שאלה על המאמרים בH-T, או: למה דווקא yes?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

בכל הכתבות על המסכים, ללא יוצא מין הכלל, רק ממירי yes נבדקים.
בנוסף לכך יש מעט מאד ביקורות ומאמרים על HOT בH-T בכלליות, אותי אישית מעניין מאד הטכנולוגיה של החברה השנייה גם כן וקצת מבאס שיש רק yes בH-T.
מהי הסיבה להעדפה המוזרה הזו? או שלבדיקות מסכים ניתן להשתמש רק בyes?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15947
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

כי בטח לעפר הוט בבית.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

כי לעופר יש יס

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

במקרה שלי זה מה שיש בבית. משום מה המנהלים ב׳ h-t לא מוכנים לממן לי חיבור להוט אז הם משמשים אותי רק לחיבור האינטרנט בלבד. אם אתה רוצה לממן לי מנוי הוט לצורך הבדיקות, אתה מוזמן... :wink:

UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

בכלליות אבל יש מעט מאד מאמרים על HOT אם יש בכלל, למעט מאמרים משותפים שלו עם yes ומאמר על HOT HD אין כמעט כלום על HOT.
אני חייב לציין שיש לי בבית yes ואני מעוניין במוצרים של HOT רק מתוך סקרנות (אני אוהב לקרוא אנשים המביעים את חוות דעתם על הממירים של HOT), חבל שבH-T אין מאמרים על מוצרים כמו HOT MAGIC (חיפוש באתר מפנה אותי לכתבה המפנה אותי לביקורת חיצונית).
אני די בטוח שזה גם משפיע על הקהל כאן, כ-80% מהקהילה כאן מחוברת ל-yes ובמידה וישנם סקרים אז די ברור שההעדפה תיהיה ל-yes, זה מרגיש כאילו מקפחים פה את HOT יותר מדי.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #6 

אני מוכרח לומר שזה באמת טיפשות מצד הוט לא לתת לעפר הוט בבית
או שהם ממש לא רוצים להסתכן בהשוואה
העם דורש..... כל מיני דברים

UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

sam22 כתב:אני מוכרח לומר שזה באמת טיפשות מצד הוט לא לתת לעפר הוט בבית
או שהם ממש לא רוצים להסתכן בהשוואה
...
אני לא מתלונן על כך שעופר צריך להשיג הוט, אני אומר שצריך להביא אנשים שיש להם HOT ל-H-T.
והערה נוספת - בכל סיכום של מסך, תמיד יש את הסעיף של "תואם עם yes hd - כן\לא", מה לקוחות HOT צריכים לחשוב על זה?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #8 

לא אומר שאתה מתלונן
סתם נראה לי תמוה שהם לא נותנים חיבור לעפר על מנת לקדם את עסקיהם
העם דורש..... כל מיני דברים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

UserName,

שוב - אם הוט רוצים לשתף פעולה (והיו לנו אין ספור פגישות איתם על הנושא) הם מוזמנים ונשמח מאוד לשתף אותם.

עד היום אפילו לא ראיתי מכשיר MAGIC ואין לי אפילו מושג איך הממשק שלו נראה. ככל הנראה אנחנו לא מספיק מעניינים את קברניטי הוט וזה בסדר גמור - אני לא מתלונן על כך - זכותם המלאה לא לשתף איתנו פעולה.

אין לי שום תוכניות לעשות חיבור במקביל גם ליס וגם להוט (גם ככה יס עולה לי הון על כל החיבורים השונים שלי) רק בשביל שבסקירות אוכל להשתמש גם בממירים שלהם.

כפי שאתה יודע אנחנו עושים מאמצים גדולים להיות כמה שיותר פיירים ומאוזנים, אבל כשגוף אחד משתף פעולה, חושף לנו ציוד ומאפשר לנו גישה למנהליו, והשני לא - אז האופציות שלנו די מצטמצמות כאן : או שנבדוק עם אחד, או שלא נזכיר אף אחד מהם. מכיוון שזה נושא מאוד חשוב, ההחלטה נפלה לתת חשיפה ליס.

אין ספק שיס מרוויחים כאן, אבל הם גם משקיעים לא מעט - את ה-MAX HD חשפנו לראשונה (כשהוא הוכרז הוא כבר היה בבדיקות אצלנו מספר חודשים...) וכך גם ה-VOD ונושאים אחרים.

לגבי זה שמביאים אנשים עם הוט לכאן - זה לא תלוי בנו, אם אנשים בעלי חיבור הוט יהיו פעילים יותר כך זה יהיה. אני לא הולך ברחוב ושואל אנשים אם יש להם יס או הוט ואם יש להם יס מכריח אותם להכנס לאתר...

UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

לא הבנת אותי כנראה, כ-80% מהקהילה כאן הם לקוחות yes, לקוחות HOT לא ימצאו משהו מעניין על הממירים של HOT בH-T.
וההערה של ה-"תאימות עם yes hd - כן\לא" (שמעולם לא ראיתי לא אגב) בביקורות מסכים קצת מקפחת את הלקוחות של HOT, אפשר לשנות את ההערה להערה אחרת כמו "תאימות עם שידורי ה-HD בישראל".
תודה על שאר התגובה ואני מקווה מאד שיחלו שינויים כאן כי עד כה הקהילה כאן נראית לו פרו-YES, לא שיש לי בעיה עם זה אבל יהיה תמיד טוב אם יהיה גיוון קהילתי.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #11 

UserName כתב: וההערה של ה-"תאימות עם yes hd - כן\לא" (שמעולם לא ראיתי לא אגב) בביקורות מסכים קצת מקפחת את הלקוחות של HOT, אפשר לשנות את ההערה להערה אחרת כמו "תאימות עם שידורי ה-HD בישראל".
...
מה שאתה מציע זה רעיון שלא נכון ליישם.

ההגדרה "תאימות עם שידורי ה-HD בישראל" אם תופיע בביקורת יכולה להיות מיוחסת לעניין סיגנל וידאו מסוים - את זה אתה יכול לוודא גם בספסיפיקציות של המסך (ואם יש הבדל בין המוצהר למצב בפועל הרי שזה חמור מאד), במקרה שלנו 1080i50 ו-720p50 (במידה ומבוצע בו שימוש בישראל).

מנגד, כשפה בודקים "תאימות עם yes hd" מדובר בבדיקה עם ציוד הקצה ש-YES מספקת (ה-Max HD / Zapper), ובימינו עם שלל גרסאות HDMI וכמובן הגנת HDCP ישנם מקרים בהם יש בעיה בצימוד של מסך ומקור.

אני חושב שהגדרה של "תאימות עם yes hd" במתכונת שמבוצעת כיום בהחלט עדיפה על מה שאתה מציע (אלא אם כן היה ניתן לבדוק את ההליך גם עם ציוד הקצה של HOT, אך זה כמו שהוסבר אינו אפשרי) כיוון שהיא בעצם מאמתת \ שוללת תאימות עם ציוד קצה, ולא עם שיטת שידור.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #12 

UserName כתב:אני די בטוח שזה גם משפיע על הקהל כאן, כ-80% מהקהילה כאן מחוברת ל-yes ובמידה וישנם סקרים אז די ברור שההעדפה תיהיה ל-yes, זה מרגיש כאילו מקפחים פה את HOT יותר מדי.
...
על סמך מה הקביעה ש-80% מהגולשים כאן הם מנויי יס?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

pixies כתב:
UserName כתב:אני די בטוח שזה גם משפיע על הקהל כאן, כ-80% מהקהילה כאן מחוברת ל-yes ובמידה וישנם סקרים אז די ברור שההעדפה תיהיה ל-yes, זה מרגיש כאילו מקפחים פה את HOT יותר מדי.
...
על סמך מה הקביעה ש-80% מהגולשים כאן הם מנויי יס?
...
פעם ב- אני רואה פה אנשים שיש להם הוט מדברים פחות או יותר, בנוסף משירשורים שקראתי (וקראתי שירשורים עתיקי יומין כאן) ראיתי מספר מועט מאד של אנשים מהוט שבאמת הגיבו.

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #14 

UserName כתב:לא הבנת אותי כנראה, כ-80% מהקהילה כאן הם לקוחות yes, לקוחות HOT לא ימצאו משהו מעניין על הממירים של HOT בH-T.
וההערה של ה-"תאימות עם yes hd - כן\לא" (שמעולם לא ראיתי לא אגב) בביקורות מסכים קצת מקפחת את הלקוחות של HOT, אפשר לשנות את ההערה להערה אחרת כמו "תאימות עם שידורי ה-HD בישראל".
תודה על שאר התגובה ואני מקווה מאד שיחלו שינויים כאן כי עד כה הקהילה כאן נראית לו פרו-YES, לא שיש לי בעיה עם זה אבל יהיה תמיד טוב אם יהיה גיוון קהילתי.
...
מה יקרה שלא תהייה תאימות ורשמו בכל זאת?
אם למשל תקרה ביקורת על מחשב מסויים שבסוף מצויין "תואם מקלדת" אבל מה שבדקו זה רק מקלדת של Logitech ולך יש מקלדת של Microsoft. :מבולבל:

ד"א בתור לקוח של המדינה לא ממש אכפת לי אם יהיה רשום אם זה תואם חברה כזאת או אחרת.
רובנו לא קוראים ביקורות בשביל לדעת אם זה תואם yes או לא (אני מקווה) וגם המנהלים יודעים את זה, פשוט יש פה צד שיווקי של יד לוחצת (ערוך: רוחצת :) או השעה או הדיסלקציה) יד.

