שלום שוב לכולם,
ובכן אחרי מעט כיתות רגליים בצהריי שישי בחיפוש אחר ה-E61 האידיאלית הגעתי לאפשרויות הבאות:
1. quick mill- anita כי היא מקבלת המלצות מקיר לקיר (בטווח המחירים שלי).
2. באמיגו הציעו לי ecm- cellini ורציתי לדעת אם יש למישהו מידע עליה... איך היא וכ"ו בהשוואה לanita ובנוסף האם אפשר להיות רגועים מרכישה באמיגו (אם מישהו מאמיגו קורא את זה- אתם מקסימים ומקצועיים.. באמת.. אבל תמיד כדאי לקבל עוד חוות דעת אובייקטיבית ככל הניתן)
אשמח לשמוע..
קניית E61
-
alogobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 357
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
בין האניטה ל-ECM הייתי בוחר ב-ECM.
אבל היא יקרה יותר משמעותית, לא?
אבל היא יקרה יותר משמעותית, לא?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
alogobi
-
- חבר פעיל מאוד

הי מוטי..
בעיקרון היא יותר יקרה אבל הצלחתי להוריד אותם קצת.. לא נוח לי להגיד בכמה כי זה קצת לא הוגן כלפיהם.. אתה מבין?
יש מצב להתכתב איתך בפרטי?
בעיקרון היא יותר יקרה אבל הצלחתי להוריד אותם קצת.. לא נוח לי להגיד בכמה כי זה קצת לא הוגן כלפיהם.. אתה מבין?
יש מצב להתכתב איתך בפרטי?
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
ל ECM יש דוד שוכב - יציבות טמפרטורה טובה יותר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
alogobi
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי אז ממה שאני מבין ECM באה עם המלצות...
האם אתם ממליצים על אמיגו?
ובנוסף וחשוב- מה אני צריך לבדוק במכונה כדי למנוע אפשרות לקבל "מוצר דפוק"? ואיך אני יודע באמת שזו מכונה חדשה ולא מתצוגה או משהו?
האם אתם ממליצים על אמיגו?
ובנוסף וחשוב- מה אני צריך לבדוק במכונה כדי למנוע אפשרות לקבל "מוצר דפוק"? ואיך אני יודע באמת שזו מכונה חדשה ולא מתצוגה או משהו?
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
אמיגו בסדר גמור ... אם הצלחת לקבל מחיר טוב על ה ECM כלומר סביב 7K לך על זה היא עדיפה.
מכונה חדשה תהיה ארוזה היטב ללא שום שריטה, לכלוך, שיירי קפה, כתמים וכו'. ידיות ה PF אמורות להיות חדשות והכול אמור להיות ארוז ולא פתוח ו/או קרוע (גם אם מישהו מסביר שזה נפתח ל"בדיקה".
מכונה חדשה תהיה ארוזה היטב ללא שום שריטה, לכלוך, שיירי קפה, כתמים וכו'. ידיות ה PF אמורות להיות חדשות והכול אמור להיות ארוז ולא פתוח ו/או קרוע (גם אם מישהו מסביר שזה נפתח ל"בדיקה".
-
alogobi
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי.. סבבה..
מוטי שלחתי לך הודעה בפרטי..
מוטי שלחתי לך הודעה בפרטי..