תגידו יציאה של כרטיס מסך DVI שצריכה המרה לHDMI זה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא מוריד מהאיכות, ממיר יציאה א ביציאה ב. אין כאן מעבר מדיגיטלי לאנלוגי, אלא המרה של אות דיגיטלי לדיגיטלי.
רוב המחשבים שאני מכיר מגיעים עם יציאה דיגיטלית (DVI-D) מה שאומר שהמחשב שלך יוציא אות דיגיטלית שיכנס למסך שלך בHDMI (עם הממיר) שגם הוא אות דיגיטלי. שים לב שאת השמע תצטרך להעביר בכבל נוסף. היות והמחשב שלך יוציא אות ווידאו בלבד ולא משולב אודיו כמו בHDMI.
רוב המחשבים שאני מכיר מגיעים עם יציאה דיגיטלית (DVI-D) מה שאומר שהמחשב שלך יוציא אות דיגיטלית שיכנס למסך שלך בHDMI (עם הממיר) שגם הוא אות דיגיטלי. שים לב שאת השמע תצטרך להעביר בכבל נוסף. היות והמחשב שלך יוציא אות ווידאו בלבד ולא משולב אודיו כמו בHDMI.
Vocare Ad Regnum
זה לא נכון הכרטיס מסך עם המתאם המיוחד שסופק יעביר גם AUDIOTANDBERG כתב:לא מוריד מהאיכות, ממיר יציאה א ביציאה ב. אין כאן מעבר מדיגיטלי לאנלוגי, אלא המרה של אות דיגיטלי לדיגיטלי.
רוב המחשבים שאני מכיר מגיעים עם יציאה דיגיטלית (DVI-D) מה שאומר שהמחשב שלך יוציא אות דיגיטלית שיכנס למסך שלך בHDMI (עם הממיר) שגם הוא אות דיגיטלי. שים לב שאת השמע תצטרך להעביר בכבל נוסף. היות והמחשב שלך יוציא אות ווידאו בלבד ולא משולב אודיו כמו בHDMI....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כמו שנכתב ,
זה ממש לא מוריד איכות. זה נשאר בדיוק באותה איכות.
וכמו שתוקן מעליי, ברוב כרטיסי המסך של ATI, בינהם גם זה המדובר, עובר גם סאונד דרך הכרטיס מסך.
זה ממש לא מוריד איכות. זה נשאר בדיוק באותה איכות.
וכמו שתוקן מעליי, ברוב כרטיסי המסך של ATI, בינהם גם זה המדובר, עובר גם סאונד דרך הכרטיס מסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".