בבקשה עזרה לבחור סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yair_miller פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

אני מאוד חדש בתחום ואני מנסה להבין איזה סטרימר אני צריך לקנות, יש כתבה מצויינת של ziv_r
אך היא מה-10/08/2008 אז אני חושב שהיא כבר לא רלוונטית - (הכתבה:
http://www.hometheater.co.il/vt62697.%D ... 7%95%D7%93 )

האם יש איזה שהוא סיכום דומה או מישהו שיכול לעזור לי לבחור במוצר.

הדרישות שלי-
1. מאוד חשוב לי שיהיה אפשרות לעביר את המידע דרך הרשת (עם עדיפות ל-WiFi)
2. לפי המלצה של חבר, אני צריך Hard Disk או אפשרות לחבר Hard Disk חיצוני (לא חובה, זה מה שנאמר לי פשוט)
3. חיבור HDMI

אין לי היום רסיבר טוב (יש לי אחד שלא מעביר וידאו) אבל אני חושב על רכישה של אחד חדש בתקופה הקרובה (מקווה להגיע לכמות הכסף עד תחילת 2011) האם יש לזה משמעות בבחירת הסטרימר?

מבחינת תקציב לסטרימר, אין לי בעיה להשקיע יותר במשהו ששווה את זה אבל חשוב לי מאוד שזה ישמש אותי לפחות כמה שנים.

אני מקווה שתוכלו לעזור לי
תודה מראש,
יאיר מילר

yair_miller פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

שלום רב,

לאחר מעבר על האתר בשעה האחרונה (לאחר שאני כבר מנסה להבין מי נגד מי כל היום) ראיתי שלמרות שהכתבה נרשמה ב-2008 יש לה קישורים לכתבות חדשות יותר.

אז אני יפרט יותר את השאלות שלי.
האם שווה לקנות היום מוצרים של "מזרימי-מדיה מבוססי SMP8640 " אני יודע שהומלץ לא לקנות מוצרים חדשים כי הם לא יציבים מספיק אבל אם אני מבין נכון המעבד הנ"ל נמצא כבר מ-2009 או לקנות רק SMP8630
האם יש אפשרות הקלטה כאשר הסטרימר מחובר לממיר של Yes\כבלים של תוכניות או ניתן רק לראות דברים שאני מעביר לו דרך המחשב?
נאמר לי ש-HDX זה הכי טוב, האם זה טוב למשתמש פשוט שלא מבין עדיין הרבה?
בנוסף תמיכה בעברית חשובה (כתוביות פחות חשוב תפריטים)...

אז בקיצור, אני יודע שאנשים פה בדרך כלל מנסים לתת לאנשים אחרים את הכלים כדי לבחור את המוצר בעצמם. אני פשוט מאוד ישמח שמישהו יגיד לי בצורה פשוטה איזה מוצר (אחד או שניים) שכדי לי לקנות (הלמה לקנות דווקא אותו יתקבל בברכה בנוסף).

תודה מראש,
יאיר מילר

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #3 

תתחיל מהכתבה הבאה: איך לבחור מזרימדיה?

לאחר מכן תעבור על הדביק והשרשורים השונים בפורום.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”