ביקור בחנות B&H בניו יורק
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3728
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 857 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
ביקרתי בחנות B&H בניו יורק פשוט גן עדן פשוט לא נורמלי המבחר שיש שם בכל מה שקשור לאופטיקה מצלמות וידאו סטריאו.מאוד "נחמד לראות את אנשי המכירות שם כמעט כולם דתיים עם פאות.עכשיו אפשר להבין את הפרסומת של 012.
שלא תבינו לא נכון הם מאוד אדיבים.
בקיצור כדאי!!!!!!!!!!!!!!!למי שמבקר בניו יורק.
שלא תבינו לא נכון הם מאוד אדיבים.
בקיצור כדאי!!!!!!!!!!!!!!!למי שמבקר בניו יורק.
אני חייב להוסיף שהמבחר שם אחלה אבל לי הציק דבר אחד בכל הביקורים שלי שם, ברגע שהם מזהים שאתה מישראל או שאתה אומר שאתה מישראל הם נעשים קרירים ולפעמים לא נחמדים. אין לי מושג למה.
בפעם האחרונה לא הזדהיתי והבחור היה ממש נחמד, עד שהגעתי לקופה והבחור ראה שהכרטיס אשראי ישראלי ופתאום הוא היה טיפה פחות נחמד.
לא ברור.
בפעם האחרונה לא הזדהיתי והבחור היה ממש נחמד, עד שהגעתי לקופה והבחור ראה שהכרטיס אשראי ישראלי ופתאום הוא היה טיפה פחות נחמד.
לא ברור.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אולי העובד עצמו היה ישראלי...
בכ"א כשהייתי שם לא היה לי שום בעיה
בכ"א כשהייתי שם לא היה לי שום בעיה
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
לא ניראה לי, בכל מקרה אני מדבר על כמה וכמה פעמים שונות ואני לא מדבר על משהו חריג, פשוט תחושה מעט לא נעימה כל עוד הם חושבים שאני סתם תייר ועד לרגע שאני מזוהה כישראלי.ivanhoe888 כתב:אולי העובד עצמו היה ישראלי...
בכ"א כשהייתי שם לא היה לי שום בעיה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
1. B&H ידועים בתור מעוז חרדי באמצע ניו יורק, הם יעילים חכמים ועובדים נכון - פשוט להוריד את הכובע. רק לראות את הלוגיסטיקה כשיש יום עמוס, או איך שהחבילות זורמות מעל הראשים של האנשים (קל לפספס - התקרה כוללת מעברים ממוכנים רבים של סחורות שעוברות בפועל מעל הראשים של האנשים...).
2. הם סגורים בשבת (שזה יום הפעילות הגדול ביותר בניו יורק, אגב) ובכל החגים היהודיים. B&H למי שמתעניין זה BRUCH HASHEM.
3. הם עושים הרבה מאוד עסקים עם ישראל, אבל יש הרבה מאוד רמאויות ועקיצות שמגיעות מכאן, כך שאני מניח שאם היית אומר שאתה מניגריה, היית מקבל בערך את אותו הפרצוף החמוץ.
4. אין בכלל מה להשוות עם J&R, בעוד שהם היו בערך באותה רמה לפני כ-5 שנים כיום B&H במחירים, בסחורה ובמקצועיות קפצו רמה אחת מעליהם.
2. הם סגורים בשבת (שזה יום הפעילות הגדול ביותר בניו יורק, אגב) ובכל החגים היהודיים. B&H למי שמתעניין זה BRUCH HASHEM.
3. הם עושים הרבה מאוד עסקים עם ישראל, אבל יש הרבה מאוד רמאויות ועקיצות שמגיעות מכאן, כך שאני מניח שאם היית אומר שאתה מניגריה, היית מקבל בערך את אותו הפרצוף החמוץ.
4. אין בכלל מה להשוות עם J&R, בעוד שהם היו בערך באותה רמה לפני כ-5 שנים כיום B&H במחירים, בסחורה ובמקצועיות קפצו רמה אחת מעליהם.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

אני יכול לציין שהם ידעו שאני מישראל והיו מאוד אדיבים ולא מדובר באחד או שניים!riji כתב:אני חייב להוסיף שהמבחר שם אחלה אבל לי הציק דבר אחד בכל הביקורים שלי שם, ברגע שהם מזהים שאתה מישראל או שאתה אומר שאתה מישראל הם נעשים קרירים ולפעמים לא נחמדים. אין לי מושג למה.
לא ברור....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
geblig,
פעם הבאה תלך בחנות ותביט למעלה - הרשתות מעל הראש של האנשים זה מסילות שמעבירות ציוד מהמחסנים לחנות. מדהים.
פעם הבאה תלך בחנות ותביט למעלה - הרשתות מעל הראש של האנשים זה מסילות שמעבירות ציוד מהמחסנים לחנות. מדהים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למעשה זה "ברוך והירשל"...oferlaor כתב: 2. הם סגורים בשבת (שזה יום הפעילות הגדול ביותר בניו יורק, אגב) ובכל החגים היהודיים. B&H למי שמתעניין זה BRUCH HASHEM....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
צודק, אני גם שאלתי אותן למקור השם עקב השמועות שזה בעזרת השם וכדומה והמוכר אמר שזה על שם הבעלים ואשתוpixies כתב:למעשה זה "ברוך והירשל"...oferlaor כתב: 2. הם סגורים בשבת (שזה יום הפעילות הגדול ביותר בניו יורק, אגב) ובכל החגים היהודיים. B&H למי שמתעניין זה BRUCH HASHEM.......
-
big007
-
- חבר מביא חבר

צודקים גם אני שאלתי וזה נכון מקור השם הוא על בני זוג שהם הבעלים!avirokach כתב:צודק, אני גם שאלתי אותן למקור השם עקב השמועות שזה בעזרת השם וכדומה והמוכר אמר שזה על שם הבעלים ואשתוpixies כתב:למעשה זה "ברוך והירשל"...oferlaor כתב: 2. הם סגורים בשבת (שזה יום הפעילות הגדול ביותר בניו יורק, אגב) ובכל החגים היהודיים. B&H למי שמתעניין זה BRUCH HASHEM..........