חוות דעת על ה PIONEER PDP-436RXE

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
orenhazan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

שלום רציתי לשאול מה דעתכם על הפלאזמה החדשה של פיוניר ה 436RXE האם מישהו ראה את הפלאזמה הזאת בשידורי טלוויזיה רגילים ואם כן מה חוות הדעת על כך.
תודה אורן.

lalzar
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

נהנה ממנה מאוד

שליחה #2 

קניתי אותה לא מזמן, אומנם המחיר מאוד יקר אבל לאחר הקניה וההתקנה הבנתי שיש תמורה לאגרה אני מרוצה ממנה מאוד ואי אפשר בכלל להשוות אותה לטלוויזיות שעולות פחות אפילו לNEX RX4 שהיא היוותה דילמה מבחינת המחיר אך בשקלול קניית רמקולים לNEC אז כבר כדאי ללכת על פיוניר שמגיעה עם רמקולים "בילד אין" עכשיו למגרעות:
עוד לא הצלחתי להתביית על פונקציית ההצגה האופטימלית מבחינת הצגת תומנה (WIDE FULL CINEMA ......) אני מניח שזה בגלל שתחנות השידור משדרות בפורמט 4:3 והפלזמה פשוט מותחת את התמונה אז לכן יש לפעמים בעיות פרופורציה ואולי לפעמים אני מרגיש כאילו הפנים של השחקנים/מגישים בוהקות מידי(בטח יש לזה פתרון שעוד לא עליתי עליו) אבל זהו לא מצאתי פגם אחר .
פשוט תהנה אחלה קניייה.

נ.ב אם יש למישהו פתרון ל2 הבעיות שהעלתי?
אני מחכה לו

orenhazan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

באיזה מחיר קנית את הפלאזמה.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

ראיתי את המסך לפני שבוע בשידורי טלוויזיה והוא נראה טוב מאוד אמנם לא מושלם אבל כידוע אין דבר מושלם כבר רשמתי בעבר שלדעתי יש יתרונות למסך הקודם על החדש ( ראיתי רק שידורי DVD ) אך לא ניכנס שוב לדיון זה.

lalzar

לפי דעתי האופציה הכי טובה לצפייה בשידורי טלוויזיה זה במצב FULL , לגבי הפנים הבוהקות זה לדעתי תלוי בכיוון המדדים של המסך, למרות שבהשוואה לעומת המסך הקודם כבר טענתי שהצבעים של ה 435 נראים יותר טבעיים.

lalzar
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

תודה

שליחה #5 

כרגע אני רואה במצב WIDE כי מצב FULL נראה פחוס מידי האם אני צודק?

orenhazan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

lironk אתה מוכן לפרט מה לא מצא חן בעיניך במסך הזה לעומת הדגם הישן יותר.
תודה אורן.

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

Re: נהנה ממנה מאוד

שליחה #7 

lalzar כתב:קניתי אותה לא מזמן, אומנם המחיר מאוד יקר אבל לאחר הקניה וההתקנה הבנתי שיש תמורה לאגרה אני מרוצה ממנה מאוד ואי אפשר בכלל להשוות אותה לטלוויזיות שעולות פחות אפילו לNEX RX4 שהיא היוותה דילמה מבחינת המחיר אך בשקלול קניית רמקולים לNEC אז כבר כדאי ללכת על פיוניר שמגיעה עם רמקולים "בילד אין" עכשיו למגרעות:
עוד לא הצלחתי להתביית על פונקציית ההצגה האופטימלית מבחינת הצגת תומנה (WIDE FULL CINEMA ......) אני מניח שזה בגלל שתחנות השידור משדרות בפורמט 4:3 והפלזמה פשוט מותחת את התמונה אז לכן יש לפעמים בעיות פרופורציה ואולי לפעמים אני מרגיש כאילו הפנים של השחקנים/מגישים בוהקות מידי(בטח יש לזה פתרון שעוד לא עליתי עליו) אבל זהו לא מצאתי פגם אחר .
פשוט תהנה אחלה קניייה.

נ.ב אם יש למישהו פתרון ל2 הבעיות שהעלתי?
אני מחכה לו
...
כמו LALZAR גם אני מאוד מרוצה מה-436, רק שאצלי הגיעו רמקולים אחרים :wink:

תומר

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”