למה צריך לרסט את הפופקורן כל יום ??
אז הבעייה היא כזאת:
בפופקורן A-110 מותקנים דיסק פנימי, דיסק חיצוני (עם ספק) ודונגל לטובת תקשורת אלחוטית. בנוסף JUKBOX רץ על הכונן החיצוני. הבעייה היא שאחת ליום או יומיים אני נאלץ לרסט את הסטרימר על מנת להצליח להריץ את הסרטים מהכונן החיצוני (גם דרך JB וגם בלי). הבעייה היא מאד רנדומלית ואין איזשהו סנריו מדויק שאפשר לתאר. זאת ועוד... לפעמים סרט שלא מתנגן ברגע מסוים יצליח להתנגן בניסיון השלישי או הרביעי. האינטואציה שלי אומרת שיש כאן איזשהי בעיה בתקשורת בין הסטרימר לכונן החציוני. יכול להיות שיותר מידי צרכנים שמחוברים לפופקורן גורמים לו קצת לקרטע ? יש מצב אולי להחליף את הכבל USB של הכונן החיצוני לקצר יותר ??
בקיצור, אני בכיוון או שזה זו סתם תיאוריה מופרכת ??
תודה
בפופקורן A-110 מותקנים דיסק פנימי, דיסק חיצוני (עם ספק) ודונגל לטובת תקשורת אלחוטית. בנוסף JUKBOX רץ על הכונן החיצוני. הבעייה היא שאחת ליום או יומיים אני נאלץ לרסט את הסטרימר על מנת להצליח להריץ את הסרטים מהכונן החיצוני (גם דרך JB וגם בלי). הבעייה היא מאד רנדומלית ואין איזשהו סנריו מדויק שאפשר לתאר. זאת ועוד... לפעמים סרט שלא מתנגן ברגע מסוים יצליח להתנגן בניסיון השלישי או הרביעי. האינטואציה שלי אומרת שיש כאן איזשהי בעיה בתקשורת בין הסטרימר לכונן החציוני. יכול להיות שיותר מידי צרכנים שמחוברים לפופקורן גורמים לו קצת לקרטע ? יש מצב אולי להחליף את הכבל USB של הכונן החיצוני לקצר יותר ??
בקיצור, אני בכיוון או שזה זו סתם תיאוריה מופרכת ??
תודה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אופיר28,
כבר דיברו על זה מספר פעמים, במידה והדיסק הפנימי גורם להתחממות, עדיף לבצע כיבוי מלא למכשיר ולא להשאיר אותו במצב המתנה.
מכשירים רבים מחברות אחרות מבצעים אתחול מלא אוטומטית בכל הדלקה. במידה וזה עוזר, לא נורא לאתחל את המכשיר פעם ביום-יומיים (גם אם זה אומר פשוט לבצע כיבוי מלא, ובהדלקה למחרת המכשיר יבצע אתחול).
כבר דיברו על זה מספר פעמים, במידה והדיסק הפנימי גורם להתחממות, עדיף לבצע כיבוי מלא למכשיר ולא להשאיר אותו במצב המתנה.
מכשירים רבים מחברות אחרות מבצעים אתחול מלא אוטומטית בכל הדלקה. במידה וזה עוזר, לא נורא לאתחל את המכשיר פעם ביום-יומיים (גם אם זה אומר פשוט לבצע כיבוי מלא, ובהדלקה למחרת המכשיר יבצע אתחול).
שוב אני חוזר אליכם...
אז עשינו ניסוי קטן - הסרתי את הכיסוי העליון של ה-A-110 למספר ימים והשארתי את הפופקורן עובד עם הדיסק הפנימי.. אחרי יומיים של עבודה חלקה חשבתי שהגעתי למנוחה והנחלה.... ואז הפציח השחר ובצעתי עוד בדיקה היום בבוקר. נכנסתי לכונן החיצוני דרך הפופקורן והרצתי את קובץ ה- INDEX שהג`וקבוקס יצר. להפתעתי קיבלתי את ההודעה המוכרת "There in no content...." . בנוסף, כשאני מנגן את הסרטים ישירות מהכונן (דרך התיקיות ולא דרך הג`וקבוקס) הכל עובד.
אחרי כיבוי והדלקה של הכונן העסק כמובן חזר לעבוד.
יש למישהו מושג מה הולך פה ?
