HDMI
-
oren_vegas
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי שמי אורן
רכשתי דירה,וכרגע היא בשלב של היציקות קירות
יהיו לי צינורות 16 מ"מ לחדרים,ובסלון תהיה המרכזיה
שאלתי היא:
אצטרך להעביר כבלים HDMI לחדרים,ובצינור 16 מ"מ הראש לא יעבור,
האם אני יכול לחתוך את החוט להעבירו בצינור ואז להלחים?
האם זה לא יפגע באיכות ובסאונד?
האם ככל שלוקחים כבל יותר ארוך (10-15 מ')האיכות תרד?
המטרה היא לחבר סטרימר בסלון ולחברם ל 2-3 מסכים בחדרים .
תודה מראש
רכשתי דירה,וכרגע היא בשלב של היציקות קירות
יהיו לי צינורות 16 מ"מ לחדרים,ובסלון תהיה המרכזיה
שאלתי היא:
אצטרך להעביר כבלים HDMI לחדרים,ובצינור 16 מ"מ הראש לא יעבור,
האם אני יכול לחתוך את החוט להעבירו בצינור ואז להלחים?
האם זה לא יפגע באיכות ובסאונד?
האם ככל שלוקחים כבל יותר ארוך (10-15 מ')האיכות תרד?
המטרה היא לחבר סטרימר בסלון ולחברם ל 2-3 מסכים בחדרים .
תודה מראש
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כל עוד אתה עדיין בהתחלה תשים צינורות 29 וכך תוכל להעביר את הכבל ישירות עם הראש.
לא כל הכבלים אפשר לחתוך ולהלחים כי אתה משנה את ההתנגדויות על ידי הלחמה ויש כבלים שלא יעבדו.
אם אתה עדיין רוצה להשאר עם צינור 16, כבל עם ראש פריק יעלה לך יקר מאוד. ישנם מפצלים HDMI אשר שולחים את האות על גבי כבלי רשת ובקצה השני ישנו מקלט וממנו מתחבר כבל HDMI למכשיר.
אתה יכול לרכוש כמה סטים ומפצל זה יעלה יותר זול מאשר מפצל ומרחיק באותו מכשיר.
עוד שאלה, כיצד אתה מתכוון לשלוט על המכשיר מרחוק? אתה צריך גם סט עיניות לכל מסך...
כפי שאתה רואה הסיפור לא כזה פשוט ושווה להתיעץ עם בעל מקצוע ולקבל הצעות מחיר לכל מני מכשירים כי אחרי הנחת צנרת כבר מאוד קשה לשנות את התשתיות המוכנות...
לא כל הכבלים אפשר לחתוך ולהלחים כי אתה משנה את ההתנגדויות על ידי הלחמה ויש כבלים שלא יעבדו.
אם אתה עדיין רוצה להשאר עם צינור 16, כבל עם ראש פריק יעלה לך יקר מאוד. ישנם מפצלים HDMI אשר שולחים את האות על גבי כבלי רשת ובקצה השני ישנו מקלט וממנו מתחבר כבל HDMI למכשיר.
אתה יכול לרכוש כמה סטים ומפצל זה יעלה יותר זול מאשר מפצל ומרחיק באותו מכשיר.
עוד שאלה, כיצד אתה מתכוון לשלוט על המכשיר מרחוק? אתה צריך גם סט עיניות לכל מסך...
כפי שאתה רואה הסיפור לא כזה פשוט ושווה להתיעץ עם בעל מקצוע ולקבל הצעות מחיר לכל מני מכשירים כי אחרי הנחת צנרת כבר מאוד קשה לשנות את התשתיות המוכנות...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לדעתי זה רעיון ממש לא טוב לחבר סטרימר אחד ל-3 מסכים ברחבי הבית. סתם יסבך אותך.
עדיף לך להעביר בתשתית שלך רשת ביתית קווית. הרבה יותר נכון והגיוני.
היום סטרימר טוב עולה באזור ה-500 ש"ח. אני הייתי קונה אחד לכל חדר, ומרכז את כל החומר לצפייה במקום אחד בבית (מחשב באחד החדרים שיש לו גם כוננים קשיחים גדולים לאחסון, NAS...). הסטרימרים יהיו נטולי כונן קשיח וינגנו הכל דרך הרשת הביתית הקווית.
היום סטרימר טוב עולה באזור ה-500 ש"ח. אני הייתי קונה אחד לכל חדר, ומרכז את כל החומר לצפייה במקום אחד בבית (מחשב באחד החדרים שיש לו גם כוננים קשיחים גדולים לאחסון, NAS...). הסטרימרים יהיו נטולי כונן קשיח וינגנו הכל דרך הרשת הביתית הקווית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
oren_vegas
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
רשת
רעיון טוב למרות שסטרימר טוב לא עולה 500 ש"ח...pixies כתב:לדעתי זה רעיון ממש לא טוב לחבר סטרימר אחד ל-3 מסכים ברחבי הבית. סתם יסבך אותך.
היום סטרימר טוב עולה באזור ה-500 ש"ח. אני הייתי קונה אחד לכל חדר, ומרכז את כל החומר לצפייה במקום אחד בבית (מחשב באחד החדרים שיש לו גם כוננים קשיחים גדולים לאחסון, NAS...). הסטרימרים יהיו נטולי כונן קשיח וינגנו הכל דרך הרשת הביתית הקווית....
1.רישות מהמחשב לחדרים בעזרת מפצל ?
2.לא יהיו גמגומים בהעברת סרטי 1080P?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
Re: רשת
1. לא מפצל. רשת קווית. שבקצה נתב אחד שכולם מחוברים אליו קווית.oren_vegas כתב:רעיון טוב למרות שסטרימר טוב לא עולה 500 ש"ח...pixies כתב:לדעתי זה רעיון ממש לא טוב לחבר סטרימר אחד ל-3 מסכים ברחבי הבית. סתם יסבך אותך.
היום סטרימר טוב עולה באזור ה-500 ש"ח. אני הייתי קונה אחד לכל חדר, ומרכז את כל החומר לצפייה במקום אחד בבית (מחשב באחד החדרים שיש לו גם כוננים קשיחים גדולים לאחסון, NAS...). הסטרימרים יהיו נטולי כונן קשיח וינגנו הכל דרך הרשת הביתית הקווית....
1.רישות מהמחשב לחדרים בעזרת מפצל ?
2.לא יהיו גמגומים בהעברת סרטי 1080P?...
2. עם סטרימר איכותי ונתב נורמאלי לא יהיו בעיות בניגון MKV 1080P. בקבצי בלוריי מלאים יכולות להיות בעיות וגימגומים.