ממיר DVB-T עם פיצ'רים של יס מקס
הי,
כיום יש לי יס מקס, ואני שוקל לרכוש ממיר דיגיטלי ולהתנתק מיס (גם ככה אני לא רואה כמעט טלוויזיה), אבל חשוב לי שלממיר יהיו פיצ'רים של המקס שהתרגלתי אליהם (דברים שברורים לי כמו יכולת הקלטה של תוכנית ו-EPG אני לא טורח לרשום):
1. יכולת לעשות PAUSE באמצע תוכנית ואחרי כמה זמן לעשות PLAY ולהמשיך מאותה נקודה.
2. יכולת להתחיל ניגון של תוכנית שמוקלטת כרגע, כך שניתן לראות את התחלת התוכנית לפני שההקלטה הסתיימה.
3. יכולת הקלטת ערוץ נוכחי, גם אם לא התבקש והרצה אחורה של כמה דקות.
גם אם אתם מכירים מכשירים שנותנים חלק מהתכונות, אשמח לשמוע.
ועוד שאלה - ראיתי שיש מכשירים של APEX שיש להם יציאת HDMI, אבל הם לא משדרים 1080, אז מה בעצם ה-HDMI נותן? חוץ מיציאה שנותנת גם וידאו וגם אודיו?
כיום יש לי יס מקס, ואני שוקל לרכוש ממיר דיגיטלי ולהתנתק מיס (גם ככה אני לא רואה כמעט טלוויזיה), אבל חשוב לי שלממיר יהיו פיצ'רים של המקס שהתרגלתי אליהם (דברים שברורים לי כמו יכולת הקלטה של תוכנית ו-EPG אני לא טורח לרשום):
1. יכולת לעשות PAUSE באמצע תוכנית ואחרי כמה זמן לעשות PLAY ולהמשיך מאותה נקודה.
2. יכולת להתחיל ניגון של תוכנית שמוקלטת כרגע, כך שניתן לראות את התחלת התוכנית לפני שההקלטה הסתיימה.
3. יכולת הקלטת ערוץ נוכחי, גם אם לא התבקש והרצה אחורה של כמה דקות.
גם אם אתם מכירים מכשירים שנותנים חלק מהתכונות, אשמח לשמוע.
ועוד שאלה - ראיתי שיש מכשירים של APEX שיש להם יציאת HDMI, אבל הם לא משדרים 1080, אז מה בעצם ה-HDMI נותן? חוץ מיציאה שנותנת גם וידאו וגם אודיו?
כרגע אין שידורי HD לכן אין הרבה יתרונות בקניית ממיר עם יציאת HDMI. עדיף לקנות ממיר קונקה מאשר אפקס בגלל איכות המכשיר והתוכנה. המלצתי היא להשיג את konka 630HD, ואם לא אכפת לך שהתוכנה של הממיר תהיה באנגלית יש לך עידכון קושחה אלטרנטיבי, תריץ חיפוש בפורום ותמצא את הקושחה.
מה לגבי תכונות שזהות למקס?
ראיתי שהוא מסוגל להקליט ערוץ אחד ולשדר אחר וגם תומך ב-PAUSE.
פיצ'ר נוסף שלא ראיתי אליו התייחסות במאמרים ובגלל השידורים בארץ כדי לוודא שזה קיים - הקלטה מקדימה ומאחרת, היינו לכוון על תוכנית שמוקלטת דרך EPG שתתחיל להקליט X דקות לפני ותמשיך להקליט X דקות אחרי (במיוחד בערוץ 1 שבו זמן התחלת התוכנית הוא המלצה בלבד).
תודה,
עידו.
פיצ'ר נוסף שלא ראיתי אליו התייחסות במאמרים ובגלל השידורים בארץ כדי לוודא שזה קיים - הקלטה מקדימה ומאחרת, היינו לכוון על תוכנית שמוקלטת דרך EPG שתתחיל להקליט X דקות לפני ותמשיך להקליט X דקות אחרי (במיוחד בערוץ 1 שבו זמן התחלת התוכנית הוא המלצה בלבד).
תודה,
עידו.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
זה קיים רק בעזרת מחשב.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
מקליטי די.וי.די מתפקדים כמו המקס , אך רק עם טיונר אחד (ברוב הטלוויזיות החדשות יש טיונר, אז אין בעיה להקליט ולצפות בתכנית אחרת).
החיסרון הוא שהרשות השנייה שולחת את לוח השידורים רק בעברית והמכשירים לא מפענחים אותו.
החיסרון הוא שהרשות השנייה שולחת את לוח השידורים רק בעברית והמכשירים לא מפענחים אותו.
ואני די מבין אותם, אנחנו גרים בישראל, אבל הם צריכים להתחשב בזה שהרבה ממירים בארץ עובדים בצורה דפוקה עם עברית, ומומלץ שיהיה באנגלית.asaf23 כתב:מקליטי די.וי.די מתפקדים כמו המקס , אך רק עם טיונר אחד (ברוב הטלוויזיות החדשות יש טיונר, אז אין בעיה להקליט ולצפות בתכנית אחרת).
החיסרון הוא שהרשות השנייה שולחת את לוח השידורים רק בעברית והמכשירים לא מפענחים אותו....
