ה-816 בידינו! :)
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תתחדש!
דרך אגב,מה אתה בדיוק מחפש -רסיבר? או מגבר סטריאו ייעוד?
ומה התקציב?
עופר.
==============================
ומה התקציב?
עופר.
הרמקולים והמערכת מיועדים בעיקר למוזיקה.
עד היום ראיתי סרטים כשה-DVD הפשוט מחובר למגבר הסטראו ושני רמקולים. כשזה עבד זה נשמע מספיק טוב בשבילי.
הבעיה היתה המוזיקה.
הרמקולים היו השלב הראשון (יחליפו את הסרווין וגה D5E העתיקים שלי, שאולי אהפוך לרמקולים אחוריים) והשלב הבא יהיה החלפה של רסיבר הימהה העתיק (RX-530) ואולי קומפקט חדש (לפני שבועיים בערך קניתי את ה-3860 של "מרנץ" ואני קודם אנסה לראות איך זה עובד) או DVD.
הסיבה שאני שוקל רסיבר קולנוע ביתי ולא הולך על מגבר סטראו היא שאצלי בסלון אני רוצה אפשרות לחבר את הוידאו ואת ה-DVD ואת הטלביזיה דרך המגבר, במקום לנתק ולחבר כבלים בכל פעם מחדש, ובעקרון להעביר גם את הוידאו דרך המגבר. אני לא יודע ממש איזו אפשרות אחרת יש לי.
שמעתי היום אצל אבי יפה את הרסיבר החדש של קמברידג' אאודיו שנשמע נהדר במחיר של קצת פחות מ-4000 ש"ח.
לא תכננתי להוציא את הסכום הזה עד היום (חשבתי על סביבות 2000 ש"ח או קצת יותר בשביל רסיבר ואולי לרכוש מגבר בנפרד למוזיקה מאוחר יותר) אבל אני חושב שאהיה מוכן להוציא סכום כזה פחות או יותר בשלב הזה בשביל לשמוע טוב ברמה של מה שממעתי היום.
התאפקתי ולא רכשתי את הרסיבר הזה כי אני רוצה לנסות עוד אפשרויות בטוווח המחיר הזה.
עד היום ראיתי סרטים כשה-DVD הפשוט מחובר למגבר הסטראו ושני רמקולים. כשזה עבד זה נשמע מספיק טוב בשבילי.
הבעיה היתה המוזיקה.
הרמקולים היו השלב הראשון (יחליפו את הסרווין וגה D5E העתיקים שלי, שאולי אהפוך לרמקולים אחוריים) והשלב הבא יהיה החלפה של רסיבר הימהה העתיק (RX-530) ואולי קומפקט חדש (לפני שבועיים בערך קניתי את ה-3860 של "מרנץ" ואני קודם אנסה לראות איך זה עובד) או DVD.
הסיבה שאני שוקל רסיבר קולנוע ביתי ולא הולך על מגבר סטראו היא שאצלי בסלון אני רוצה אפשרות לחבר את הוידאו ואת ה-DVD ואת הטלביזיה דרך המגבר, במקום לנתק ולחבר כבלים בכל פעם מחדש, ובעקרון להעביר גם את הוידאו דרך המגבר. אני לא יודע ממש איזו אפשרות אחרת יש לי.
שמעתי היום אצל אבי יפה את הרסיבר החדש של קמברידג' אאודיו שנשמע נהדר במחיר של קצת פחות מ-4000 ש"ח.
לא תכננתי להוציא את הסכום הזה עד היום (חשבתי על סביבות 2000 ש"ח או קצת יותר בשביל רסיבר ואולי לרכוש מגבר בנפרד למוזיקה מאוחר יותר) אבל אני חושב שאהיה מוכן להוציא סכום כזה פחות או יותר בשלב הזה בשביל לשמוע טוב ברמה של מה שממעתי היום.
התאפקתי ולא רכשתי את הרסיבר הזה כי אני רוצה לנסות עוד אפשרויות בטוווח המחיר הזה.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מה זה בדיוק 3860 של מרנץ?
עופר.
עופר.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חבל... זהו מוצר מדבקה...רדנקו כתב:נדמה לי שזה המספר...
אופס...![]()
הלכתי לחדר השני לבדוק. 4360 כמובן.
אבל היה קרוב......
הרמקולים בחירה מצויינת. אני קניתי את המדפיים מאותה סדרה, ה-806S.
מאידך, לא הייתי משדך אותם לרסיבר של קמברידג' אודיו.
בתקציב של 4K גם לא הייתי מתפשר על מגבר סטריאו.
למה אתה רוצה להחליף את ה-YAMAHA? אם הוא מספק לק"ב הייתי נשאר איתו וקונה מגבר לקדמיים בלבד. CYRUS נשמע פנטסטי עם ה-COBALTים. אולי תמצא מיד שניה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני יודע, אבל את זה למדתי רק אחרי שקניתי אותו. מצד שני, הוא עלה לי פחות מאשר עולה ה-DVD הכי זול שיש בשוק (חצי מהמחיר בזאפ). אז יהיה לי עוד מכשיר בבית ואני אקנה מכשיר נורמלי מאוחר יותר.tamiral כתב:חבל... זהו מוצר מדבקה...רדנקו כתב:נדמה לי שזה המספר...
