עזרה בחיבור מערכת לחדש בתחום...
שלום,
יש לי מערכת הכוללת את הרכיבים הבאים:
1. טלוויזיה סוני עם שתי כניסות scart התומכות ב-RGB ו - Video.
2. ממיר של Yes.
3. מגבר דנון 1906.
4. נגן DVD משולב ווידאו של LG כולל Scart, יציאת קומפוננט ויציאת אודיו דיגיטלית.
המערכת מחוברת באופן הבא:
1. Scart-Scart בין הממיר לטלוויזיה (כך אני מנצל את ה-RGB)
2. Scart-Scart בין ה-DVD לטלוויזיה.
3. קואקס בין ה-DVD לרסיבר.
4. RCA בין הממיר לרסיבר (אין לו יציאה דיגיטלית).
בחיבור כזה אני מקבל אודיו גם במערכת וגם בטלוויזיה. האם הדרך היחידה להימנע מזה היא להנמיך את הטלוויזיה?
יש לכם הצעות אחרות לגבי החיבורים?
אני יודע שזה קצת ארוך ומודה מראש למי שיענה.
יש לי מערכת הכוללת את הרכיבים הבאים:
1. טלוויזיה סוני עם שתי כניסות scart התומכות ב-RGB ו - Video.
2. ממיר של Yes.
3. מגבר דנון 1906.
4. נגן DVD משולב ווידאו של LG כולל Scart, יציאת קומפוננט ויציאת אודיו דיגיטלית.
המערכת מחוברת באופן הבא:
1. Scart-Scart בין הממיר לטלוויזיה (כך אני מנצל את ה-RGB)
2. Scart-Scart בין ה-DVD לטלוויזיה.
3. קואקס בין ה-DVD לרסיבר.
4. RCA בין הממיר לרסיבר (אין לו יציאה דיגיטלית).
בחיבור כזה אני מקבל אודיו גם במערכת וגם בטלוויזיה. האם הדרך היחידה להימנע מזה היא להנמיך את הטלוויזיה?
יש לכם הצעות אחרות לגבי החיבורים?
אני יודע שזה קצת ארוך ומודה מראש למי שיענה.
זאת הדרך שגם אצלי מחובר בחזית הטלויזיה ...
וכן שאני רואה סרט או משהו כזה ורוצה להעביר את הסאונד דרך המערכת אני פשוט עושה MUTE לטלוויזיה וזהו ..
העדפתי שיעבור גם וגם כדי לא להדליק בכל פעם שארצה לראות לכמה דק טלויזיה את כל הרכיבים השונים שמחוברים שם ..
בהצלחה .
וכן שאני רואה סרט או משהו כזה ורוצה להעביר את הסאונד דרך המערכת אני פשוט עושה MUTE לטלוויזיה וזהו ..
העדפתי שיעבור גם וגם כדי לא להדליק בכל פעם שארצה לראות לכמה דק טלויזיה את כל הרכיבים השונים שמחוברים שם ..
בהצלחה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
תודה על התשובה המהירה.
הבעיה היא שבטלוויזיה שלי, במצב Mute, מופיע כל הזמן הסמל של ביטול השמע על המרקע ולכן נראה לי שהפתרון הוא להנמיך את הווליום למינימום.
כאשר שומעים דרך המגבר, האם נכון לכוון את עוצמת השמע בממיר למקסימום כדי שההגברה תעשה רק ע"י המגבר?
הבעיה היא שבטלוויזיה שלי, במצב Mute, מופיע כל הזמן הסמל של ביטול השמע על המרקע ולכן נראה לי שהפתרון הוא להנמיך את הווליום למינימום.
כאשר שומעים דרך המגבר, האם נכון לכוון את עוצמת השמע בממיר למקסימום כדי שההגברה תעשה רק ע"י המגבר?
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
זאת האפשרות היחידה שלך כרגע - להנמיך את הווליום בטלויזיה...
