לחץ.
האוזניות מתקפלות בשתי צורות שונות ונכנסות לשק העור בקלות עם מספיק מקום לכבל.
הכבל המסולסל הוא יתרון בשבילי כי הוא לא מסורבל, יש אוזניות שמגיעות עם כבל ישר באורך 3 מטרים - המקור שאליו האוזניות מחוברות הוא מקסימום מטר ממני ככה שאם הכבל היה ישר הוא היה זרוק על הרצפה עם מלא קשרים.
הכבל הוא עצמאי, ניתן לפירוק ומתחבר לאוזניה השמאלית בחיבור 2.5מ"מ עם נעילה בסיבוב. (טוב במקרה שהכבל ניזוק או שרוצים להחליפו לכבל ישר)
הכבל נראה ומרגיש איכותי.
המתאם המצורף מתחבר בהברגה למניעת תזוזה ו/או התנתקות.
בגלל שהכבל מתחבר לאוזניה השמאלית בלבד יש כבל דק העובר מהאוזניה השמאלית לימנית. הכבל חבויי רק בתוך הקשת כך שהוא גלויי לעין ונראה כאילו מועד לפורענות בין הקשת לאוזניה. הכבל לא נראה רגיש במיוחד אך הוא עדיין לא במקום אסטרטגי במיוחד, מה גם שזה נראה קצת מוזר.
הסאונד :
קודם כל, נשמע מצויין, נשמע shure.
האוזניות באמת נשמעות טוב מאוד, אני מצליח לשמוע אלמנטים שלא שמעתי עדיין בקטעים שאני מכיר הרבה זמן.
האוזניות מאוד מפורטות ומדוייקות במיד ובגבוהים אך חסר טיפה באס לטעמי.
המחסור בבאס די מורגש וקצת מציק לי, האמת.
בקטעים עתירי באס כמו של infected mushroom, למשל, שומעים מספיק באס והוא נשמע טוב, אבל בשירים שבהם התופים וגיטרת הבאס, למשל, לא דומיננטיים המחסור בהחלט מורגש.
ניסיתי לתקן את העניין בעזרת equaliser, יש שיפור אבל יש גבול לכמה אפשר למשוך, בשלב מסויים הצליל מתעוות.
חשוב לציין שזו דעתי האישית בלבד ויכול להיות שלאוזניים אחרות הן ישמעו אחרת.
לסיכום, האוזניות נראות טוב, מרגישות טוב, נוחות, יחסית זולות ונשמעות מעולה אך קצת חסרות בבאס.
מומלצות עם אזהרה - כדאי להאזין להן לפני הקניה.
תמונות בהמשך.
בתוך הקופסה של האוזניות היו האוזניות, שק מעור סינטטי, כבל מסולסל ומתאם 1/4" מוזהב עם הברגה.
האוזניות נוחות על הראש ומכסות את כל האוזן (שלי). ניתנות לכוונון ב10 דרגות שונות בכל צד עם סרגל בעל שנתות חרוטות (טוב לכוונון מהיר במקום לשים על הראש ולכוונן מחדש כל פעם)
הריפוד של האוזניות ניתן לפירוק והחלפה - יש שאומרים שהריפוד של הדגם SRH840 שהוא הדגל של החברה נכון להיום והמוצר הבא בסדרה, נוח יותר משל ה440 והוא ניתן להרכבה על ה440. אם אקנה את הריפוד הנ"ל אחזור שוב עם רשמים.
בסך הכל האוזניות נראות טוב. עשויות כמעט לגמרי מפלסטיק אך אין שום חלקים רעועים או שנראים שעלולים להשבר או להתפרק תחת לחץ.
האוזניות מתקפלות בשתי צורות שונות ונכנסות לשק העור בקלות עם מספיק מקום לכבל.
הכבל המסולסל הוא יתרון בשבילי כי הוא לא מסורבל, יש אוזניות שמגיעות עם כבל ישר באורך 3 מטרים - המקור שאליו האוזניות מחוברות הוא מקסימום מטר ממני ככה שאם הכבל היה ישר הוא היה זרוק על הרצפה עם מלא קשרים.
הכבל הוא עצמאי, ניתן לפירוק ומתחבר לאוזניה השמאלית בחיבור 2.5מ"מ עם נעילה בסיבוב. (טוב במקרה שהכבל ניזוק או שרוצים להחליפו לכבל ישר)
הכבל נראה ומרגיש איכותי.
המתאם המצורף מתחבר בהברגה למניעת תזוזה ו/או התנתקות.
בגלל שהכבל מתחבר לאוזניה השמאלית בלבד יש כבל דק העובר מהאוזניה השמאלית לימנית. הכבל חבויי רק בתוך הקשת כך שהוא גלויי לעין ונראה כאילו מועד לפורענות בין הקשת לאוזניה. הכבל לא נראה רגיש במיוחד אך הוא עדיין לא במקום אסטרטגי במיוחד, מה גם שזה נראה קצת מוזר.
