58V10 למרחק 3.2 מטר
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
MIMZAK כתב:שלום רב
הכיוון לרכוש מסך גדול והמרחק הינו 3.2 האם כדאי במיוחד לשידורי SD
שידורי HD מן הסתם יראו טוב במרחק כזה
אך איכות שידור של הוט ב-SD איך תהיה התוצאה...
MIMZAK
לדעתי זה יראה מצויין . הכי טוב גש לחנויות מתמחות באזור מגוריך . ושב מול המסך במרחק של 3.2 מטר
וראה אם זה נראה לך טוב בשידורי SD .
בשידורי HD אתה יכול גם לשבת 2 מטר מהמסך .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הכל תלוי בסוג וכמות התוכן שהוא יצרוך. אם הוא יצפה בערוץ 1 כ-90 אחוז מהזמן אזי אין לו שום סיבה לרכוש מסך הגדול מ-42 אינץ' אך אם ברוב הזמן הוא יראה תכני SD נורמליים וכמות נכבדה של תכני HD אז זה משנה את כל התמונה לטובת רכישת ה-58V10.asaf23 כתב:השידור עצמו גרוע
נסה לצפות בספורט 1 מ-3 מטר בחנות ודווח לנו...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נילס - זה גם לא מדוייק.
השאלה היא מה השיקולים שלו. אני מעדיף לסבול מה SD גם אם אני רואה 70% SD, אבל כשאני צופה בHD - אני רוצה להנות. גם לא נראה לי שייראו "גרוע"
השאלה היא מה השיקולים שלו. אני מעדיף לסבול מה SD גם אם אני רואה 70% SD, אבל כשאני צופה בHD - אני רוצה להנות. גם לא נראה לי שייראו "גרוע"
תלוי באמת כמה הולכים לראות HD. אם הרוב זה SD אז זה חסר טעם אבל אם הרוב זה HD אז אין כזה דבר גדול מדי.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אני הייתי בוחר במסך 50 אינטש לשימושים כמו שלך ,אלא אם אתה מתכוון לעבור לשידורי HD (סטרימרים ,ממירים )
בכל מקרה אין כמו מראה עיניים בחנות לפני הקנייה
בכל מקרה אין כמו מראה עיניים בחנות לפני הקנייה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
לפי דעתי ונסיוני, כל צפיה במקור SD, ולא חשוב איזה ערוץ ואיזה ספק תוכן - אתה תיראה זוועה. אין שום מסך שיש לו מספיק אינטלגנציה מלאכותית כדי למלא תמונה בפיקסלים בזמן אמיתי. כשמתרחקים זה פחות בולט, אבל בדול המסך ובמרחק שלך - זה יהיה נורא.
כמו שאמרו הכל תלוי במינון, כל צפיה ב SD תהיה חוויה איומה, השאלה היא רק כל כמה זמן תעשה את זה.
כמו שאמרו הכל תלוי במינון, כל צפיה ב SD תהיה חוויה איומה, השאלה היא רק כל כמה זמן תעשה את זה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

לא כל מקור SD הוא נורא כפי שאתה סובר - יש מספיק תכני SD שמוצגים בצורה נורמלית על מסכי פלאזמה - כגון ערוצי סרטים, ערוץ 10/22, סרטי DVD מלאים ועוד'.nir11 כתב:לפי דעתי ונסיוני, כל צפיה במקור SD, ולא חשוב איזה ערוץ ואיזה ספק תוכן - אתה תיראה זוועה. אין שום מסך שיש לו מספיק אינטלגנציה מלאכותית כדי למלא תמונה בפיקסלים בזמן אמיתי. כשמתרחקים זה פחות בולט, אבל בדול המסך ובמרחק שלך - זה יהיה נורא.
כמו שאמרו הכל תלוי במינון, כל צפיה ב SD תהיה חוויה איומה, השאלה היא רק כל כמה זמן תעשה את זה....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

איך הגעת לחצי מטר??nir11 כתב:תסתכל על הסוני (?) שלך ממרחק חצי מטר כשהוא מציג את אחד המקורות שתארת. איך רואים?...
אני צופה במסך סוני בגודל 46 אינץ' (מעבד תמונה איכותי) ממרחק של כ-2.5 מטרים וממש איני מתלונן אך אם הייתה לי פלאזמה איכותית אז היה טוב אפילו עוד יותר.
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אז לדעתי חבל לרכוש את המסך הנ"ל.. אם זה רק ל SD...עם כל הצער שבלא לקנות אותו...MIMZAK כתב:רוב הצפייה תהיה SD ואולי מעבר לחבילת HD בקרוב...
כי הוא באמת מסך מצוין, אני נהנה ממנו מאוד אבל רוב הצפייה שלי היא ל HD...מעט מאוד SD.
למה שלא תקנה איזה סטרימר יחד איתו ותתחיל לחגוג...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
זו פשוט הבעיה ......................
אנשים מעונינים לרכוש מסכים כמה שיותר גדולים . ועדיין להשאר מחוברים לשידורי SD . שהם בישראל הכי גרועים שיש .
ראיתי שידורי SD דרך צלחת פרטית וזה נראה בהרבה יותר טוב . מאיכות השידור של יס והוט .
לכן המלצתי היא ......... לכל המעוניינים לרכוש מסכים איכותיים וגדולים . הנאה מאיכות המסך תוכלו לקבל אך ורק בתכני HD .
1. יס או הוט HD .
2. סטרימר .
3. נגן בלוריי .
אנשים מעונינים לרכוש מסכים כמה שיותר גדולים . ועדיין להשאר מחוברים לשידורי SD . שהם בישראל הכי גרועים שיש .
ראיתי שידורי SD דרך צלחת פרטית וזה נראה בהרבה יותר טוב . מאיכות השידור של יס והוט .
לכן המלצתי היא ......... לכל המעוניינים לרכוש מסכים איכותיים וגדולים . הנאה מאיכות המסך תוכלו לקבל אך ורק בתכני HD .
1. יס או הוט HD .
2. סטרימר .
3. נגן בלוריי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"