עזרה מבעלי ניסיון עם nvidia tvout ל svideo

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

:roll: אני מעוד מבואס מהתוצעה שקעלבתי היום , סוף סוף מצתעתי זמן לחבר את ה HTPC
ל CRT שבסלון, אני עובד עם 9400GT, ניסיתי 3 מפצלים מ TVOUT, ניסיתי לפחות 4 כבלי SVIDEO
שונים, כלום ,לא מזהה את הטלויזיה ונקודה, זכרון לי ש ב XP היה ניתן לחור בין לוח הבקרה ה קלסי של nvidia
לבין החדש, אבל אני עובד עם ויסטה ,FORSWARE אחרון ,ניסיתי גם את זה שבה עם הכרטיס מסך,
עדיען בלי שום תוצעה ,מה יכולה להיות הבעיה ? פשוט חבל לי לבזבז את הזמן על זה כבר,
אני קונה פלזמה אחרי המשכורת ,אבל בכל זאת עם מישהוא מוכן לעזור לי עם זה, אני ישמח.
*ניסיתי ב 2 כניסות ה SVIDEO שיש בטלויזיה )בעבר חיברתי לשם מחשב נייד ישן וזה עבד, אז אין בעיה עם הכניסות, יס מחבור דרך זה גם), ניסיתי גו קומפוסיט ו קומפוננט דרך המאתמים ,גם כבל SVIDEO ישיר ללא מתאמים ,אבל שוב ללא שום תוצעה ,לא מזהה את הטלויזיה ,העם התקנה של XP תעזור פה ? בכל זאת סוג חיבור ישן וזה ?

Dimka
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

אתה צריך כבל כזה:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9811

עריכה:
הערה חשובה, הכבל אמור להיות מותאם ל-NVIDIA

תחבר עם SVIDEO, כי לי לא עבדה יציאת composite (יש לי גם 9400GT), ותנסה להדליק מחדש את המחשב במצב הזה (תוודא שבחרת כניסת SVIDEO בטלויזיה שלך).
לאחר שנכנסת לחלונות, דרך שינוי הרזולוציות תעשה extend. אם זה לא עבד, תנסה לחפש דרך הפאנל של NVIDIA כדי להוציא אות SVIDEO (שם גם אפשר לכוונן את התמונה) - אם לא טועה זה Set up multiple displays.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אחי ניסיתי כבר הכל ,
קראתי על הבעיה ,עקרונית זה תלוי בדרייברים ,מהמלצות שהבנתי שצריך להתקין את
הפאנל הישן של nvidia ,עוד לא ניסיתי את זה ,דבר שני, המחשב צריך לזהות התנגדות של 75 אום
כדי להבין שמחבורת בכלל טלויזיה ,אני ינסה דרך הקופסת מיתוג שיש לי לחבר היום ,נראה עם ככה הוא יזהה.
זה ממתג עקטיבי בכל זאת עם מעגל חשמלי ,אז בטוח שהמחשב יזהה שמחבר משהוא ל SVIDEO.
אבל שוב לא רק אני תקוע עם הבעיה הזאת ,יש איזה שרשור בפורומים של NVIDIA לגבי זה,וכמו שאמרתי ,ניסיתי גם דרך 3 מתאמים שונים
ודרך 4 כבלים שונים, אז בטוח משהוא פה בדרייבים לדעתי ,או שאני ינסה עם דייבר ישן להתקין.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

עדכון ,טוב נראה שהפתרון הוא ,או להתקין XP ולעבוד עם הפאנל הישן שזה לא בה בחשבון .
או לעשות שינוי ב רגיסטרי בויסטה כדי לעבור לפאנל הישן ,ואז ניתן כבר לגדיר את כל הדברים כמו שצריך ..
אני ינסה שיהיה בבית . אבל גם ככה אני יפתר מהכרטיס בקרוב ,אז עולי כדי להחליף ל ATI
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”