מאז שקניתי את המשחק הזה אני נישאר על המחשב עד שעות הלילה המאוחרות והולך רק כשהראש מתחיל לאיים לנחות נחיתת אונס על המקלדת מרוב עייפות.
קשה להסביר כמה המשחק הזה ממכר בטירוף. בייחוד למי שגדל על המשחק הראשון והז'אנר בפרט.
זה כמעט כמו סמים
זו בדיוק הסיבה שאין כנראה דיונים...
אני בכוונה לא מכניס את הראש שלי למיטה הזו כי ברור לי שזה יפגע בי (מצד שני, ביום שדיאבלו III יוצא אני מתנתק מהעולם )
מסתבר שבניגוד לתחזיות שלך, העולם לא שכח מה זה קונסולות עם היציאה של SC2. אני אישית רוצה לשחק בו אבל לא חושב שזה שווה 60$ - אין לי מה לחפש באונליין שלו.
Malcontent כתב:מסתבר שבניגוד לתחזיות שלך, העולם לא שכח מה זה קונסולות עם היציאה של SC2. אני אישית רוצה לשחק בו אבל לא חושב שזה שווה 60$ - אין לי מה לחפש באונליין שלו.
...
האומנם?
כלומר 5 מליון+ איש שקנו את המשחק על היום הראשון ושברו את השיא שנקבע על ידי MW2 טעו?
9xcalibur9 כתב:
האומנם?
כלומר 5 מליון+ איש שקנו את המשחק על היום הראשון ושברו את השיא שנקבע על ידי MW2 טעו?
...
בפעם האחרונה שספרתי, היו בעולם יותר מ5 מיליון קונסולות.
בנוסף, לא מצאתי שום נתונים רשמיים על כמות המכירות ביום הראשון. ראיתי כתבה על אנליסטים שמעריכים 5-6 מיליון יחידות עד סוף השנה. ראיתי עוד כתבה שמעריכה את מכירות היום הראשון ב1.8 מיליון יחידות מחוץ לקוריאה בתוספת הסברים שבקוריאה אי אפשר ממש לספור את כמות הקונים כי הוא נמכר שם בצורה שונה מבשאר העולם (אנשים שם קונים זמן משחק, לא עותק של המשחק, וכל שחקן WOW שם מקבל גישה בחינם למשחק).
9xcalibur9 כתב:
האומנם?
...
בפעם האחרונה שספרתי, היו בעולם יותר מ5 מיליון קונסולות.
בנוסף, לא מצאתי שום נתונים רשמיים על כמות המכירות ביום הראשון. ראיתי כתבה על אנליסטים שמעריכים 5-6 מיליון יחידות עד סוף השנה. ראיתי עוד כתבה שמעריכה את מכירות היום הראשון ב1.8 מיליון יחידות מחוץ לקוריאה בתוספת הסברים שבקוריאה אי אפשר ממש לספור את כמות הקונים כי הוא נמכר שם בצורה שונה מבשאר העולם (אנשים שם קונים זמן משחק, לא עותק של המשחק, וכל שחקן WOW שם מקבל גישה בחינם למשחק).
...
זה גם מה שאני שמעתי , אבל אל תשווה מכירות של קונסולות למכירות של מחשב . . .
אוריאל כתב:
זה גם מה שאני שמעתי , אבל אל תשווה מכירות של קונסולות למכירות של מחשב . . .
...
אוריאל - אין לי ספק שהמשחק הצליח מאוד במכירות. אני פשוט מנסה להכניס את פותח השירשור לפרופורציות, אחרי שהוא זה שאמר שהמשחק ניפץ את שיא המכירות של MW2, ואחרי שבתקופה שקדמה לשחרור המשחק הוא כתב במספר מקומות שביום שיצא המשחק הזה העולם ישכח מה הן קונסולות.
שימו לב! המשחק עלול לשרוף לכם את כרטיס המסך! בליזארד כבר הודו שיש באג במשחק שעלול לגרום לו לשרוף כרטיסי מסך, ומספר אנשים ברשת כבר דיווחו על כרטיסי שרופים.
יש ברשת הרבה מקומות שמתארים איך לפתור את הבאג, כמו זה למשל: http://kokugamer.com/2010/07/29/blizzar ... ating-bug/