אני מניח שאם לקוחות הוט יעשו משהו בנידון ויפנו להוט בשאלות מוזרות כמו
"קראתי ביקורת על מסך בHT וראיתי שרשום שזה תואם yes אבל לא רשום שזה תואם HOT. זה אומר שהמסך לא יעבוד?"
אז אולי יעשו משהו בנידון. (אני לא באמת מאמין שהם יעשו עם זה משהו :D )
נערך לאחרונה על ידי haimbl ב 31/07/2010 7:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #15 

1. אין כאן שום צעד שיווקי ובוודאי לא יד לוחצת/רוחצת יד (אם לא שמתם לב גם יס וגם הוט אינם מפרסמים אצלנו אפילו ואיננו מקבלים תמורה באף צורה ודרך...).

בנוסף, יס מעולם לא ביקשו מאיתנו להציג מסכים עם לוגו שלהם - זה נעשה אך ורק על דעתנו בלבד. אני מנצל את העובדה שיש לי יס בבית בכדי לבדוק את המכשירים איתם. שידורי HD הם אלמנט חשוב בבדיקה וחשוב לבדוק לא רק עם בלוריי אלא גם עם תכנים שיש לאנשים בבית.

2. הסיבה המקורית להצגת תאימות YES HD היה בגלל שהיו מספר מקרים של מסכים שלא היו תואמים לממירים (לאחרונה זיהינו שניים כאלה - מסך ה-VT20 של פנסוניק בגירסא שהגיעה אלינו לבדיקה, ובעיה נוספת עם מסך הסוני התלת מימדי).

כאשר נגיע למצב שבו כל המסכים שנבדוק יהיו תואמים הקריטריון הזה יוסר לפי הצורך.

3. המצאת מספרים על סמך התרשמות כללית זה לא דבר רציני.

4. כאמור, איננו מושכים אנשים לדבר על הוט או על יס. זה דבר אורגני לא משהו שמוכתב מלמעלה. יתכן שיש פחות אנשים עם בעיות בהוט ולכן יש פחות דיונים. יתכן שלקוחות הוט פחות מעוניינים בפורומים. אין לי מושג, אבל זה בכלל לא רלוונטי. מי שרוצה לדבר על הוט כאן מוזמן.

5. איננו יכולים לבדוק רק עם ציוד של יס ולהכריז תאימות לפורמט HD ישראלי. זו לא בדיקה רצינית. אם בדקנו עם הוט נרשום את זה. אם בדקנו עם יס, נרשום את זה. אם נרשום תאימות עם פורמטים ישראלים נהיה בלתי מקצועיים וחסרי רלוונטיות.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35092
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #16 

לי יש הוט HD ולא התרשמתי מהדיונים שיש כאן 80% יס...

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #17 

עופר , אני מבין שאתה משלם עבור השירות של ייס. זה אמנם נותן לך את העצמאות העיתונאית גם לבקר כשצריך אבל אם אמנם בסופו של דבר כל הביקורות נעשות רק עם הציוד שלהם אז בפועל אתה עושה עבורם עבודה שיווקית לא רעה בכלל (גם אם לא זו הכוונה). חברות משלמות כסף טוב בשביל להחשף כך באופן קבוע כך שהמינימום לו הייתי מצפה מייס הוא שלא תצטרך לשלם עבור המינוי.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #18 

חבל להעריך כמה אחוזים יש ליס ולהוט מבין הגולשים כשאפשר לסקור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&t=118965

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #19 

amiti
ומה אז ?להפוך לשפוט של יס? אני חושב שהגישה של עופר מאפשרת לו לשמור על עצמאות כשהוא כותב ביקורת חיובית או שלילית על יס ,ובעניין הוט עופר כתב כאן שהם לא משתגעים לשתף פעולה......

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #20 

UserName,
אני בטוח שעפר ישמח לסקור גם את הוט ואתה יכול אפילו לעזור לו במקום להתלונן באחת מן הדרכים הבאות:

א. להזמין לעפר ממיר HOT HD בצירוף חבילה מתאימה ולממן את העלות בהתחייבות ל 36 חודשים.
ב. לפנות להוט ולבקש\לשכנע את מחלקת השיווק לספק לעפר ממיר HOT HD ללא עלות.

עדכן אותנו על ההתקדמות, מחזיקים לך אצבעות ומקווים שנראה סקירה גם של הוט.

נ.ב.
אני לא בטוח שהגעת למסקנה הנכונה על כך ש 80% מהגולשים באתר מנויי יס, אבל במידה וכן, זה כנראה יכול לעזור לך להבין איזה מוצר טוב יותר מבין השניים.
רוב האנשים הגולשים כאן באופן קבוע הינם בעלי מעורבות גבוהה בהחלטות הקשורות למדיה ותקשורת ואם הם בחרו ביס אזי הבחירה מדברת בעד עצמה.

טוב, נשמח לעדכון בקשר לחיבור עפר להוט.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”