הטעייה מכוונת בנטויזיון?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
gadimon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

כבר מספר שבועות אני קורא על TRIPLE C בחיוב ומתעניין לעבור אליהם.
שבוע שעבר זה התבצע בפועל, הסיבה שעברתי ככה בקלות זה עקב 3 שיחות שונות שהיו לי הן עם נטויזיון ועם הוט בקשר לחבילה המשולבת של 5 מגה שאני חתום עליה עד דצמבר 1 2010.
מה שהוסבר לי בנטוויזיון (ע"י 3 נציגים שונים מתועד עם מספר פנייה) זה שבשביל לצאת מההתחייבות כלפיהם, אני צריך לפרק את החבילה ולשלם להם (נטוייזיון) את ההפרש עבור האינטרנט בלבד לחודשים הנותרים. אחר כך, אצטרך לפנות להוט עבור הפסקת ההחייבות בנפרד ואם ארצה להתנתק מהם אז זה כבר חוזה מול הוט עם המשמעות הנלוות.
מכיוון שלא רציתי להתנתק מהוט אלא להשתדרג מול הוט, ווידיתי את הנושא עם הוט - אשרו ואמרו לי שיהיה אפשרות לשדרג את חבילת התשתית מולם ללא בעייה עם מחיר אטרקטיבי ל12 מגה.
שהגיע זמן בפועל (לאחר השוואת חוויות הגלישה עם TRIPLE C מול נטוויזיון) לנתק אל מול נטוויזיון התקשר אליי הבוקר "מנהל מקצועי בקשרי לקוחות" (אחרי מספר שיחות שכנוע קודמות של נציגים אחרים מדוע לא להתנתק) ושוב כמובן שאל בהתממות מדוע אני רוצה להתנתק? הסברתי לו שהמידע אצלו ואין טעם לחזור על זה שוב.

פה הגיע השוס הגדול: בכדי להתנתק מהם עליי לשלם את מלוא קנס פירוק החבילה (מספר החודשים קדימה במחיר מלא לחבילה המשולבת)!
שהסברתי לנציג שאני מופתע מהמידע החדש הזה ונתתי לו מספרי פניות אשר בהן אומרים לי במפורש (הכל מוקלט אצלם) שאפשר לפרק את החבילה ולשלם רק את החודשים הנותרים לנטוויזיון הוא הסביר לי שזה לא נכון והנציגים לא נתנו לי מידע תקין. הוא מצטער על הטעות אבל זה המצב והמידע שהוא נותן הוא השורה התחתונה.
שאלתי איך ייתכן ש3 נציגים שונים בזמנים שונים ולאורך תהליך הניתוק (עד אליו) נתנו את המידע הזה? ושעשיתי החלטות בפועל בהסתמך על המידע הזה מול ספק אחר, הוא התנצל שוב ואמר - זאת טעות.

מה שמשתמע זה שמותר להם לטעות והטעות ללא שום אחריות כי אין לזה שום השלכות בשטח, ואנחנו בסך הכל ארנקים מהלכים עבורם.
אני צריך לשקול עכשיו אם אני מוכן לשלם את מלוא הכנס או להשאר בחבילה עד תום מיצוייה.
מה שבטוח זה שמבחינתי עם נטוייזיון יש כרגע אווירה מאוד עכורה לגבי כל פעילות מעבר לדצמבר.

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4320
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שכדאי שתפנה למחקלת תלונות שלהם ותתלונן.
נציגי השירות הם הפנים של החברה והקשר בין החברה ללקוח. מכאן שאם נציג שירות הבטיח משהו, זה נעשה בשם החברה ולכן החברה צריכה לעמוד מאחורי ההבטחות.
זה שהנציג טעה זאת לא אשמתך וזכותך לדרוש את מה שהובטח. שהחברה תדאג לתדרך טוב יותר את נציגיה.
אם גם בדרך זו זה לא ילך והחברה תתנער מאחריות, תפנה לעיתונות (הכתובה או האינטרנטית) ואני בטוח שהם ישמחו לעזור.
זה גם לא שרק נציג אחד אמר את זה, 3 נציגים שונים + מספרי פניות והקלטות של שיחות, אני חושב שלנטוויזן לא תהיה ברירה אלא להודות בטעותה ולתת לך את מה שהובטח.

בהצלחה ותעדכן
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”