עזרה בהתלבטות לפני קניה
אני רוצה לקנות סטרימר לאחר שנוכחתי לגלות ש-PS3 לא עושה את העבודה גם
כאשר מחברים אותו בכבל רשת (תתקנו אותי אם אני טועה).
כרגע אני מתלבט בין אקסטרימר פרו או פוקפורון.
לפי מה שאני ראיתי, ההיתרונות שיש לאקס על הפוקפ' זה המחיר והיכולת להתקין הארד דיסק 3.5 (שזה משמעותית
יותר זול).
אשמח לשמוע את דעתכם וכמובן פתוח להצעות אחרות.
כאשר מחברים אותו בכבל רשת (תתקנו אותי אם אני טועה).
כרגע אני מתלבט בין אקסטרימר פרו או פוקפורון.
לפי מה שאני ראיתי, ההיתרונות שיש לאקס על הפוקפ' זה המחיר והיכולת להתקין הארד דיסק 3.5 (שזה משמעותית
יותר זול).
אשמח לשמוע את דעתכם וכמובן פתוח להצעות אחרות.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בפופקורן ניתן להתקין דיסק 3.5״, יש שלט טוב יותר, יש יתרון בהזרמה של תכנים ברשת, יש תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי ותמיכה בתפריטים (שלא קיימת באקסטרימר כלל), לפופקורן יש מגוון אפשרויות JB רחב יותר ואיכותי יותר (נכון להיום, בפער גדול).
לאקסטרימר יש תמיכה מושלמת בעברית, כשלפופקורן יש תמיכה בממשק ובכתוביות בעברית (מוצגים תקין), אך שמות הקבצים והתיקיות מוצגים בעברית הפוכה (אמור להיפתר בהמשך-לפי זיו בקרוב).
לאקסטרימר יש תמיכה מושלמת בעברית, כשלפופקורן יש תמיכה בממשק ובכתוביות בעברית (מוצגים תקין), אך שמות הקבצים והתיקיות מוצגים בעברית הפוכה (אמור להיפתר בהמשך-לפי זיו בקרוב).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הPS3 בדיוק קיבל כנראה איזו מערכת שאומרת - שאפשר לשכוח ממנו ממזרימדיה (חפש בפורום הקונסולות). הוא ככל הנראה מזהה סרטים פיראטיים!
מעבר לכך - ידידינו הטוב אירוס ענה על כל שאלותיך.
מעבר לכך - ידידינו הטוב אירוס ענה על כל שאלותיך.
איזה תפריטים יש ב POP שאין ב XT ?Irus כתב:בפופקורן ניתן להתקין דיסק 3.5״, יש שלט טוב יותר, יש יתרון בהזרמה של תכנים ברשת, יש תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי ותמיכה בתפריטים (שלא קיימת באקסטרימר כלל), לפופקורן יש מגוון אפשרויות JB רחב יותר ואיכותי יותר (נכון להיום, בפער גדול).
לאקסטרימר יש תמיכה מושלמת בעברית, כשלפופקורן יש תמיכה בממשק ובכתוביות בעברית (מוצגים תקין), אך שמות הקבצים והתיקיות מוצגים בעברית הפוכה (אמור להיפתר בהמשך-לפי זיו בקרוב)....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מגניב אז העדיפות היא לפוקפורן שדרך אגב לא ציינתי אבל התכוונתי ל-A110 כי החדש מאוד יקר?
*תיקון עכשיו שמתי לב שיצאה פוקפו' A-200 ואין ביקורת שלו באתר מה ההבדל בינו לבין A110?
המחיר הזה הגיוני?
850 שקל Popcorn Hour A200 ב-K S P..
זה יוצא בדיוק כמו האקס פרו..
http://k s p.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10059
שההבדל במחיר נעלם מה דעתכם אקס פרו או A200 או A110?
אני כבר מת לקנות ה-PS3 שלי התחיל לזייף בניגון סרטים אחרי העידכון.[/url]
*תיקון עכשיו שמתי לב שיצאה פוקפו' A-200 ואין ביקורת שלו באתר מה ההבדל בינו לבין A110?
המחיר הזה הגיוני?
850 שקל Popcorn Hour A200 ב-K S P..
זה יוצא בדיוק כמו האקס פרו..
http://k s p.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10059
שההבדל במחיר נעלם מה דעתכם אקס פרו או A200 או A110?
אני כבר מת לקנות ה-PS3 שלי התחיל לזייף בניגון סרטים אחרי העידכון.[/url]
- Irus
- חבר מביא חבר

ה-A200 זה הדגם החדש, יש בו מספר שיפורים לעומת ה-110 והוא גם יקבל בעתיד עדכון משמעותי, בניגוד לדגמים הישנים.
המחיר נכון, והיום ניתן להשיג אותו בארץ, כולל שנת אחריות מקומית, בזול יותר מאשר בקנייה ישירות מהיצרן.
המחיר נכון, והיום ניתן להשיג אותו בארץ, כולל שנת אחריות מקומית, בזול יותר מאשר בקנייה ישירות מהיצרן.
- Irus
- חבר מביא חבר

תשמע, אני מרגיש שאני קצת חוזר על דברים שכבר אמרתי בתחילת השרשור.
לפופקורן יש מספר יתרונות, הוא מנגן טוב יותר תכני בלו-ריי, יש לו תמיכה של תפריטי בלו-ריי (חלקית), יש לו שלט טוב יותר, הוא מזרים טוב יותר (במיוחד כשמדובר על תוכן טובעני דרך הרשת), יש לו אפשרויות JB מתקדמות יותר.
אז מן הסתם ה-A200 נותן יותר, ובנוי לתכנים מתקדמים יותר, אם תנצל את היכולות האלה, עכשיו או בשלב מאוחר יותר, זה כבר תלוי בך...
לפופקורן יש מספר יתרונות, הוא מנגן טוב יותר תכני בלו-ריי, יש לו תמיכה של תפריטי בלו-ריי (חלקית), יש לו שלט טוב יותר, הוא מזרים טוב יותר (במיוחד כשמדובר על תוכן טובעני דרך הרשת), יש לו אפשרויות JB מתקדמות יותר.
אז מן הסתם ה-A200 נותן יותר, ובנוי לתכנים מתקדמים יותר, אם תנצל את היכולות האלה, עכשיו או בשלב מאוחר יותר, זה כבר תלוי בך...