את מה לשדרג?
אהלן,
היום יש ברשותי את הציוד הבא:
מגבר Sansui 6060
רמוקלים Acoustic Energy Aegis One
נגן Sony CDP-XE210
כבלים סטנדרטים 1.5 מ"מ
לאחרונה הנגן CD התחיל קצת לעשות בעיות - דיסקים קופצים, הוא לא קורא דיסקים מסויימים, מדלג על שירים או דברים דומים... בקיצור הבנתי שכנראה הוא עשה את שלו, אז החלטתי על שדרוג שלו!
ראיתי ש-Marantz מאוד מומלצים בפורומים, האם הם ישתלבו טוב עם המגבר והרמקולים הנוכחיים?
את הקומפקט אני יודע שאני חייב להחליף, אבל האם לדעתכם יש עוד איזה רכיב במערכת שהייתם ממליצים על שדרוג שלו?
היום אני מרוצה מהסאונד שיש לי, אבל אני מרגיש לפעמים שאני לא ממצה אלבומים מסויימים שאני יודע שיכולים להישמע טוב יותר. הצליל לפעמים מרגיש כאילו הוא חסר בבאסים או קצת רזה מידי והתחושה היא שהסנסוי לא יודע לתת את זה..
ועוד שאלה - האם זה נהוג להשאיל מחנויות ציוד אודיו לצורך בדיקה? מישהו מכיר חנויות שנוהגות להשאיל ציוד באיזור ראשל"צ?
אין לי בעיה ליד שניה, למרות שהייתי מעדיף חדש.
תקציב - טרם הוחלט.
תודה,
מתן
היום יש ברשותי את הציוד הבא:
מגבר Sansui 6060
רמוקלים Acoustic Energy Aegis One
נגן Sony CDP-XE210
כבלים סטנדרטים 1.5 מ"מ
לאחרונה הנגן CD התחיל קצת לעשות בעיות - דיסקים קופצים, הוא לא קורא דיסקים מסויימים, מדלג על שירים או דברים דומים... בקיצור הבנתי שכנראה הוא עשה את שלו, אז החלטתי על שדרוג שלו!
ראיתי ש-Marantz מאוד מומלצים בפורומים, האם הם ישתלבו טוב עם המגבר והרמקולים הנוכחיים?
את הקומפקט אני יודע שאני חייב להחליף, אבל האם לדעתכם יש עוד איזה רכיב במערכת שהייתם ממליצים על שדרוג שלו?
היום אני מרוצה מהסאונד שיש לי, אבל אני מרגיש לפעמים שאני לא ממצה אלבומים מסויימים שאני יודע שיכולים להישמע טוב יותר. הצליל לפעמים מרגיש כאילו הוא חסר בבאסים או קצת רזה מידי והתחושה היא שהסנסוי לא יודע לתת את זה..
ועוד שאלה - האם זה נהוג להשאיל מחנויות ציוד אודיו לצורך בדיקה? מישהו מכיר חנויות שנוהגות להשאיל ציוד באיזור ראשל"צ?
אין לי בעיה ליד שניה, למרות שהייתי מעדיף חדש.
תקציב - טרם הוחלט.
תודה,
מתן
כן האמת שכבר הבנתי די מזמן שאכן הקומפקט זו החולייה החלשה אצלי, ולכן אני מעדיף להחליף אותו לגמרי ולא לתקן אותו.
יש המלצה על קומפקט שישתלב טוב עם המגבר והרמקולים שיש לי?
אני מעדיף חדש, אבל גם מציאה טובה ביד שנייה באה בחשבון.
תקציב לקומפקט - עד 2500 עם עדיפות ל2000 ומטה...
תודה!!!
יש המלצה על קומפקט שישתלב טוב עם המגבר והרמקולים שיש לי?
אני מעדיף חדש, אבל גם מציאה טובה ביד שנייה באה בחשבון.
תקציב לקומפקט - עד 2500 עם עדיפות ל2000 ומטה...
תודה!!!
בלוחות של האתר לא מצאתי משהו שנראה לי רלוונטי (אני אשמח לדעת אם אני טועה ומישהו כן מוצא משהו...) אבל באתר יד2 מצאתי 2 מודעות:
1. Rotel 991AE במחיר של 4000 שקל שזה נראה לי יקר למדי עבור יד שנייה.
2. NAD C515 שקראתי עליו קצת ביקורות והוא עושה רושם טוב. בנוסף מגיע עם הנגן ממיר של מיוזיקל פידלטי שאין לי מושג איזה דגם או למה הכוונה. שניהם ביחד 2000 ש"ח שזה נשמע יותר סביר.
דעות על משהו מישהו?
תודה!
1. Rotel 991AE במחיר של 4000 שקל שזה נראה לי יקר למדי עבור יד שנייה.
2. NAD C515 שקראתי עליו קצת ביקורות והוא עושה רושם טוב. בנוסף מגיע עם הנגן ממיר של מיוזיקל פידלטי שאין לי מושג איזה דגם או למה הכוונה. שניהם ביחד 2000 ש"ח שזה נשמע יותר סביר.
דעות על משהו מישהו?
תודה!
ה-NAD שציינתי קודם כבר לא רלוונטי לדעתי, אני לא רואה את המודעה יותר.
בכל מקרה ראיתי עוד משהו שנראה לי - NAD C542, לפי מה שקראתי ב- What HiFi בפורומים זה צריך להיות נגן איכותי ברמה טובה.
1500 שקל, ראיתי חדש עולה 3000. נשמע טוב?
בכל מקרה ראיתי עוד משהו שנראה לי - NAD C542, לפי מה שקראתי ב- What HiFi בפורומים זה צריך להיות נגן איכותי ברמה טובה.
1500 שקל, ראיתי חדש עולה 3000. נשמע טוב?
רק רציתי לעדכן שהתחדשתי ב-Marantz CD-63 mkII!
חיברתי את המכשיר, ובתור דיסק בדיקה ראשוני שמתי לי קצת B.B King, ובמילה אחת - וואו!!
לא האמנתי שהשיפור יהיה כל כך משמעותי ומורגש!!
הנמוכים עמוקים יותר ונשמעים הרבה יותר טוב, הפירוט בין הימני לשמאלי פתאום מורגש הרבה יותר, הצליל הרבה יותר חי ומהנה ממקודם, מרגיש כאילו הקינג יושב כאן בכבודו ובעצמו ממש לידי ונותן לי שואו פרטי!
המון תודה לכולם!
חיברתי את המכשיר, ובתור דיסק בדיקה ראשוני שמתי לי קצת B.B King, ובמילה אחת - וואו!!
לא האמנתי שהשיפור יהיה כל כך משמעותי ומורגש!!
הנמוכים עמוקים יותר ונשמעים הרבה יותר טוב, הפירוט בין הימני לשמאלי פתאום מורגש הרבה יותר, הצליל הרבה יותר חי ומהנה ממקודם, מרגיש כאילו הקינג יושב כאן בכבודו ובעצמו ממש לידי ונותן לי שואו פרטי!
המון תודה לכולם!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: