קינדל זמין למשלוח לישראל
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הקינדל מהבחינה הזו הוא מעניין, כי הוא למעשה עונה על אותה ההגדרה של ספר, וספרים אמזון תמיד שלחו לארץ...
הבעיה עד כה כנראה הייתה מבחינת ה 3G אז ברגע שהוציאו דגם בעל רשת אלחוטית בלבד, מבחינת המכס זה עדיין עונה על ההגדרה של ספר, פשוט יקר
הבעיה עד כה כנראה הייתה מבחינת ה 3G אז ברגע שהוציאו דגם בעל רשת אלחוטית בלבד, מבחינת המכס זה עדיין עונה על ההגדרה של ספר, פשוט יקר
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
התגובה של ניופאן לגבי האפשרות להביא אותו לארץ קצת תמוהה, וכל מה שהם מתעסקים איתו זה העניין שאין בו עברית, וכמה טוב זה יעשה לספר שכן תומך בעברית שהוא המכשיר שלהם.
היום ב IPAD עם תוכנה קטנה כבר ניתן לקרוא עברית, אין סיבה שגם קינדל לא יתמוך. וכשהוא יתמוך, מה יגידו אז בסטימצקי וניופאן? איך הם יתרצו מכירת מכשיר נחות בהרבה במחיר כפול?
היום ב IPAD עם תוכנה קטנה כבר ניתן לקרוא עברית, אין סיבה שגם קינדל לא יתמוך. וכשהוא יתמוך, מה יגידו אז בסטימצקי וניופאן? איך הם יתרצו מכירת מכשיר נחות בהרבה במחיר כפול?
בעצם, היתרון הגדול של ספר אלקטרוני אמור להיות מחיר הספרים (וגם מיידיות הרכישה).shemsha כתב:http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 18,00.html
מחיר באמת נמוך.
אני ממש מתלבט, אני מאד רוצה EREADER ולא מפריע לי ספרים באנגלית, מצד שני רוב הספרים שאני קונה יוצאים זולים יותר מרכישה שלהם עבור הקינדל....
יש לו עוד יתרונות אבל לספרי נייר יש לא פחות יתרונות משלהם.
לא רואה סיבה לרכוש ereader במצב כזה.
אני מניח שהמצב הזה לא יישאר לזמן רב והספרים (האלקטרוניים) יוזלו.
זה עדיין בגדר חידוש ואנשים מוכנים לשלם על עצם השימוש במשהו חדש.
משה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
ננראה לי שמהר מאוד יגיע מודל ג'ילט למוצר הזה.
קנה מכשיר (כמו ידית סכין הגילוח) בזול ומלא אותו בתוכן (סכינים) ביוקר.
ברגע שיהיה לאנשים את המכשיר, הם יתחילו להשתמש בו
קנה מכשיר (כמו ידית סכין הגילוח) בזול ומלא אותו בתוכן (סכינים) ביוקר.
ברגע שיהיה לאנשים את המכשיר, הם יתחילו להשתמש בו
העם דורש..... כל מיני דברים
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
הkindle לא יזכה ליותר מדי הצלחה בארץ, מי שרוצה להביא אותו כבר היה יכול לעשות את זה בתשלום עמלה קטנה של mustop או שירות דומה. החסרון שלו הוא חוסר תמיכה בעברית.
הevrit לא יצליח פשוט כי המבחר דל והמחיר מטורף, גם שלו וגם של הספרים.
הevrit לא יצליח פשוט כי המבחר דל והמחיר מטורף, גם שלו וגם של הספרים.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני מסכים עם כולכם 
די ברור לי שספר דיגיטלי יתפוס בארץ כמו אש. יש בזה את כל מה שישראלים אוהבים: טכנולוגיה, שופוני, נוחות אמיתית וחסכון כלכלי.
מצד שני, ברור לי שזה יקח המון זמן. עד לא מזמן כל הוצאות הספרים התבטאו בחריפות נגד ספרים דיגיטליים והיה ברור שהן מפחדות שמישהו יזיז להן את הגבינה. ה-evrit היה נראה כמשנה מגמה, אבל לצערי די ברור שהוא משהו בין כסת"ח לסתם טמטום. מכשיר מאוד יקר, עם פורמט סגור, ומבחר ספרים דל מאוד במחיר לא הגיוני בעליל.
זה כאילו הם ישבו בסדרה ארוכה של ישיבות, עם טובי המומחים בתחום, בנו תכנון של המוצר והשירות האידיאלי לספרים דיגיטליים בעברית, ואז בנו בדיוק את ההיפך...
די ברור לי שספר דיגיטלי יתפוס בארץ כמו אש. יש בזה את כל מה שישראלים אוהבים: טכנולוגיה, שופוני, נוחות אמיתית וחסכון כלכלי.
מצד שני, ברור לי שזה יקח המון זמן. עד לא מזמן כל הוצאות הספרים התבטאו בחריפות נגד ספרים דיגיטליים והיה ברור שהן מפחדות שמישהו יזיז להן את הגבינה. ה-evrit היה נראה כמשנה מגמה, אבל לצערי די ברור שהוא משהו בין כסת"ח לסתם טמטום. מכשיר מאוד יקר, עם פורמט סגור, ומבחר ספרים דל מאוד במחיר לא הגיוני בעליל.
זה כאילו הם ישבו בסדרה ארוכה של ישיבות, עם טובי המומחים בתחום, בנו תכנון של המוצר והשירות האידיאלי לספרים דיגיטליים בעברית, ואז בנו בדיוק את ההיפך...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -