לפי התיאור שלך אתה בכלל מחובר ב-AV (קומפוזיט).
מה שמרטין מנסה להסביר לך - על מנת לראות באיכות הטובה ביותר בממיר של YES יש לבצע את הפעולות הנ"ל:
לקנות ממיר מחיבור SCART ל- קומפוננט,כבל SCART באיכות טובה,כבל קומפוננט איכותי.
לחבר כבל SCART בין ממיר YES לממיר שקנית,בצידו השני לחבר כבל קומפוננט שמתחבר לכניסות קומפוננט במסך,להגדיר
הממיר של YES לעבודה בSCART RGB.
בהצלחה
(אל תשכח לחבר את הכבל אדום /לבן בין אודיו OUT בממיר של YES לבין אודיו IN במסך)
1. תקבל שינוי משמעותי מאוד.
2. יש אין ספור חברות לכבלים.
3. מה הקשר לתומך HDTV?.המסך שלך תומך בכך!
דרך אגב- את הבירור אם המסך תומך או לא ב-HDTV היית אמור לעשות לפני הקנייה.
קודם כל עשיתי את הבירור הזה ואמרו לי שהיא תומכת ורק על-פי זה קניתי...!!!
עכשיו תראה... כששאלתי לגבי איך יודעים אם יש לי תמיכה של HDTV ואיך מבררים את זה על הטלוויזיה עצמה, אז MartinHSabag רשם לי לבדוק אם יש לי כניסת DVI (כי אין לי כניסת HDMI) ומהבדיקה גיליתי שאין לי - והבנתי מזה שאין לי אפשרות לקבל בטלוויזיה שידור של HD למרות שאמרו לי שהיא תומכת ובכל מקום שמוכרים אותה, חנות או אינטרנט, רשום שהיא תומכת...
ועכשיו אני כבר מבולבל...
איך אני יודע אם אפשר לקבל בה סופית ? להסתמך על מה שכתבו ואמרו עליה ? או שיש בדיקה שעושה את זה ?
ומה לעזאזל אומרת העובדה שאין לי כניסת HDMI ואפילו לא DVI...
אה וכמובן שוב... יש המלצות לחברה טובה לכבלים ולממיר שדיברת עליהם? וסביב איזה מחיר זה נע?
וכמובן מאוד חשוב - תודה על כל העזרה והמידע !!! המון המון תודה !!!
1. יש TRANSCODER שאתה יכול לרכוש באתר במחיר נמוך יחסית (תזכור לציין שאתה חבר באתר). ה TRANSCODER כולל כבלי COMPONENT שאתה תחבר ל מסך. לא צריך כבלים נוספים.
2. כנראה שהטלויזיה יכולה לקלוט תבנים HD שתוריד מה INTRNET למשל, אבל לא תוכל לקבל תכנים HD משידורים של YES או HOT העתידים מתישהו ולא מהפורמטים של DVD חדשים (BLU RAY-HD DVD).
טוב, אני מניח שאתה מדבר על קליטת HD. על מה שקראתי באתר וב INTERNET. גם השידורים של HD דורשים היום כיבור מאובטח (HDMI או DVI שיעמוד בתקנים של הבטחה HTCP) וגם הפרומטים של DVD הכדשים.
טוב אם יש פה מישהו שעומד לאשר לי את העיניין המבאס הזה אני מבקש שיגיד את זה עכשיו...
שאני אוכל להרים טלפון ל-ניופאן ולנסות לסדר את העיניין מולם - אולי לבקש שידרוג לדגם 37WL56...
אבל...
אם מישהו יגיד לי שאין צורך והדגם שלי 37WL55 מספיק טוב גם לעתיד (וירגיע אותי מאוד על הדרך...!) אני יותר מאשמח...