ביקור בחנות B&H בניו יורק

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3728
שם מלא: חיים
נתן תודות: 857 פעמים
קיבל תודות: 280 פעמים

שליחה #1 

ביקרתי בחנות B&H בניו יורק פשוט גן עדן פשוט לא נורמלי המבחר שיש שם בכל מה שקשור לאופטיקה מצלמות וידאו סטריאו.מאוד "נחמד לראות את אנשי המכירות שם כמעט כולם דתיים עם פאות.עכשיו אפשר להבין את הפרסומת של 012.
שלא תבינו לא נכון הם מאוד אדיבים.
בקיצור כדאי!!!!!!!!!!!!!!!למי שמבקר בניו יורק.
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

אני חייב להוסיף שהמבחר שם אחלה אבל לי הציק דבר אחד בכל הביקורים שלי שם, ברגע שהם מזהים שאתה מישראל או שאתה אומר שאתה מישראל הם נעשים קרירים ולפעמים לא נחמדים. אין לי מושג למה.
בפעם האחרונה לא הזדהיתי והבחור היה ממש נחמד, עד שהגעתי לקופה והבחור ראה שהכרטיס אשראי ישראלי ופתאום הוא היה טיפה פחות נחמד.

לא ברור.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

אולי העובד עצמו היה ישראלי...
בכ"א כשהייתי שם לא היה לי שום בעיה
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

ivanhoe888 כתב:אולי העובד עצמו היה ישראלי...
בכ"א כשהייתי שם לא היה לי שום בעיה
...
לא ניראה לי, בכל מקרה אני מדבר על כמה וכמה פעמים שונות ואני לא מדבר על משהו חריג, פשוט תחושה מעט לא נעימה כל עוד הם חושבים שאני סתם תייר ועד לרגע שאני מזוהה כישראלי.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

מקום נהדר. אם אהבת את B&H כדאי לך לנסות את גם את J&R בפעם הבאה. המבחר שם אפילו יותר גדול והמחירים דומים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #6 

1. B&H ידועים בתור מעוז חרדי באמצע ניו יורק, הם יעילים חכמים ועובדים נכון - פשוט להוריד את הכובע. רק לראות את הלוגיסטיקה כשיש יום עמוס, או איך שהחבילות זורמות מעל הראשים של האנשים (קל לפספס - התקרה כוללת מעברים ממוכנים רבים של סחורות שעוברות בפועל מעל הראשים של האנשים...).

2. הם סגורים בשבת (שזה יום הפעילות הגדול ביותר בניו יורק, אגב) ובכל החגים היהודיים. B&H למי שמתעניין זה BRUCH HASHEM.

3. הם עושים הרבה מאוד עסקים עם ישראל, אבל יש הרבה מאוד רמאויות ועקיצות שמגיעות מכאן, כך שאני מניח שאם היית אומר שאתה מניגריה, היית מקבל בערך את אותו הפרצוף החמוץ.

4. אין בכלל מה להשוות עם J&R, בעוד שהם היו בערך באותה רמה לפני כ-5 שנים כיום B&H במחירים, בסחורה ובמקצועיות קפצו רמה אחת מעליהם.

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

riji כתב:אני חייב להוסיף שהמבחר שם אחלה אבל לי הציק דבר אחד בכל הביקורים שלי שם, ברגע שהם מזהים שאתה מישראל או שאתה אומר שאתה מישראל הם נעשים קרירים ולפעמים לא נחמדים. אין לי מושג למה.
בפעם האחרונה לא הזדהיתי והבחור היה ממש נחמד, עד שהגעתי לקופה והבחור ראה שהכרטיס אשראי ישראלי ופתאום הוא היה טיפה פחות נחמד.

לא ברור.
...
אני יכול לציין שהם ידעו שאני מישראל והיו מאוד אדיבים ולא מדובר באחד או שניים!
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

חנות מצוינת!
שם רכשתי את ה D80 שלי לפני שלוש שנים.
אני זוכר באמת שהיא פשוט נשפכה למוכר מאיזה צינור...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #9 

geblig,

פעם הבאה תלך בחנות ותביט למעלה - הרשתות מעל הראש של האנשים זה מסילות שמעבירות ציוד מהמחסנים לחנות. מדהים.

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #10 

הייתי רוצה שהפעם הבאה תהיה בקרוב...ייקח עוד זמן :עצוב:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #11 

oferlaor כתב: 2. הם סגורים בשבת (שזה יום הפעילות הגדול ביותר בניו יורק, אגב) ובכל החגים היהודיים. B&H למי שמתעניין זה BRUCH HASHEM.
...
למעשה זה "ברוך והירשל"...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #12 

pixies כתב:
oferlaor כתב: 2. הם סגורים בשבת (שזה יום הפעילות הגדול ביותר בניו יורק, אגב) ובכל החגים היהודיים. B&H למי שמתעניין זה BRUCH HASHEM.
...
...
צודק, אני גם שאלתי אותן למקור השם עקב השמועות שזה בעזרת השם וכדומה והמוכר אמר שזה על שם הבעלים ואשתו

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

כל הנושא של החבילות זה ענק, העובדה שאתה מסתובב בחנות, מקבל עצות, בכל תחנה נרשם ומקבל קבלה ואז בסוף משלם במרוכז על הכל ומקבל את זה ארוז בשקית - פשוט נפלא.

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

avirokach כתב:
pixies כתב:
...
...
צודק, אני גם שאלתי אותן למקור השם עקב השמועות שזה בעזרת השם וכדומה והמוכר אמר שזה על שם הבעלים ואשתו
...
צודקים גם אני שאלתי וזה נכון מקור השם הוא על בני זוג שהם הבעלים!

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”