בעיה באפשרות לשנות את תצוגת המחשב לתצוגה בטלויזיה ע"י חיבור HDMI

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
mor4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
ברשותי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 8200 ומסך LCD של טושיבה CV501, אשר מחוברים עם כבל HDMI

הבעיה היא שברב הפעמים שאני ניגש לבחירת רזולוציה על מנת לשנות את התצוגה מהמסך מחשב לתצוגה של הטלויזיה, קיימת האופציה של מסך המחשב בלבד למרות שהכבל תקין ,הטלויזיה דלוקה על כניסה HDMI3
המוזר הוא שלפעמים כאשר אני משחק עם המחשב ,כלומר מכבה אותו ומדליק את הטליוזיה זה מעורר את האפשרות ואז אני יכול באמת לבחור בתצוגה מס' 2 של טלויזיה(ב 90% זה לא מצליח ).

עכשיו למשל ניסתי כבר כמה פעמיים לכבות ולהדליק, לשחק עם הכניסה לטלויזיה,לכבות תמסך מחשב ומה לא אבל כלום לא מצליח, אתמול בצורה שלא ברורה כן הצלחתי ואני לא יודע מה הבעיה.

אני יודע שאם הכבל לא היה תקין אז כלל לא הייתי מצליח לראות אבל נראה לי שחוסר ידע שלי בהגדרות גורם לבעיה הזו.

אודה לכם על פתרון לבעיה

שבוע טוב

שמוליק

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #2 

זה נשמע כמו מגע לא תקין או כבל לא תקין.
HDMI הוא דו כיווני ומזהה את ההתקן אליו הוא מחובר.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

mor4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

הכבל HDMI ברשותי זמן קצר יחסית של 3-4 חודשים והוא עלה לי 40 שקלים,אמנם מדובר בכבל זול ולא של חברה ממותגת אבל נראה לי מוזר כיוון שהוא סה"כ עבד, את החיבורים חיברתי כבר מחדש בצורה הכי טובה שיש ,האם לא מדובר בהגדרות?
אם אין פתרון אחר אקנה כבל חדש, כמה עליי להשקיע בכבל כזה ביחוד שהאורך שאני צריך הוא מינימום 3 מטר? האם יש באמת הבדל באיכות בכבלים של 50 ש"ח והאם כדאי להשקיע יותר?

maccabi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

כשאתה נכנס לרזולוציית מסך תלחץ" זהה" ואז ישר יופיע, אם לא תנסה את אותה אופציה רק דרך התוכנה של הNVIDIA CONTROL PANEL.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”