חוות דעת על ה PIONEER PDP-436RXE
נהנה ממנה מאוד
קניתי אותה לא מזמן, אומנם המחיר מאוד יקר אבל לאחר הקניה וההתקנה הבנתי שיש תמורה לאגרה אני מרוצה ממנה מאוד ואי אפשר בכלל להשוות אותה לטלוויזיות שעולות פחות אפילו לNEX RX4 שהיא היוותה דילמה מבחינת המחיר אך בשקלול קניית רמקולים לNEC אז כבר כדאי ללכת על פיוניר שמגיעה עם רמקולים "בילד אין" עכשיו למגרעות:
עוד לא הצלחתי להתביית על פונקציית ההצגה האופטימלית מבחינת הצגת תומנה (WIDE FULL CINEMA ......) אני מניח שזה בגלל שתחנות השידור משדרות בפורמט 4:3 והפלזמה פשוט מותחת את התמונה אז לכן יש לפעמים בעיות פרופורציה ואולי לפעמים אני מרגיש כאילו הפנים של השחקנים/מגישים בוהקות מידי(בטח יש לזה פתרון שעוד לא עליתי עליו) אבל זהו לא מצאתי פגם אחר .
פשוט תהנה אחלה קניייה.
נ.ב אם יש למישהו פתרון ל2 הבעיות שהעלתי?
אני מחכה לו
עוד לא הצלחתי להתביית על פונקציית ההצגה האופטימלית מבחינת הצגת תומנה (WIDE FULL CINEMA ......) אני מניח שזה בגלל שתחנות השידור משדרות בפורמט 4:3 והפלזמה פשוט מותחת את התמונה אז לכן יש לפעמים בעיות פרופורציה ואולי לפעמים אני מרגיש כאילו הפנים של השחקנים/מגישים בוהקות מידי(בטח יש לזה פתרון שעוד לא עליתי עליו) אבל זהו לא מצאתי פגם אחר .
פשוט תהנה אחלה קניייה.
אני מחכה לו
ראיתי את המסך לפני שבוע בשידורי טלוויזיה והוא נראה טוב מאוד אמנם לא מושלם אבל כידוע אין דבר מושלם כבר רשמתי בעבר שלדעתי יש יתרונות למסך הקודם על החדש ( ראיתי רק שידורי DVD ) אך לא ניכנס שוב לדיון זה.
lalzar
לפי דעתי האופציה הכי טובה לצפייה בשידורי טלוויזיה זה במצב FULL , לגבי הפנים הבוהקות זה לדעתי תלוי בכיוון המדדים של המסך, למרות שבהשוואה לעומת המסך הקודם כבר טענתי שהצבעים של ה 435 נראים יותר טבעיים.
lalzar
לפי דעתי האופציה הכי טובה לצפייה בשידורי טלוויזיה זה במצב FULL , לגבי הפנים הבוהקות זה לדעתי תלוי בכיוון המדדים של המסך, למרות שבהשוואה לעומת המסך הקודם כבר טענתי שהצבעים של ה 435 נראים יותר טבעיים.
Re: נהנה ממנה מאוד
כמו LALZAR גם אני מאוד מרוצה מה-436, רק שאצלי הגיעו רמקולים אחריםlalzar כתב:קניתי אותה לא מזמן, אומנם המחיר מאוד יקר אבל לאחר הקניה וההתקנה הבנתי שיש תמורה לאגרה אני מרוצה ממנה מאוד ואי אפשר בכלל להשוות אותה לטלוויזיות שעולות פחות אפילו לNEX RX4 שהיא היוותה דילמה מבחינת המחיר אך בשקלול קניית רמקולים לNEC אז כבר כדאי ללכת על פיוניר שמגיעה עם רמקולים "בילד אין" עכשיו למגרעות:
פשוט תהנה אחלה קניייה.
אני מחכה לו...
תומר