בבבקשה המלצה למערכת 5.1 {מערכת קולנוע ביתית}
אני צריך המלצה למערכת 5.1 עיקר השמעיה תהיה סרטי HD משחקי מחשב ושירים חשוב לי שהיה חיבור USB
וחיבור HDMI אני לא צריך מערכת רצינית אני די חובבבןהעיקר שימשמעו טוב והיה קצת אקפקטים של קולנוע
התקציב שלי הוא 2000-2500 המערכת תחובר לטלווזיה LCD LED
תודה לעוזרים
וחיבור HDMI אני לא צריך מערכת רצינית אני די חובבבןהעיקר שימשמעו טוב והיה קצת אקפקטים של קולנוע
התקציב שלי הוא 2000-2500 המערכת תחובר לטלווזיה LCD LED
תודה לעוזרים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
העברתי את השרשור לפורום המתאים - רב ערוצי.
בכל מקרה, בתקציב ובדרישות שלך, כנראה שאכן מערכת משולבת תתאים (למרות שאני שונא להמליץ עליהן).
אני מציע לך לבחון מס' דגמים ולשים לב למשל לתמיכה ב HDMI Audio (אשר ה Denon DHT390 למשל לא מכילה תכונה זו).
בכל מקרה, בתקציב ובדרישות שלך, כנראה שאכן מערכת משולבת תתאים (למרות שאני שונא להמליץ עליהן).
אני מציע לך לבחון מס' דגמים ולשים לב למשל לתמיכה ב HDMI Audio (אשר ה Denon DHT390 למשל לא מכילה תכונה זו).
האם הרמקולים האלו טובים NOBELMK2 Pure Acoustics
שלום אני רוצה לרכוש מערת 5.1 ואני מיתלבט בין הדגם Panasonic SCPT560 לNOBELMK2 Pure Acoustics יש לציין שזה חדר שינה קטן 16 מטר מרובע כלומר כול קיר מקצה לקצע 3.5 מטר-4
חשוב לי שהדגם היה לא גדול במיוחד וקומקטי מעוצב יפה שאיכות הצליל תהיה טובה ונעימה לאוזן לא רעשנית מידי
אני לא ממש מבין במערכות וזו תהיה המערכת הרצנית כביכול הראשונהשלי עכשיו אני עם רמקולים למחשב 2.1 מקרולוב בעוצה 30 וואט וזה סבבה לגמרי ומה שכתוב באתר שהפנוסניק 1000 וואט זה הגיוני.?
בקיצור מה שווה לי הפנוסוניק או NOBELMK2 Pure Acoustics המערכת תחובר לטלווזיה
ולמחשב שימוש עיקרי סרטי HD ושירים בסגננון מזרחי היפ הופ
טוב סליחה על החפירה
ותודה לעוזרים
חשוב לי שהדגם היה לא גדול במיוחד וקומקטי מעוצב יפה שאיכות הצליל תהיה טובה ונעימה לאוזן לא רעשנית מידי
אני לא ממש מבין במערכות וזו תהיה המערכת הרצנית כביכול הראשונהשלי עכשיו אני עם רמקולים למחשב 2.1 מקרולוב בעוצה 30 וואט וזה סבבה לגמרי ומה שכתוב באתר שהפנוסניק 1000 וואט זה הגיוני.?
בקיצור מה שווה לי הפנוסוניק או NOBELMK2 Pure Acoustics המערכת תחובר לטלווזיה
ולמחשב שימוש עיקרי סרטי HD ושירים בסגננון מזרחי היפ הופ
טוב סליחה על החפירה
ותודה לעוזרים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
: האם מגבר TX497 Yamaha משתלב טוב עם רמקולים HT700 Magnum
אני רוצה לקנות תמגבר ולחבר אותו לרמקולים הללו האם אני ישמע טוב והאם זה בכלל מתאים לרמקולים ואני ישמע את זה במלו עוצמתה של המערכת
וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב
טוב תודה לעוזרים
והמשך יום טוב
וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב
טוב תודה לעוזרים
והמשך יום טוב
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
matan147,
איחדתי את כל השרשורים שלך - אין שום סיבה לפתוח שלושה שרשורים עם אותה השאלה למעשה.
אסכם את התשובה לשלושת השאלות שלך -
1. האם שמעת משהו מהמערכות או שאתה זורק שמות של דגמים לפי הרשת בלבד?
2. האם התייחסת לתשובות השונות שקיבלת פה?
איחדתי את כל השרשורים שלך - אין שום סיבה לפתוח שלושה שרשורים עם אותה השאלה למעשה.
אסכם את התשובה לשלושת השאלות שלך -
1. האם שמעת משהו מהמערכות או שאתה זורק שמות של דגמים לפי הרשת בלבד?
2. האם התייחסת לתשובות השונות שקיבלת פה?
לא שמעתי תמערכות
לא שמעתי תמערכות ואני מיתכוון לשמוע אותם וסליחה שפתחתי 3 שרשורים זה לא יקרה שנית
אני פשוט רוצה חוות דעת על המערכות כי לי עצמי אין רקע בכלל ולא מבין בצלילים מדיוקים וכשומה ואתם מאחר שאתם הרבה יותר מקצקעוים ומבנים ממני רציתי שתיתנו לי חוות דעת על המוצרים
התיחסתי לתשבות אבל עדין לא בא תשובה חד משמעית איזה ממערכות יותר טובה...
אני פשוט רוצה חוות דעת על המערכות כי לי עצמי אין רקע בכלל ולא מבין בצלילים מדיוקים וכשומה ואתם מאחר שאתם הרבה יותר מקצקעוים ומבנים ממני רציתי שתיתנו לי חוות דעת על המוצרים
התיחסתי לתשבות אבל עדין לא בא תשובה חד משמעית איזה ממערכות יותר טובה...