מילה טובה ( גם זה מגיע לפעמים ) על המעבדה של רשת חנויות Camera

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #1 

בהמשך לשרשור הזה מלפני שבועיים, רציתי להגיד מילה טובה על רשת החנויות Camera.

בסוף חודש יוני השנה רכשתי בחנות הרשת שלהם באילת מצלמה ( D90 עם עדשת קיט ) ולאחר כשבועיים הבנתי שהעדשה תקולה (הצמצם היה תקוע). פניתי לחנות בתל-אביב והסברתי להם שמדובר במוצר חדש לחלוטין וביקשתי החלפה. המוכרים היו מאוד אדיבים אבל טענו שהעדשה חייבת להישלח למעבדה שלהם בירושליים (אני לא יודע מה הקשר ל 4H אבל האחריות היא של 4H) ורק שם יחליטו אם לתקן או להחליף.
האמת היא שדי התאכזבתי באותו הרגע כי חשבתי שמוצר חדש שיצא תקול מהקופסה צריך להחליף. מצד שני אני יכול להבין שהמוכר בחנות הוא רק מוכר, ואי אפשר לצפות ממנו לקבל החלטות ללא רקע טכני.

בקיצור, לאחר כשבועיים התקשרו אלי מהמעבדה והודיעו לי שהעדשה תוחלף בחדשה מכיוון שמדובר במוצר חדש. ניגשתי לחנות הרשת בתל-אביב וקיבלתי עדשה חדשה מהקופסה. בסופו של דבר, במבחן התוצאה המוצר התקול הוחלף ולא תוקן ועל כך מגיעה להם מילה טובה.

ליאור
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 01/08/2010 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10081
נתן תודות: 580 פעמים
קיבל תודות: 598 פעמים

שליחה #2 

כזה שירות מגיע ללקוחות, ולא משנה מאיזה תחום.
כל הכבוד (Y)
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”