הסאונד :
קודם כל, נשמע מצויין, נשמע shure.
האוזניות באמת נשמעות טוב מאוד, אני מצליח לשמוע אלמנטים שלא שמעתי עדיין בקטעים שאני מכיר הרבה זמן.
האוזניות מאוד מפורטות ומדוייקות במיד ובגבוהים אך חסר טיפה באס לטעמי.
המחסור בבאס די מורגש וקצת מציק לי, האמת.
בקטעים עתירי באס כמו של infected mushroom, למשל, שומעים מספיק באס והוא נשמע טוב, אבל בשירים שבהם התופים וגיטרת הבאס, למשל, לא דומיננטיים המחסור בהחלט מורגש.
ניסיתי לתקן את העניין בעזרת equaliser, יש שיפור אבל יש גבול לכמה אפשר למשוך, בשלב מסויים הצליל מתעוות.
חשוב לציין שזו דעתי האישית בלבד ויכול להיות שלאוזניים אחרות הן ישמעו אחרת.
לסיכום, האוזניות נראות טוב, מרגישות טוב, נוחות, יחסית זולות ונשמעות מעולה אך קצת חסרות בבאס.
מומלצות עם אזהרה - כדאי להאזין להן לפני הקניה.
תמונות בהמשך.
-
harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
אני מתשמש במיקסר קטן ופשוט של ברינג'ר XENYX 802, אליו האוזניות יהיו מחוברות כמעט תמיד. אני משתמש בEQ הבסיסי מאוד של המיקסר וזה משפר במידה מסוימת את עניין הבאס. ניסיתי גם EQ וירטואלי במחשב אבל אני לא ממש יודע לעבוד עם EQ גרפי ואני שונא את כל הPRESETS.
כן, חיברתי את האוזניות לרסיבר. מבחינת איכות שמע - כמו שציינתי דיוק ופירוט מעולים, אך עדיין מחסור מורגש בבאס.
אולי אתעניין באיזה EQ גרפי רציני יד שניה או משהו... זה תמיד עניין אותי, הגיע הזמן להתנסות גם בזה
כן, חיברתי את האוזניות לרסיבר. מבחינת איכות שמע - כמו שציינתי דיוק ופירוט מעולים, אך עדיין מחסור מורגש בבאס.
אולי אתעניין באיזה EQ גרפי רציני יד שניה או משהו... זה תמיד עניין אותי, הגיע הזמן להתנסות גם בזה
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
מיקסרים של ברינגר מסידרת קסניקס הם מאוד בינוניים, קשה לי להניח שאתה יכול להפיק ממנו איכות ....
לגבי EQ - לדעתי אחד כזה איכותי יעלה הרבה יותר ממגבר אוזניות שייתן לך תוצאה הרצויה ...
לגבי EQ - לדעתי אחד כזה איכותי יעלה הרבה יותר ממגבר אוזניות שייתן לך תוצאה הרצויה ...
-
harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
אני יודע, אני לא מתכוון להאזין למוסיקה עם המיקסר - אני משתמש בו כדי לאחד פלייבק וגיטרה חשמלית ולהוציא לאוזניות, בשביל המטרה הזו זה מספיק לי, אני לא מקליט.
מוסיקה אני שומע דרך הרסיבר.
הEQ של המיקסר היה סתם ניסיון לא ממש מוצלח לתקן את הבאס. אני לא מתכוון לקנות כרגע מגבר אוזניות אבל אני אתעניין ואבדוק את העניין. תודה.
מוסיקה אני שומע דרך הרסיבר.
הEQ של המיקסר היה סתם ניסיון לא ממש מוצלח לתקן את הבאס. אני לא מתכוון לקנות כרגע מגבר אוזניות אבל אני אתעניין ואבדוק את העניין. תודה.
-
harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
אממ... פאדיחה...Ilyan כתב:שמתי לב שיש לך שמופיעות לך בפרופיל הATH-M50, מעניין לדעת מה ההתנסות שלך איתן בהשוואה ל440....
שלחתי את ההורים עם משימה לקנות את הM50 והייתי יהיר מידי להוסיף בפרופיל (
לגבי הנגן, אני בקושי משתמש בנגנים ניידים. בטיול האחרון שלי (לפני שבוע לחו"ל, זוכרים?) לקחתי את הSANSA FUSE של אחותי והוא חלש בלי קשר ככה שלא היתה לי אינדיקציה טובה. הרסיבר והמיקסר מפיקים עוצמת שמע הרבה יותר ממספיקה. אני אנסה עם איזה IPOD של חבר או משו ואחזור עם תשובה.