יש עוד אפשרויות שאינם מומלצות בכלל - אני ארשום לך אותם בכל זאת:
1) לנתק את הפינים בכבל ה-SCART שמעבירים את ה-SOUND (כמובן שלא מומלץ מפני שזה יהיה קבוע - לא תוכל לשמוע
את ה-SOUND של הממיר דרך הטלויזיה)
2) במידה ושיש לך חיבור RCA בטלויזיה של קומפוזיט (צהוב) + שני כניסות סאונד סטריאו (לבן+אדום) תוכל לחבר רק
את החיבור של הקומפוזיט (הצהוב) לטלויזיה (כמובן שזה גם לא מומלץ מפני שאיכות התמונה שתתקבל תהיה פחות טובה
מאשר החיבור שהממיר מחובר אצלך כרגע)
בהמשך לסעיף 2 במידה ואין לך חיבור קומפוזיט בטלויזיה תוכל לשים ממתג שמעביר מ-SCART לחיבור RCA קומפוזיט (צהוב,לבן,אדום) ואז לחבר רק את הקומפוזיט(הצהוב) - גם כאן לא מומלץ איכות התמונה תהיה פחות טובה...(אפשרות נוספת היא לקנות כבל RCA TO SCART ולחבר הממיר את חיבור הקומפוזיט הצהוב בלבד ובטלויזיה את ה-SCART - גם לא מומלץ!)
כמו שאתה רואה האפשרויות שיש לך הם לא כדאיות כלל - האפשרות הכי מומלצת כמו שכבר רשמתי בתחילה פשוט
להנמיך את הסאונד בטלויזיה - הכי פשוט והכי משתלם...
יש עוד אפשרויות שאינם מומלצות בכלל - אני ארשום לך אותם בכל זאת:
1) לנתק את הפינים בכבל ה-SCART שמעבירים את ה-SOUND (כמובן שלא מומלץ מפני שזה יהיה קבוע - לא תוכל לשמוע
את ה-SOUND של הממיר דרך הטלויזיה)
2) במידה ושיש לך חיבור RCA בטלויזיה של קומפוזיט (צהוב) + שני כניסות סאונד סטריאו (לבן+אדום) תוכל לחבר רק
את החיבור של הקומפוזיט (הצהוב) לטלויזיה (כמובן שזה גם לא מומלץ מפני שאיכות התמונה שתתקבל תהיה פחות טובה
מאשר החיבור שהממיר מחובר אצלך כרגע)
בהמשך לסעיף 2 במידה ואין לך חיבור קומפוזיט בטלויזיה תוכל לשים ממתג שמעביר מ-SCART לחיבור RCA קומפוזיט (צהוב,לבן,אדום) ואז לחבר רק את הקומפוזיט(הצהוב) - גם כאן לא מומלץ איכות התמונה תהיה פחות טובה...(אפשרות נוספת היא לקנות כבל RCA TO SCART ולחבר הממיר את חיבור הקומפוזיט הצהוב בלבד ובטלויזיה את ה-SCART - גם לא מומלץ!)
כמו שאתה רואה האפשרויות שיש לך הם לא כדאיות כלל - האפשרות הכי מומלצת כמו שכבר רשמתי בתחילה פשוט
להנמיך את הסאונד בטלויזיה - הכי פשוט והכי משתלם...
אם אתה רוצה לנתק לגמרי את הסאונד מהממיר לTV אז.....
אתה צריך לנתק את 1 ו 3 בצד של הממיר או את 2 ו 6 בצד של הTV
ככה לא יגיע בכלל אות של קול לTV - ככה לא תצטרך לעבוד עם עוצמת האודיו.
ככה אתה תשמע סאונד בTV רק המהDVD.
כן - בכדי לשלות על העוצמה של הקול מהממיר רק מהרסיבר, כדאי להגביר את הממיר עד המקסימום.

אתה צריך לנתק את 1 ו 3 בצד של הממיר או את 2 ו 6 בצד של הTV
ככה לא יגיע בכלל אות של קול לTV - ככה לא תצטרך לעבוד עם עוצמת האודיו.
ככה אתה תשמע סאונד בTV רק המהDVD.
כן - בכדי לשלות על העוצמה של הקול מהממיר רק מהרסיבר, כדאי להגביר את הממיר עד המקסימום.