אין לי שום בעייה לגבי תמחור של מסך מסויים . הבעיה היא לגבי הדגם שנבדק שאיכות הפאנל שלו כל כך גרוע . שהיא נראת כמו דור6 של פנסוניק אפילו פחות מזה .
אני יכול לומר לך שאפילו הפאנל של סדרת ה -X הייתה איכותית יותר למרות שהייתה HDR . וכמובן גם סדרת ה- S היוצאת .
גש ותראה את המסך הזה בעיניים ואז תבין המה מדובר .
יום טוב לך .
...
איציק אבל זה בדיוק מה שאמרתי רק בצורה אחרת יש אנשים שמבחינתם לקנות מסך של פנסוניק ב- סכום שלדעתי הוא יימכר זו מציאה הם לא מסתכלים על איכות/פנל/דגם תן להם גדול ובזול
סתם לדוגמא לפני חודש הספר שלי התברברב כי הוא קנה סמסונג 50' ב- 5500 ש"ח כולל התקנה שאלתי איזה דגם וכו' הוא לא ידע על מה אני מדבר ואמר שרואים מעולה,
תן לי להגיד לך כי אם היייתי שם לך את המסך בבית הוא היה טס אצלך מהחלון
בכל מיקרה שיהיה ערב נעים
הבעיה שיורוקום 'לימדו' את המוכרים להגיד שזהו הדגם המחליף של S10 משנה שעברה. הדגם הזה לא מתקרב לפאנל של S10.
לפי המפרט שלו הוא נראה יותר מחליף של X10 משנה שעברה עם שדרוג ל FHD.
מי שרוצה לרכוש פלזמה FHD ולא יכול לקנות היי-אנד, כאשר אין את דגם S או G של פנסוניק, למתחרים יש יותר מה להציע, או ללכת ליבוא מקבילי!
רכשתי את המסך הזה בישביל ליראות 1920/1080Pוהוא אמור להיות תומך FULL HD עם זאת אני מחבר את המסך דרך כניסת ה VGA
למחשב .
וברגע שאני במחשב משנה את הרזולוציה לשלב אחד אחרי 1280/1024 יותר גבוה אין לי סיגנל
רכשתי את המסך הזה בישביל ליראות 1920/1080Pוהוא אמור להיות תומך FULL HD עם זאת אני מחבר את המסך דרך כניסת ה VGA
למחשב .
וברגע שאני במחשב משנה את הרזולוציה לשלב אחד אחרי 1280/1024 יותר גבוה אין לי סיגנל
הי,
רכשתי את המכשיר המדובר ובאמת אני מרגיש שחסר קצת "פאנצ'" לתמונה.
מצאתי הוראות איך להיכנס ל srevice menu ושם אחפש אם אפשר לשנות את הגאמה.
שאלתי היא - האם שינויים ב service menu יכולים להרוס את המכשיר?
בפרט לגבי השינוי בגאמה.
(מקלקל בטווח של כמה שנים בודדות לא כל כך משנה לי אם הוא יחיה 20 במקום 30 שנה).
חד משמעית - כן
בפרט אם אתה לא בקי ברזי התפריט הזה. טכנאי של יורוקום מסר לי שאמנם אתה "רשאי לשחק" בתפריט (אחרי הכל המסך הוא שלך) אבל במקרה של תקלה משביתה האחריות לא תכובד !!!
הייתי מציע בחום להיזהר.