לדעתי הרשות השנייה צריכה לשווק ממיר יעודי על ידה, שיעבוד בצורה טובה, שיגישו מכרז לחברות שיפתחו להם ממיר כזה.(כמובן שהם יזדקקו לכסף שלא בטוח שיש להם)
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
רשות השידור? ממיר משל עצמה? כרגע גרמת לגדילה משמעותית של 170% בתשלום האגרה .adirbd כתב:ואני די מבין אותם, אנחנו גרים בישראל, אבל הם צריכים להתחשב בזה שהרבה ממירים בארץ עובדים בצורה דפוקה עם עברית, ומומלץ שיהיה באנגלית.asaf23 כתב:מקליטי די.וי.די מתפקדים כמו המקס , אך רק עם טיונר אחד (ברוב הטלוויזיות החדשות יש טיונר, אז אין בעיה להקליט ולצפות בתכנית אחרת).
החיסרון הוא שהרשות השנייה שולחת את לוח השידורים רק בעברית והמכשירים לא מפענחים אותו....
לדעתי הרשות השנייה צריכה לשווק ממיר יעודי על ידה, שיעבוד בצורה טובה, שיגישו מכרז לחברות שיפתחו להם ממיר כזה.(כמובן שהם יזדקקו לכסף שלא בטוח שיש להם)...
idof - שום ממיר שיש כרגע לא יתן לך שום דבר שאפילו מתקרב למקס.
ממליץ לך לעושת מה שאני עשיתי - רכשתי מחשב HTPC מיניאטורי וחיברתי אליו דונגל לקליטת שידורי ה DTT. המדיה סנטר של WIN7 נורא פשוט לתפעול והתקנה. הוא מזהה את הדונגל בלי בעיה, מייבא EPG בכוחות עצמו וכולל כבר קודקים פנימיים עם האצת חומרה (כך שלמרות שזה מחשב חלש, גם כשיהיו שידורי HD לא תהיה בעיה לצפות בהם). היכולות שלו מאוד קרובות למה שהיס מקס נותן, למעט היכולת לצפיה בערוץ אחד והקלטה מאחר (את זה ניתן לעשות באמצעות GB-PVR, אבל היא תוכנה פחות מוצלחת). אני פתרתי את זה ע"י חיבור 2 דונגלים (גם ככה הם עולים גרושים).
וכמובן שעל הדרך מרוויחים גם אחלה סטרימר (עם XBMC ו BOXEE), מחשב הורדות שכמעט ולא צורך חשמל ומתאים גם לשימושים בסיסיים אחרים.
ממליץ לך לעושת מה שאני עשיתי - רכשתי מחשב HTPC מיניאטורי וחיברתי אליו דונגל לקליטת שידורי ה DTT. המדיה סנטר של WIN7 נורא פשוט לתפעול והתקנה. הוא מזהה את הדונגל בלי בעיה, מייבא EPG בכוחות עצמו וכולל כבר קודקים פנימיים עם האצת חומרה (כך שלמרות שזה מחשב חלש, גם כשיהיו שידורי HD לא תהיה בעיה לצפות בהם). היכולות שלו מאוד קרובות למה שהיס מקס נותן, למעט היכולת לצפיה בערוץ אחד והקלטה מאחר (את זה ניתן לעשות באמצעות GB-PVR, אבל היא תוכנה פחות מוצלחת). אני פתרתי את זה ע"י חיבור 2 דונגלים (גם ככה הם עולים גרושים).
וכמובן שעל הדרך מרוויחים גם אחלה סטרימר (עם XBMC ו BOXEE), מחשב הורדות שכמעט ולא צורך חשמל ומתאים גם לשימושים בסיסיים אחרים.
רק יותר טובים אתה רציתה להתכווןamittzor כתב:idof - שום ממיר שיש כרגע לא יתן לך שום דבר שאפילו מתקרב למקס.
....
אני אישית משתמש בממיר לוויני DVB-S2,שמבחינת יכולות לא נופל ממקס,פשוט כרגע הספיק לי עם טונר אחד,כי יש לי כמה ממירים,אבל בעתיד אוסיף עם 2 טונרים.(זה חשוב לפונקציה של הקלטת 2 ערוצים שונים בו זמנית + לצפות ב-PVR בו זמנית)....כל היתר שביקשתה קיים,ועוד איך עם כל מני תוספות שלמקס לעולם לא יהיה
מוצרים שנמכרים בארץ
בדקתי מפרטים גם של מכשירי קונקה וגם של אפקס ובאמת לא נראה שהם נותנים את כל האפשרויות, חוץ מדגם ה-630 של קונקה שיחסית יש לו הרבה תכונות לעומת האחרים (כולל הקלטה של שני ערוצים).
מה לגבי המכשיר שאנונה עומדים למכור? מישהו מכיר את המפרט שלו לעומק ויכול לומר אם הוא מכיל את רוב הפיצ'רים הרצויים?
מה לגבי המכשיר שאנונה עומדים למכור? מישהו מכיר את המפרט שלו לעומק ויכול לומר אם הוא מכיל את רוב הפיצ'רים הרצויים?
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ocsi כתב:הנה דוגמא של אחד,אפילו בעברית
http://www.tele-satellite.co.il/TELE-sa ... iuzhou.pdf...
מכשיר מעניין
יש אותו לרכישה בישראל?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784