הורדתי את METROPOLIS סרט האנימה המטמטם.
יש כאן ANIME FANS ?
סיימתי לפני שבוע למצוא לאחר מאמצים מרובים את כל DBZ, בערך 280 פרקים... (60GB קובץ)
וגם הצלחתי למצוא את AACHI AND SSIPAK שזה סרט מצויר צפון קוריאני הזוי לחלוטין.

אני לא יכול לקרוא לעצמי חובב אנימה אמיתי כי את ההארדקור אני לא ממש מחבב ולסדרות לא התחברתי, אבל את הסרטים של מיאזאקי שציינת ראיתי וממש נהניתי. יש לי ממתין לצפייה את הסרט Nausicaa.Of.The.Valley.Of.The.Wind, התחלתי לראות חצי וממש נהניתי.Malcontent כתב:יש את הסרטים של מיאזאקי שמגיעים לקולנועים בארץ והם סרטים מצויינים. סרטים כמו הנסיכה מונונוקה או הטירה הנעה, וכמובן המסע המופלא....

כן, מודע לכך שזה רק שיפור של הסרט הראשון, אבל לא ראיתי עדיין את הגירסה הראשונה ככה שהעדפתי לראות ישר את הגירסה המשופרת.Malcontent כתב:הובר - שים לב שסרט GitS שאתה מחפש את הכתוביות שלו הוא לא הסרט השני אלא הסרט הראשון עם פסקול משופר ונדמה לי שגם כמה סצינות CG או משהו כזה.
לסרט השני בסדרה קוראים Innocence, והאמת היא שלא ראיתי אותו בעצמי, אז אני לא יכול להגיד שום דבר בקשר אליו והתרגום שלו....

לא מחפש דווקא בעברית, אני בהחלט אסתפק בכתוביות באנגלית - בדוק הודעה פרטית.iakovl כתב: למצוא כתוביות לGITS זה משימה לא אפשרית, איש פשוט לא טרח לתרגם לשפה העברית... הכל אנגלית (ברוך השם)...