שאלות למדיה פורטל
שלום לכולם
התקנתי מדיה פורטל ומספר שאלות לי אליכם
1) כשאני לוחץ בשלט על כיבוי המדיה פורטל עובר למצב שינה ןכשאני מדליק עם השלט התוכנה נדלרת חזרה אבל
רואים את החץ של העכבר - איך מעלימים אותו
2) MEGAEPG עברתי על המדריך והתקנתי את התוכנה אך בעמוד 35 במדריך ישנם שני קבצים
קובץ אחד העתקתי ידנית כמו שרשום ואיפה אני מוצא את הקובץ השני TVGUIDE.XML נסיתי גם להוריד את
רשימת התוכניות ואולי אז יווצר הקובץ השני אך לשווא
3) אני מחבר את HTPC לטלויזיה עם HDMI ושומע גם קול איתו אני רוצה לחבר בנוסף גם כבל אופטי למגבר
האם זה אפשרי גם וגם?
האם זה חשוב איזה מגבר? או שכל מגבר עם חיבור אופטי מתאים?
תודה
שרון
התקנתי מדיה פורטל ומספר שאלות לי אליכם
1) כשאני לוחץ בשלט על כיבוי המדיה פורטל עובר למצב שינה ןכשאני מדליק עם השלט התוכנה נדלרת חזרה אבל
רואים את החץ של העכבר - איך מעלימים אותו
2) MEGAEPG עברתי על המדריך והתקנתי את התוכנה אך בעמוד 35 במדריך ישנם שני קבצים
קובץ אחד העתקתי ידנית כמו שרשום ואיפה אני מוצא את הקובץ השני TVGUIDE.XML נסיתי גם להוריד את
רשימת התוכניות ואולי אז יווצר הקובץ השני אך לשווא
3) אני מחבר את HTPC לטלויזיה עם HDMI ושומע גם קול איתו אני רוצה לחבר בנוסף גם כבל אופטי למגבר
האם זה אפשרי גם וגם?
האם זה חשוב איזה מגבר? או שכל מגבר עם חיבור אופטי מתאים?
תודה
שרון
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
1. תגדיר (לדעת אפשר בהגדרות מדיה פורטל) שהתוכנה תיסגר שאתה נכנס למצב שינה, ושאתה מדליק חזרה תוכל להפעיל אותה שוב או לקבוע שהיא תאתחל עצמה שהמחשב חוזר ממצב שינה.
אפשר גם לתכנת מקש בשלט שעושה מאקרו (עם תוכנת TRANSLATOR שב IR SUITE) , שמביא את סמן העכבר לנקודה (0,0) ולוחץ קליק. זה ייתן פוקוס לתוכנה, ויעיף את סמן העכבר.
2. בשביל קובץ ה XML אתה צריך לערוך את הקובץ MEGAEPG.INI שיהיה רשום שם כמו במדריך, שהקובץ הוא XML. (עמ' 34 רשום XMLFILE=TVGUIDE.XML)
3. ידוע לי שאפשר אופטי ואנלוגי, אבל על אופטי ו HDMI , ולשמוע משניהם ביחד , עוד לא שמעתי...
אפשר גם לתכנת מקש בשלט שעושה מאקרו (עם תוכנת TRANSLATOR שב IR SUITE) , שמביא את סמן העכבר לנקודה (0,0) ולוחץ קליק. זה ייתן פוקוס לתוכנה, ויעיף את סמן העכבר.
2. בשביל קובץ ה XML אתה צריך לערוך את הקובץ MEGAEPG.INI שיהיה רשום שם כמו במדריך, שהקובץ הוא XML. (עמ' 34 רשום XMLFILE=TVGUIDE.XML)
3. ידוע לי שאפשר אופטי ואנלוגי, אבל על אופטי ו HDMI , ולשמוע משניהם ביחד , עוד לא שמעתי...
שלום שוב
לא היה לי זמן לטפל בזה ועכשיו אני פנוי
מה שקרה זה שאני העתקתי מתוך קובץ PDF כמו שהוא c:\program files\team mediaportal\medtaportal tv server\xmltv
והטעות היא medtaportal צריך להיות mediaportal
מישהוא צריך לתקן את קובץ ה-PDF כדי שבעתיד לא יהיו תקלות כאלו
תודה לכולם
לא היה לי זמן לטפל בזה ועכשיו אני פנוי
מה שקרה זה שאני העתקתי מתוך קובץ PDF כמו שהוא c:\program files\team mediaportal\medtaportal tv server\xmltv
והטעות היא medtaportal צריך להיות mediaportal
מישהוא צריך לתקן את קובץ ה-PDF כדי שבעתיד לא יהיו תקלות כאלו
תודה לכולם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
WAF - Wife Acceptance Factor.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"