אז עשינו ניסוי קטן - הסרתי את הכיסוי העליון של ה-A-110 למספר ימים והשארתי את הפופקורן עובד עם הדיסק הפנימי.. אחרי יומיים של עבודה חלקה חשבתי שהגעתי למנוחה והנחלה.... ואז הפציח השחר ובצעתי עוד בדיקה היום בבוקר. נכנסתי לכונן החיצוני דרך הפופקורן והרצתי את קובץ ה- INDEX שהג`וקבוקס יצר. להפתעתי קיבלתי את ההודעה המוכרת "There in no content...." . בנוסף, כשאני מנגן את הסרטים ישירות מהכונן (דרך התיקיות ולא דרך הג`וקבוקס) הכל עובד.
אחרי כיבוי והדלקה של הכונן העסק כמובן חזר לעבוד.
יש למישהו מושג מה הולך פה ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אתה ממש לא הראשון, והבעיה שלך היא בכלל לא הדיסק הקשיח!
הבעיה בדונגל לתקשורת אלחוטית, הוא סובל מניתוקים קבועים!
גם אני אכלתי ממנו מרורים, מחוסר ברירה עברתי לרשת קווית.
אחד הדברים שאולי יכולים להקל במעט את הבעיה הוא מתן כתובת קבועה ל A-110
אם עוד לא קיימת כזאת ואתה עובד עם DHCP.
קח בחשבון שכל עלייה ממצב של Stand By הפופקורן מעלה את שירותי הרשת (טוען אותם)
ולוקח לו זמן להתחבר מחדש לרשת ולראות את השיתופים שלך (גם ברשת קווית גם באלחוטית)
עם הדונגל האלחוטי של פופקורן (השחור תקן "N" המקורי) יש ב 50% מהפעמים
בעיות בדיוק בשלב ההתחברות (כמובן בכפוף לתצורת הרשת שלך!)
הבעיה בדונגל לתקשורת אלחוטית, הוא סובל מניתוקים קבועים!
גם אני אכלתי ממנו מרורים, מחוסר ברירה עברתי לרשת קווית.
אחד הדברים שאולי יכולים להקל במעט את הבעיה הוא מתן כתובת קבועה ל A-110
אם עוד לא קיימת כזאת ואתה עובד עם DHCP.
קח בחשבון שכל עלייה ממצב של Stand By הפופקורן מעלה את שירותי הרשת (טוען אותם)
ולוקח לו זמן להתחבר מחדש לרשת ולראות את השיתופים שלך (גם ברשת קווית גם באלחוטית)
עם הדונגל האלחוטי של פופקורן (השחור תקן "N" המקורי) יש ב 50% מהפעמים
בעיות בדיוק בשלב ההתחברות (כמובן בכפוף לתצורת הרשת שלך!)
תודה, ידידי.
השאלה אם יכול להיות קשר בין הדונגל לבעייה שלי. בעקרון הסיבה העיקרית שהתקנתי את הדוגל היא העברת קבצים מהמחשב לכונן החיצוני בסטרימר ולטובת הרצת הג`וקבוקס בכונן הסטרימר. אני לא מבין את הקשר בין הדונגל לבין פתיחת קובץ האינדקס בכונן הסטרימר. הרי ברגע שנוצר הקובץ אין כבר משמעות לדונגל, לא ?
ולצערי, עקב המיקום של הראוטר חיבור קווי כרגע לא אקטואלי.
השאלה אם יכול להיות קשר בין הדונגל לבעייה שלי. בעקרון הסיבה העיקרית שהתקנתי את הדוגל היא העברת קבצים מהמחשב לכונן החיצוני בסטרימר ולטובת הרצת הג`וקבוקס בכונן הסטרימר. אני לא מבין את הקשר בין הדונגל לבין פתיחת קובץ האינדקס בכונן הסטרימר. הרי ברגע שנוצר הקובץ אין כבר משמעות לדונגל, לא ?
ולצערי, עקב המיקום של הראוטר חיבור קווי כרגע לא אקטואלי.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
הצעה! נתק אותו (את הדונגל כמובן) ליומיים שלושה אולי אפילו ארבעה, שים לב שלא יהיו תקיעות (99,9%)
אם חיובי
אנחנו נעולים על הבעיה ואפשר יהיה להמשיך משם, לכל דבר יש פיתרון,
רק חייבים להבין בדיוק איפה הבעיה, לפי התיאור שלך זה די ברור, רק בוא נהיה בטוחים!
אם חיובי
רק חייבים להבין בדיוק איפה הבעיה, לפי התיאור שלך זה די ברור, רק בוא נהיה בטוחים!