אופס...![]()
הלכתי לחדר השני לבדוק. 4360 כמובן.
אבל היה קרוב......
הרמקולים בחירה מצויינת. אני קניתי את המדפיים מאותה סדרה, ה-806S.
מאידך, לא הייתי משדך אותם לרסיבר של קמברידג' אודיו.
בתקציב של 4K גם לא הייתי מתפשר על מגבר סטריאו.
למה אתה רוצה להחליף את ה-YAMAHA? אם הוא מספק לק"ב הייתי נשאר איתו וקונה מגבר לקדמיים בלבד. CYRUS נשמע פנטסטי עם ה-COBALTים. אולי תמצא מיד שניה....
הימהה שלי הוא רסיבר סטראו בלבד. לא קולנוע ביתי. זו הסיבה שאני חייב להחליף אותו. ומלבד זאת כבר שנים אני לא אוהב את הסאונד שלו. לא רואה סיבה שדווקא עם ה-JMLAB הוא ישמע טוב יותר.
לגבי הסיירוס - שמעתי אתמול את הקובלטים עם הסיירוס (7 נדמה לי) ואח"כ שמעתי אותם עם הקמברידג' החדש. ההבדל לא היה משמעותי מאד. בטח שלא מספיק בשביל מחיר כפול מהקיימברידג'.
השאלה הגדולה היא - איפה אני יכול להאזין למגברים עם הקובלטים שלי? ואיזה רסיברים טובים אני יכול למצוא במחיר של עד 4,000 ש"?
דרך אגב, הבעיה עם הסטאפ הזה (קמברידג'+קובלטים) היתה הבעיה ששמעתי שהיא קיימת במערכות טובות - שומעים טוב מאד כשההקלטה רעה בדיוק כמו ששומעים כשההקלטה טובה.
הקלטה טובה נשמעת נפלא ואילו כשההקלטה רעה - כל החסרונות בולטים מאד.
מרנץ תמיד היו פייבוריטים גדולים אצלי וזו בהחלט אחת האפשרויות שאני רוצה לנסות.
הבעיה היא תמיד איך להשוות כשאף חנות כמעט לא מאפשרת לך לשמוע את כל האפשרויות שאתה רוצה לנסות... גם ככה מעט חנויות יחסית מחזיקות את הקובלט או JMLAB בכלל.
הבעיה היא תמיד איך להשוות כשאף חנות כמעט לא מאפשרת לך לשמוע את כל האפשרויות שאתה רוצה לנסות... גם ככה מעט חנויות יחסית מחזיקות את הקובלט או JMLAB בכלל.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רדנקו -
אתה צודק ב-100%. הקלטות שלא הוקלטו בצורה טובה יישמעו בהתאם.
ה-COBALTים מאוד חושפניים.
בגלל זה חשוב לשדך להם מגבר כמה שיותר נייטראלי או 'שקוף'.
אם אתה מתעקש על רסיברים - תנסה ARCAM מיד שניה ורסיברים של NAD.
אם אתה מתעקש על רסיברים - תנסה ARCAM מיד שניה ורסיברים של NAD.
Good advise $5, me shut up $10
קודם כל תתחדש
ושנית לבן דודה שלי יש רמקולים JMLAB דגם קצת יותר מתקדם מזה שלו 3 WAY אני חושב עם אני לא טועה שלו דגם 826 בכל אופן אצלו הם מחוברים ל rotel שהוא הביא מחו'ל הוא מרוצה עד הגג ואני אומר לך אני מכיר אותו טוב עם משהו קטן לא היה לו טוב הוא היה מחליף ישר הוא משוגע על שלמות
ושנית לבן דודה שלי יש רמקולים JMLAB דגם קצת יותר מתקדם מזה שלו 3 WAY אני חושב עם אני לא טועה שלו דגם 826 בכל אופן אצלו הם מחוברים ל rotel שהוא הביא מחו'ל הוא מרוצה עד הגג ואני אומר לך אני מכיר אותו טוב עם משהו קטן לא היה לו טוב הוא היה מחליף ישר הוא משוגע על שלמות
מגבר "שקוף" לא עוזר להם לחשוף הכל?tamiral כתב:רדנקו -
אם אתה מתעקש על רסיברים - תנסה ARCAM מיד שניה ורסיברים של NAD....
אני רוצה לנסות יד שניה, אלא שמכעט בכל המקומות אני מוצא רק דנון, ימהה ודומיהם.
את הסאונד של NAD אף פעם לא אהבתי בגלל שהם נשמעו לי עם יותר מדי בס.
את ארקם אהבתי, אבל למצוא זו כנראה תהיה קצת בעיה.
מצד שני - אני לא לחוץ. אחרי שעשיתי קניה כזו אני לא אתפשר ואני אחרוש החנויות והעיתונים עד שאני אמצא משהו שמתאים לי.